LIQUIDFREAK: je to dost i mym PC no, uplne asi nemam hardware na to, abych spoustel 15 gemu soucasne nekolikrat za vterinu - kazdopadne tohle je jeste uplne ok, vcera na streamu bys videl co jsou lagy. Ja mam hlavne slabost pro cwdt autobombery, co par lig nejakyho hraju, tenhle je ale o parnik nejsilnejsi, v nejakym normalnim contentu mimo 100+ T16 delirium je fakticky nemozne umrit.
Kazdopadne jsem si musel koupit tri mtx na nejvetsi zrouty grafickejch efektu (resp. blade fall jsem mel z nejakyho gauntletu uz)... :-)
WHITEANGEL:
https://pastebin.com/wHjTX2pYV podstate je to vylepsena verze toho, co nejakej rusak hodil na reddit minulej tejden, jakoze dava AFK posledni vlnu Simulacra. Teda, on ukazal jen jak to zacina davat, pak mu "spadlo nahravani", kdyz ted o tom buildu vim prvni posledni a znova si to pustim, tak spis souhlasim s komentarema tam, ze to ve skutecnosti nedal. Build totiz ma tim vic dmg cim vic je na obrazovce potvor, a kdyz ti zbude single boss, je to problem, kdyz je to Kosis co si obnovi ES na kazdej port, tak velkej problem. Ale kazdopadne jsem tim dal i Siruse, akorat je to desne voser a neni duvod to delat.
Nicmene sranda je, ze ted to hraje spousta rusaku, a v podstate to jedou jako scam na prodej toho buildu na klic, videl jsem z x videi jen jedno, kde nekdo ukazal, ze fakt 30. vlnu da od zacatku do konce kdyz tam byl Kosis, a to jeste zrejme jen proto, ze mel lehky mody. Takze to funguje tak, ze oni vykupujou dlouho chesty s tim scourge modem, na kterem to stoji, vyhypovali ten build na redditu/youtube, a ted ho prodavaji na TFT za bambiliony s naprosto shit random equipem (ten prvni za 160ex napriklad ma chestu co koupil ode me za 2ex, a ktera je na hovno).
Ale zase o to vic me na tom bavi, ze jsem to za dva dny vylepsil tak, ze to ted fakt funguje tak, jak oni tvrdili od zacatku... :-) BTW DJKiller tenhle tejden hral na streamu verzi bez stitu, aby mohl ignorovat resisty, ma to postaveny jinak ale je to taky zjevne zcela funkcni reseni, mozna dokonce lepsi nez moje.