• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo, to jo. Gwenn jede podle levelu postavy, coz je imba :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: jako ja nerad umiram i na SC, a sere me to i tam, d/c nebo chyba... ale podle me nejdulezitejsi cast je proste mit ten mindset, kdy neco neudelas a proste odejdes, misto abys to "zkusil". Gauntlet asi neni uplne nejlepsi misto, kde to trenovat, bo se tam ta hranice odhaduje hur, ale ze zkusenosti vim, ze normalni HC me nebavi, mam par postav 80+ nazivu z ruznych lig, a vetsinou to je proste o tom, ze nic zajimavyho nedelas, abys neumrel. Oproti tomu v Gauntletu je zajimavy vsechno... :-)

Kazdopadne muj cil asi bude jen co nejpomalejsi a nejbezpecnejsi lvl 90, predminule jsem chcipnul tusim na 83 a minule jsem mel ragequit po smrti na Doedre v A8, takze je na co navazovat... Kazdopadne Gwenn bude fungovat pekne, jsem i z tech par pokusu dvakrat chancnul wanderlusty, a jelikoz si myslim funguje dle levelu postavy, tak muzu dostat dobry influence base itemy aniz bych vubec do map tech tieru dosel.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: Hardcore, ironman, no save a podobne veci jsou uplne jina hra [: Kupodivu me tolik nestve kdyz umru vlastni chybou, ale kdyz me zabije nejaky externi faktor, jako napriklad konektivita.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gauntlet bude sranda, vcera jsem v trenink lize asi 4x chcipnul v prvnich 3 zonach. Rano jsem pred cestou do prace dal jeden turbo run, a umrel jsem po 30 minutach az na Ledge. Nejhorsi je zjevne ten prerod uvazovani SC hrace do HC modu, posledni smrt byla na "se mi nechce jit na druhou stranu obrazovku, odpalim tu expedici a proskacu to"... :-)
    Akorat me teda zklamalo ze to koukam startuje az v sobotu odpoledne, to je docela naprd pro lidi co chodi do prace.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: asi nadělovali, taky jsem včera dostal, vytáhl jsem ze stacked decku, gz, to vždycky potěší
    GURBON
    GURBON --- ---
    sem si po 14 dnech neaktivity chvilku zahral :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    GORDHART: cajk, btw. mělo by toho zmizet víc. třeba talismany. a spousta karet (ty jsou ale zaplacený hráčema, takže bohužel zůstanou)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: já je teď točím víc, protože potřebuju multicraft, ale jinak jsem na tu mechaniku spíš už rezignoval. Ostatně GGG taky, Chris v jednom z těch podcastů říkal, že prophecy brzo zmizí.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: Tak to je cajk .] Ja od ty doby co je ssf se obcas pokousim linkovat shavs a zatim nic :)

Jo a vcera jsem spotreboval vsechny coiny (asi 1300) a pokazdy, kdyz padla zajimava prophecy jsem si udelal carku. ... Ani jednou, pratele :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja konecne nasel recept na dobry linkovani, jelikoz tuhle ligu jsem potreboval jen 5L, a na chestu co nestala nic, tak jsem si koupil plnej batoh chest, vsechny je 6s, zapnul jsem textovej filtr na 5L+ abych neco nepretocil a pak jsem jen jezdil fusingama pres obrazovku cik cak - a na 1800 fusingu jsem krome vsech 5L dal i trikrat 6L.
    Akorat tohle asi nebude uplne fungovat u drazsich base... :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    GORDHART: 1k, to zamrzí no.. já teď taky přes 1k a nic, pak jsem vyhrabal pledge of hands a na 7jews a 1 fus :) takže běhám novej char
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Už jsem tím 6linknul Femur of saints. Což je asi trochu waste, ale snažím se ho 6linknout už většinu ligy a padlo tam 1k fusingů :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Na co to použiješ?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tři ligy jsem na ssf neměl 6link.

A teď právě...

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Recent Topics from Community Podcasts - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3174380
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo, chtel jsem to zkusit, ale jelikoz vetsinu veci mam nastavenou, ze se (ne)ukazujou malinkym/preskrtnutym pismem, tak mi to nepomohlo moc, bude to chtit nejdriv naklikat uple novej filtr...
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Added an option to stop items on the ground from rendering if they're hidden by your item filter, which can help improve performance. This can be found under the Game category in Options.

prej to funguje dobře v "juiced" mapách
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Je to vážně hodně dobrý !
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: to je HROZNĚ dobrý!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam