• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny za gauntlet rozdelene - Infernal Demon King Portal Effect, Ghostflame Character Effect, Water Elemental Character Effect

jsem spokojenej s vysledkem, i kdyz me trochu sere, ze moje taktika byla ignorovat ty penezni odmeny, a zkusit hrat super safe na demi na low tier mapach - a kdyz koukam na finalni vysledky, tak mi to mohlo vyjit
    kdybych teda nesel hned prvni den do ritualu s bossem, jeste s ice spear totemama, co na malym prostoru nedavaji dmg :-) HC je proste o mindsetu, a mam s tim furt problem

jinak Heist vzdavam, jsem sedmej zatim a ted je to uz ciste jen o poctu hodin nepretrziteho grindu (jsem asi 12 hodin hry za patym mistem pro demi), a jelikoz na Vanoce jedu pryc... ale kazdopadne jsem spokojenej s equipem, na to ze jsem taky dropnul za 96 levelu asi 4 resonatory jen :-) tak ciste pres chaos spam jsem nacraftil skoro vsechno, vcetne equipu pro vsechny NPC, anointu, spravnejch corruptu atd
    zpetne to hodnotim, ze jsem mel jit hrat HC SSF, a ne jen SSF, jelikoz tohle je uplne presne event pro mou obvyklou taktiku, kde se nezvysuje obtiznost a nejsou tam zadny bossove... :-( navic to hraje tak malo lidi v porovnani s SC, ze je tam skoro jistota vyher MTX
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Endless Delve - kotel rezonatoru, malo fossilu, nic pouzitelyho jsem nenacraftil.
    Heist - mam fossils, ale 0 rezonatoru.

:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Delve jako zabavnej, chvili jsem to zkousel kompetitivne, nejlip jsem byl 17. necromancer na cca 460 hloubce, v te chvili to byla ztrata jen 150 na demi. Ale pak jsem uplne rozjebal build ve snaze swapnout ze spellslingera na phantasmy (120 regretu jsem musel nahuntit), a trvalo mi dva dny nez jsem se dokazal vratit stejne hluboko - jen abych zjistil, ze me tenhle zerodps playstyle nebavi, a ze bych to mohl zlepsit jedine huntenim clusteru. Na to seru teda... Kazdopadne je to nejvetsi hloubka, kam jsem kdy dojel (vzhledem k prepoctu pro 3.16 kdy 500 odpovida drivejsim 1000).

Ale koukal jsem jako, na to ze vetsinou se vzdycky rika, ze minionsky buildy nemaji v delve (nebo i gauntletech) sanci, protoze minioni nic nevydrzi, tak o top5 bojujou jak skeletoni tak zombies na 800+, priste tomu dam sanci taky asi, a budu hrat co umim... Prekvapilo me docela, jak se da bez crafteni v pohode delat equip, nez jsem swapnul tak jsem mel 6500hp, caplej i chaos resist, a cursu na ringu. Ten co hraje zombie ma treba +2 minion wandu, ma +2 astral plate , aul amulet atd... :-)

Jen skoda, ze jsou ty eventy tak nahusteny na sebe, jsem ted koukal ze kdybych hral vsechno (coz stejne pres Vanoce nemuzu), tak by mi zbyl jen tyden na dodelani challengi na Scourge, coz je problem, protoze mi zbejva jen casove narocnej grind. Takze asi obetujeme gauntlet no...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me teda pada uplny prd a z hlediska craftu mam taky celkem pesek, ale uz se blizim lvlu 85 pomailnku, takze dobry :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: jsem na lvl 82 a firenode jsem potkal právě jeden, kde nebylo vůbec nic. :D

Na HC jsem se většinou nikdy nedostal na moc vyšší lvl a tady mám pocit, že to půjde v pohodě, doplnil jsem do buildu determination a ač mě to stálo nějaký hp, tak jsem výrazně víc tanky a je to fakt velmi napohodu. I když teda zatím jen v delve <100.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ad bv chieftain - blizim se k lvl 94 a pohodicka. chcipl jsem jen na zacatku (rhoas), kdyz jsem nemel stun imunitu + jedna nahodna smrt. ted beham depth 150+ (lvl 83), takze i xp pribejvaj rychle. trochu jsem si ten build zmenil, mam tam determination a tempest shield a trochu jinak gemy. 7.7k hp, 14k armor bez flasek, vyssi max el. resisty.. gear napadal pomerne hustej. zvlast ring s curse a t1 life mi udelal radost, prvni fire node v hloubce 50 :]

poe.ninja
    https://poe.ninja/eventssf/builds/char/K0C0UR/Kacour?i=0&search=name%3DKacour
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: jo to jsou nehorsi nody, tam jsem jednou umrel. ja teda jedu pekne pomalinku a hazim si flasky a je to celkem hlina :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak chieftan BV zatím dobrej. Bylo tam pár close callů, úplně pokaždý to bylo hnízdo rhoa, teď už to čistím bezproblémů.

GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: ta 50 s tim sla udelat celkem rychle, jen ke konci uz jsem teda neprijemne casto chcipal. Dal se mi to hrat nechce.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Díky za tip, BV mám jako skill fakt hodně rád.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VD/DD necro, jsem ho nehral od doby, kdy Poety prisly do hry, to je aspon tak 3 roky... tak doufam me to nebude srat moc bez trigger wandy a na spellslingeru :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tak uz vim co pojedu za build na endless delve, bv je muj fav skill a dlouho jsem ho nehral
    My Endless Delver: Fire Blade Vortex Seismic Chieftain Build Guide [Path of Exile 3.16]
    https://www.youtube.com/watch?v=o5q_7B-s05k
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Announcements - Prophecy Removal in 3.17.0 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3218014
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    THE MOST OVER POWERED BUILD IN POE - Self curse Boneshatter Juggernaut Is Immune to Physical Damage
    https://www.youtube.com/watch?v=BRZ-VEZxKbQ&t=3s
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: ja si chtel for fun udelat tohle ale ted kdyz to ten ocas zase proflaknul na youtubu tak uz je to passe.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: A to je prave ten problem tydle hry. Nemelo by, jen je to ligu od ligy optimalizovane na pikacu
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: v 30. vlne deliria to snad musi lagovat uplne kazdymu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja prave myslel ze na to pc mam a v lize predtim to obcas jezdivalo jak u tebe. NIcmene ja nikdy nic vysokyho nechodil, ja sem mistni folklorni lama, chodit to co ty tak mi na to asi pc taky nestaci. Jakmile se to ale chova takhle, tak to radeji nehraju. Bych trnul hruzou, obdivuju te ze dokazes vecne komentovat "pekny lag no". Ja bych asi dostal infarkt, dycyy jak sem v podobny situaci. :D Dobra prace kazdopadne, ja 30 vln nikdy nedal, mozna snad jednou s croonem, orbitem nebo kdo to byl vlastne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to dost i mym PC no, uplne asi nemam hardware na to, abych spoustel 15 gemu soucasne nekolikrat za vterinu - kazdopadne tohle je jeste uplne ok, vcera na streamu bys videl co jsou lagy. Ja mam hlavne slabost pro cwdt autobombery, co par lig nejakyho hraju, tenhle je ale o parnik nejsilnejsi, v nejakym normalnim contentu mimo 100+ T16 delirium je fakticky nemozne umrit.
    Kazdopadne jsem si musel koupit tri mtx na nejvetsi zrouty grafickejch efektu (resp. blade fall jsem mel z nejakyho gauntletu uz)... :-)

WHITEANGEL: https://pastebin.com/wHjTX2pY
    V podstate je to vylepsena verze toho, co nejakej rusak hodil na reddit minulej tejden, jakoze dava AFK posledni vlnu Simulacra. Teda, on ukazal jen jak to zacina davat, pak mu "spadlo nahravani", kdyz ted o tom buildu vim prvni posledni a znova si to pustim, tak spis souhlasim s komentarema tam, ze to ve skutecnosti nedal. Build totiz ma tim vic dmg cim vic je na obrazovce potvor, a kdyz ti zbude single boss, je to problem, kdyz je to Kosis co si obnovi ES na kazdej port, tak velkej problem. Ale kazdopadne jsem tim dal i Siruse, akorat je to desne voser a neni duvod to delat.

Nicmene sranda je, ze ted to hraje spousta rusaku, a v podstate to jedou jako scam na prodej toho buildu na klic, videl jsem z x videi jen jedno, kde nekdo ukazal, ze fakt 30. vlnu da od zacatku do konce kdyz tam byl Kosis, a to jeste zrejme jen proto, ze mel lehky mody. Takze to funguje tak, ze oni vykupujou dlouho chesty s tim scourge modem, na kterem to stoji, vyhypovali ten build na redditu/youtube, a ted ho prodavaji na TFT za bambiliony s naprosto shit random equipem (ten prvni za 160ex napriklad ma chestu co koupil ode me za 2ex, a ktera je na hovno).

Ale zase o to vic me na tom bavi, ze jsem to za dva dny vylepsil tak, ze to ted fakt funguje tak, jak oni tvrdili od zacatku... :-) BTW DJKiller tenhle tejden hral na streamu verzi bez stitu, aby mohl ignorovat resisty, ma to postaveny jinak ale je to taky zjevne zcela funkcni reseni, mozna dokonce lepsi nez moje.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: slusny ale z tech lagu by mi asi prask budulin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam