• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RADICETA: no jo, jsem dobrej dement, únava materiálu :) jsem se nějak nesoustředil a čekal jsem, že si to samo automaticky vybere ten jedinej nesplněnej.. a teď bych byl nejradši neviditelnej :D v každym případě offeringů mám ještě 5, tak snad to neposeru :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Jen takový hloupý dotaz, jsi si jistý, že chodíš Eternal labyrint? Jakože máš ho vybraný? Protože na screenshotu máš vybraný normal. A z map device se ti právě neotevře labyrint ale náhodný trial. Tím jen zbytečně pálíš offering.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Asi nějak nechápu, jak dokončit Eternal Labyrinth. Mam Offering of Goddes v báglu, dam aktivovat, celý to projdu a nic se nestane, mam ho furt nesplněnej. Zkusil jsem pak jeden Offering otevřít v Map Devicu, prošel jsem trial, abych zjistil, že už ho mam hotovej a zase nic... štve mě to o to víc, že labyrint mě vůbec nebaví a nechce se mi to chodit znova... v každym případě . co dělam blbě? dík :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: nejspis myslis influenci - to jen znamena, ze ty veci muzou mit nejaky dalsi staty, ktere obycejne itemy nemaji, nicmene musis je craftit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRONEMA: super, to jsem potřeboval vědět, v každym případě jsem ty questy plnil a mam teď tolik map, že nevim, kam dřív :)

A ještě jeden lama dotaz - občas seberu itemy, který maj kolem sebe vizuální efekt, většinou nějaký glow apod., ale nepřijdou mi vlastnostma nějak zázračný, plynou z nich nějaký výhody? Nebo čim se lišej? thnx
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHOW_SAATCH: Preskladni vzdy kdyz otevres mapu kde je jeji quest. Neni potreba ani do te mapy lezt, natoz ho plnit
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    PHOW_SAATCH: po dodělání daily questu od ní naskladní nové mapy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neví někdo, na základě čeho má Zana na krámě nový mapy? Všechny jsem vykoupil, proběh, a nějak nechce naskladnit :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: zkusim, dík
    ORBIT: to můžu, ale nechci je úplně zahazovat :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PHOW_SAATCH: Můžeš je taky hodit v mapě na zem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muzes je samozrejme taky jen otevrit a nejit je
    padnou ti pak znova, ale uz je nemusis sbirat
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud vim tak jedine splnit nebo znicit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jdou někam uložit zelený kontrakty? Mam jich asi 10 v báglu a nejdou mi hodit ani do Heist Lockeru ani do stashky. dík
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Wtf

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: jo, PoB je na to asi nejlepší :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: stranka nevim, ale v PoB ti dokonce udela i seznam podle toho co ti da nejvic DPS ;-) ne vzdycky je to dobre, ale vetsinou jo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neexistuje stránka, kde bych zadal skill a ono by mi to vyjelo seznam všech dostupnejch kompatibilních support gemů?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: jasný, už rozumim, dík moc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: mas celkovej statickej phys 239-433, tj. ty dve cisla sectes, vydelis dvema a vynasobis attack speedem, tak dostanes phys dmg - 504. Vetsinou ale nechces scitat phys a element dmg, protoze tvoje postava bude pravdepodobne boostovat jen jeden druh dmg, takze to druhy je nevyznamny. No a ve hre se to pak na tooltipu ukazuje prave s ohledem na skill/strom co mas.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Release atlas of worlds - conquerori a sirus :)
    Liga samotna za to nemohla, ale zmena end game contentu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam