• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PHOW_SAATCH: Můžeš je taky hodit v mapě na zem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muzes je samozrejme taky jen otevrit a nejit je
    padnou ti pak znova, ale uz je nemusis sbirat
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud vim tak jedine splnit nebo znicit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jdou někam uložit zelený kontrakty? Mam jich asi 10 v báglu a nejdou mi hodit ani do Heist Lockeru ani do stashky. dík
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Wtf

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: jo, PoB je na to asi nejlepší :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: stranka nevim, ale v PoB ti dokonce udela i seznam podle toho co ti da nejvic DPS ;-) ne vzdycky je to dobre, ale vetsinou jo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neexistuje stránka, kde bych zadal skill a ono by mi to vyjelo seznam všech dostupnejch kompatibilních support gemů?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: jasný, už rozumim, dík moc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: mas celkovej statickej phys 239-433, tj. ty dve cisla sectes, vydelis dvema a vynasobis attack speedem, tak dostanes phys dmg - 504. Vetsinou ale nechces scitat phys a element dmg, protoze tvoje postava bude pravdepodobne boostovat jen jeden druh dmg, takze to druhy je nevyznamny. No a ve hre se to pak na tooltipu ukazuje prave s ohledem na skill/strom co mas.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Release atlas of worlds - conquerori a sirus :)
    Liga samotna za to nemohla, ale zmena end game contentu..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Třeba teď jsem koupil tenhle - na poe.trade DPS 616.5, ve hře 7.564 DPS... otázka tedy zní, jakej je mezi těmahle dvěma veličinama vztah?! dˇ :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Můžu lama dotaz? Příklad: mam tenhle obouručák. Když ho nasadim, ve hře mi naskočí Damage per second cca 3200. Ale když hledam na poe.trade, vyskakujou mi tam (podle popisu) mnohem lepší kousky, ale s nižšim celkovym DPS, řádově 300-400. Jak teda spočítám reálný DPS itemu, tj. kde je pravda? Zkoušel jsem nějaký online kalkulačky, ale nejsem z toho zatím moc moudrej. Nebo má fakt těch 3200, co mi ukazuje hra? Dík :)

Item Class: Two Hand Swords
    Rarity: Rare
    Gloom Spiker
    Ezomyte Blade
    --------
    Two Handed Sword
    Quality: +20% (augmented)
    Physical Damage: 95-169 (augmented)
    Elemental Damage: 63-119 (augmented), 7-104 (augmented)
    Critical Strike Chance: 6.50%
    Attacks per Second: 1.40
    Weapon Range: 13
    --------
    Requirements:
    Level: 68
    Str: 146
    Dex: 113
    Int: 47
    --------
    Sockets: R-G-G-G-R G
    --------
    Item Level: 64
    --------
    +25% to Global Critical Strike Multiplier (implicit)
    --------
    Adds 17 to 26 Physical Damage
    Adds 63 to 119 Fire Damage
    Adds 7 to 104 Lightning Damage
    18% increased Stun Duration on Enemies
    34% increased Mana Regeneration Rate (crafted)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je jako dost zvlastni, ze by top liga byl metamorph, to byla zrovna jako dost nuda bez endgame bosse, pokud si dobre pamatuju?
    jako jedinej problem ultimata vidim, ze narozdil snad od vsech predchozich lig nenastal zadne velkej balance update po par tydnech, ke by byly schopny nejak reagovat na kritiku - i kdyz pravda z tech grafu ostatni lig neni ani videt, ze se to tam stalo... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jako nejsou ty data samozrejme uplne relevantni, protoze to je jenom ze Steamu, ale i tak zajimave.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: jinak ty jeho hlasky jsou fakt motivujici, si pamatuju kdyz jsem delal ten grind na 600 inscribe ultimatum, tak jsem jedno failnul, cimz jsem prerusil ten streak, a on pak furt picoval co jsem to za loosera, az me to zacalo srat a sel jsem dat nekolik map, aby zacal rikat neco jineho... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: uz mam vsechny ty challenge z nej, tusim jsem z te posledni daval video sem. Je 5 procent flat chance ze bude na mape, a rolluje se to uz kdyz ji otevres. Takze klicem je chodit jen mapy, kde nebudes ultimatum preskakovat, protoze se ti nelibi teren apod, jinak si tu sanci masivne snizujes. Prvni dve challenge jsou lehky a vicemene je das kdyz se jen hejbas a zabijes ho rychle.

Pro posledni dve challenge ho zabit rychle nesmis (v mem videu je videt jak se prevlikam abych ho nezabil nahodou treba), protože currency spawnou až přesně po minutě boje, kdyz zarve "Temptation for the fool", pak rekne "Take it. Go ahead." a musis rychle kliknout na vsech PET tech schranek, aby vypadl chaos nebo vaal (podle barvy schranky). Mas jen jeden pokus, a mas na to 10s. Nemusis je sbirat, ale po konci boje zmizej kdyz to neudelas, kazdopadne to nema vliv na challenge.

Posledni challenge zacne, kdyz rekne "Be still!", a to spawne takovy pulcujici rudy srdce, na 10 vteřin. Musis jit k němu opatrne, ono tě chytne takovým řetězem, to je ten tether efekt, a během něj musí boss umřít. Současně nesmíš dostat od toho srdce dmg, takže být moc blížko, ale ani bejt moc daleko, jinak se řetěz přetrhne a ty dostaneš stun. Taky nesmíš od srdce dostat dmg, takže... :-) Nicméně, když to za 10s nestihneš, tak mužeš počkat, až ho spawne znova, a maš dalších 10s. To jest idealní je prostě dát si ho na cull, a pak čekat až tě srdce chytne.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Asi jsem to spatne napsal, ja to stim labem nemyslel ze je to spatny je to ok :) ale z meho pohledu to tam melo davno bejt a neprezentoval bych to jako uzasnou novinku, ale pri nejakem patchi to tam pridal. Jinak ja se tuhle ligu bavim ten trouba me rozesmeje tama kecama co z nej padaj obcas i tedka, ale stve me ze sem ho uz delsi dobu nepotkal (neni nejaka ficura Evile jak ho potkat nejak casteji) a nemuzu dodelat zabit ho kdyz mam vsechny druhy currency bo tak nejak. Potkavate ho ? uspesne ho ripli ? ja zatim 6x z toho jednou me zabil
    Dekuju za odpovedi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam