• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejakej zkurvenej sutr do HO :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: Siren portal efect :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    zkur***** hideout efekt :(
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    free box when u spend fkin points
    Announcements - 15 Year Anniversary Sale - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3215226

a ja mam posledni 1 bod, kterej susim uz leta.. akorat na wetu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: a minulou ligu fated connections. Na to, že nehraju nějak dramaticky intenzivně, mi to vlastně docela padá! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Gratz !! :-) Ten mi taky za 7 let hrani nedropl, podobne jako 80% obsahu co v poe je :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Radosti ssf :))

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Guild leader uplne zmizel? VSTEKK
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jaha, tak o tom si muzu nehat zdat zatim, nemam na to zdaleka dmg... bosse jsem potkal parkrat a nesundal jsem mu ani 10% hp a oneshotoval me :-D Musim jeste zamakat :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: treti item socket dostanes jako random drop z jednoho ze tri bossu, co jsou v nightmare plane scourge, takovej zelenej hrnec
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: hmm hmm tak daleko jsem se jeste nedostal :-) mam nejak desne malo casu na hrani, tak teprve kompletuju atlas a navic se seznamuju s buildem a ascendanci co jsem nikdy nehral, tak to jde pomalu :-) Teprve jsem otevrel slot, abych mel dva itemy a dve mapy (koukal jsem, ze jdou 3, ale ani nevim jak) Ja tam zatim davam jen veci na 6l a snazim se je nejak rozumne prodat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: scourge je v pohode i na craft, staci si proste otevrit stranku itemu na poedb, podivat se co tam muze bejt pozitivniho, co negativniho co te neovlivni, vybrat co chces pro sebe... a pak to koupit, bo je nepravdepodobny ze to udelas sam... :-)

Ja nosim tri veci uz, boty na +1 skeleton, ring na +30 str, a ted jsem peclive vybiral Darkness Enthroned belt - ten je super vhodnej bo nema vubec zadny staty, takze se corrupti pekne. Takze jsem si udelal na nej live search co hleda cokoliv pozitivniho, a soucasne aby jako negativni efekt byl vzdycky pomalej regen z mana lahvi, bo zadnou nemam... 8-)

GORDHART: vime, ale to nesnasim, chci videt kdyz nejakej mam :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Víte, že si jde zobrazení questů vypnout, žejo? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: taky me to tam sere :-D nastesti chybi uz jen posledni kousek :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: to teda, ja mel hned na prvni mape, a potkavam furt... dokonce jsem je zacal delat, bo me sere, ze mi tam furt sviti otevrenej ten quest na trialy, a optimisticky doufam, ze pak zmizi... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jojo, hlavni goal je dostat se ke scourgovanym mapam a pak to sype jako prase. Scourge jako takovej na itemy je imho jen na 6 linkovani itemu :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: chce se to dohrabat ke scourgovani map a pak to celkem muze sypat... jinak z gearu mi to zatim taky neudelalo cokoli pouzitelnyho.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    cajk.. v tom pripade ale nechapu, proc tam ty trialy furt jsou :] no, maj to nedotazeny, jako vzdy. osobne jsem rad za ty qol, ale scourge mi teda nedalo zatim vubec nic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja teda taky potkal prvni az nekde ve zlutejch mapach a na lvlu 86 cca? Tusim ze mi nekdo rikal, ze to menili a trialy jsou az na zlutych mapach. Nicmene klic stoji par C, takze jsem koupil a pohoda :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Na vstup do uber labu ti teď stačí jen klíč, nemusíš mít kompletní set triálů. Ale jestli jsi nenašel ani ten jeden, tak máš docela smůlu, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam