• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Asi jsem to spatne napsal, ja to stim labem nemyslel ze je to spatny je to ok :) ale z meho pohledu to tam melo davno bejt a neprezentoval bych to jako uzasnou novinku, ale pri nejakem patchi to tam pridal. Jinak ja se tuhle ligu bavim ten trouba me rozesmeje tama kecama co z nej padaj obcas i tedka, ale stve me ze sem ho uz delsi dobu nepotkal (neni nejaka ficura Evile jak ho potkat nejak casteji) a nemuzu dodelat zabit ho kdyz mam vsechny druhy currency bo tak nejak. Potkavate ho ? uspesne ho ripli ? ja zatim 6x z toho jednou me zabil
    Dekuju za odpovedi :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: jojo, se změnou labu souhlasím, to vybírání je super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: te tezko muzu vyvest z omylu, je ve vetsine pripadu vubec zadny veci neidentifikuju, takze jsem zmenu nepozoroval... :-)

Jedina viditelna zmena je, ze v Templu opravdu padnou znovu s nejakou sanci z bosse ty veci, co jsou v otevrenejch T3 mistnostech tam, ty vidim, bo uz padaji idently. Nicmene realne mne to ovlivnilo jen tak, ze se jsem si pridal summonerskou mistnost do tech, ktere se snazim otevrit, ale za celou ligu mi stejne nic nepadlo, jen samy spectery.

Ta zmena v labu je ovsem naprosto bozi, a to rikam jako nekdo, kdo lab zasadne nechodi, prestoze vzdycky mam v lize nejakou postavu, ktera je imunni na pasti, takze bych klidne behat mohl. Dokonce jsem tuhle ligu sel asi trikrat dobrovolne, protoze pokud potrebuju vymenit enchant na botech, je slusna sance, ze na ten jeden prubeh kde budu mit 8-9 pokusu se mi povede ho dostat. A kdyz ne, tak skoro jiste slusne vydelam jen na i86 helmach s enchantama.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: ja bych rek ze je viditelnej rozdil v tom ze z beznejch potvor ted uz nepada skoro nic. Z bossu mozna o malinko vic. Ze by to necemu pomohlo se mi nezda.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jake mate zkusenosti z proklamovanyma super vylepsenima dropu v core ? Za me se totiz vubec nic nezmenilo... dropuje furt totalni hovno jako vzdy (schazi mi zabit jen Maven) vse ostatni sem ripl hafokrat a rozdil sem teda opravdu v nicem nepoznal. A to ze muzes videt ted v labu na konci co si muzes enchantnou na veci, nevidim osobne jako super uzasnou ficuru. Jako rad se necham vyvect z omylu (Evila nepocitam ten je u toho 24h dene) chram sem probehl uz 10x a z toho 7x pasek a 3x ten samej jewel... kde je ta zmena ??? protoze tohle dropuje furt, corrupt chamber nikdy nic nebo spalit, sacriface vdzy ty nejhorsi uni co kdy kdo vymyslel, Syndicate to same, Catarinu sem ripl uz nekolikrat stejna hovna jako vzdy, tak cekal sem aspon trochu zmenu. Nebo opravdu nechapu kde ta vylepseni sou a pro koho sou urcena, protoze pro normalniho hrace co u toho nespi neji nezije se nezmenilo vubec nic.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ja semkoukal no, vcera to bylo 4x75c.
    ORBIT: ja ten craft prave nikdy neotevrel, ted by se docela hodil tak proto se zajimam.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: tim jsem chtel rict, ze to neni tezkej fight.. Obcas to je i v endgame boses chalengich, ale neni to srovnatelny s uber atziri, elderem apod. Rekl bych ze to je neco jako T14-T15 map bosik.., resp jsou 4 a stridaji se, ale asi tak narocnej fight.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo sel jsem to jen kvuli challenge a pro recept. Od posledni ligy je to docela drahy, protoze ty prophecy jsou drasticky omezene, predtim padaly furt.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: ja to nebyl ete vid.. Lamicka
    EVILMIND: Kdybys to sel tak rekni :) Ale to uz asi davno mas
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ja si pamatuju, ze kdyz byl Pale Court novinka, tak jsem to nekolikrat i nedal, a lidi na to prodavali carry, proste v te dobe byly postavy obecne o necem jinem. Dneska nechapu jak to bylo mozny vlastne, protoze to je 10s boj kde jen stojim afk... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Hele pravdepodobnost je 1:6 ze dostanes spravnou. Nic vic, nic min.
    Jestli ti 30 trialu trvalo trefit 2 offeringy, resp netrefit, tak byt tebou nikdy nic nesazim :)

LIQUIDFREAK: Nevim proc tomu rikaji endgame fight..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dik, to je dulezity info. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to lehky, vsechen dmg tam je chaos
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RADICETA: super, dík!
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Na redditu je o tom zrovna příspěvek. Jde to přes regulární výrazy. https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/nmcgi4/psa_filter_stash_items_by_item_level_range/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Je videt ze opravdu nevis o cem mluvis, nicmene dulezite je miti filipa... Pešána? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neni nejakej mod/script pro zobrazeni item level/DPS pro Maca? Nasel jsem jen pro PC, vyuziva Autohotkey a ten na Macu nejede.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle jsou kolize se systemovymi fonty a obcas se v poe deji. Obcas to generuje vtipny jmena potvor nebo predmetu :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: To mi mnohdy dělá filtr (příště se podívám jestli to ovlivňuje i itemy jako tobě), restart vždy pomohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam