• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: ja to nebyl ete vid.. Lamicka
    EVILMIND: Kdybys to sel tak rekni :) Ale to uz asi davno mas
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ja si pamatuju, ze kdyz byl Pale Court novinka, tak jsem to nekolikrat i nedal, a lidi na to prodavali carry, proste v te dobe byly postavy obecne o necem jinem. Dneska nechapu jak to bylo mozny vlastne, protoze to je 10s boj kde jen stojim afk... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Hele pravdepodobnost je 1:6 ze dostanes spravnou. Nic vic, nic min.
    Jestli ti 30 trialu trvalo trefit 2 offeringy, resp netrefit, tak byt tebou nikdy nic nesazim :)

LIQUIDFREAK: Nevim proc tomu rikaji endgame fight..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dik, to je dulezity info. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to lehky, vsechen dmg tam je chaos
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RADICETA: super, dík!
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Na redditu je o tom zrovna příspěvek. Jde to přes regulární výrazy. https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/nmcgi4/psa_filter_stash_items_by_item_level_range/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Je videt ze opravdu nevis o cem mluvis, nicmene dulezite je miti filipa... Pešána? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neni nejakej mod/script pro zobrazeni item level/DPS pro Maca? Nasel jsem jen pro PC, vyuziva Autohotkey a ten na Macu nejede.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle jsou kolize se systemovymi fonty a obcas se v poe deji. Obcas to generuje vtipny jmena potvor nebo predmetu :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: To mi mnohdy dělá filtr (příště se podívám jestli to ovlivňuje i itemy jako tobě), restart vždy pomohl.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak 3ti restart pomoh :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    To se mi čas od času dělo, většinu pomohl restart nebo se to časem vyřešilo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Nepomohlo. ALe taky mam pocit ze sem to uz nekde videl
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Takovyhle parady mi to obcas predvadelo v mape syndikatu. Stacilo vypnout/zapnout hru a bylo to OK.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po dnesnim patchi se mi to nejak rozbilo koukam, advanced mod info je v perdeli.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: ten seznam používám, ale řikal jsem si, že to půjde třeba nějak hromadně vyfiltrovat... s tim ilvl už je mi to celkem jedno, jelikož pod lvl 60 si už stejně nic neschovávám, ale v jistou chvíli by se to hodilo, no :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud vim tak ne, musis ilvl:61,62 proste po lvlu :-( A u support gemu ti to ukazuje kompatibilitu s nasazenymi gemy, takovy seznam ze zelenyma fajfkama, pripadne cervenyma krizkama kdyz nelze kombinovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam