• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: v 30. vlne deliria to snad musi lagovat uplne kazdymu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja prave myslel ze na to pc mam a v lize predtim to obcas jezdivalo jak u tebe. NIcmene ja nikdy nic vysokyho nechodil, ja sem mistni folklorni lama, chodit to co ty tak mi na to asi pc taky nestaci. Jakmile se to ale chova takhle, tak to radeji nehraju. Bych trnul hruzou, obdivuju te ze dokazes vecne komentovat "pekny lag no". Ja bych asi dostal infarkt, dycyy jak sem v podobny situaci. :D Dobra prace kazdopadne, ja 30 vln nikdy nedal, mozna snad jednou s croonem, orbitem nebo kdo to byl vlastne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to dost i mym PC no, uplne asi nemam hardware na to, abych spoustel 15 gemu soucasne nekolikrat za vterinu - kazdopadne tohle je jeste uplne ok, vcera na streamu bys videl co jsou lagy. Ja mam hlavne slabost pro cwdt autobombery, co par lig nejakyho hraju, tenhle je ale o parnik nejsilnejsi, v nejakym normalnim contentu mimo 100+ T16 delirium je fakticky nemozne umrit.
    Kazdopadne jsem si musel koupit tri mtx na nejvetsi zrouty grafickejch efektu (resp. blade fall jsem mel z nejakyho gauntletu uz)... :-)

WHITEANGEL: https://pastebin.com/wHjTX2pY
    V podstate je to vylepsena verze toho, co nejakej rusak hodil na reddit minulej tejden, jakoze dava AFK posledni vlnu Simulacra. Teda, on ukazal jen jak to zacina davat, pak mu "spadlo nahravani", kdyz ted o tom buildu vim prvni posledni a znova si to pustim, tak spis souhlasim s komentarema tam, ze to ve skutecnosti nedal. Build totiz ma tim vic dmg cim vic je na obrazovce potvor, a kdyz ti zbude single boss, je to problem, kdyz je to Kosis co si obnovi ES na kazdej port, tak velkej problem. Ale kazdopadne jsem tim dal i Siruse, akorat je to desne voser a neni duvod to delat.

Nicmene sranda je, ze ted to hraje spousta rusaku, a v podstate to jedou jako scam na prodej toho buildu na klic, videl jsem z x videi jen jedno, kde nekdo ukazal, ze fakt 30. vlnu da od zacatku do konce kdyz tam byl Kosis, a to jeste zrejme jen proto, ze mel lehky mody. Takze to funguje tak, ze oni vykupujou dlouho chesty s tim scourge modem, na kterem to stoji, vyhypovali ten build na redditu/youtube, a ted ho prodavaji na TFT za bambiliony s naprosto shit random equipem (ten prvni za 160ex napriklad ma chestu co koupil ode me za 2ex, a ktera je na hovno).

Ale zase o to vic me na tom bavi, ze jsem to za dva dny vylepsil tak, ze to ted fakt funguje tak, jak oni tvrdili od zacatku... :-) BTW DJKiller tenhle tejden hral na streamu verzi bez stitu, aby mohl ignorovat resisty, ma to postaveny jinak ale je to taky zjevne zcela funkcni reseni, mozna dokonce lepsi nez moje.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: slusny ale z tech lagu by mi asi prask budulin
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: pekny nahod PoB pokud to neni nejakej secret personal project.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne jsem fixnul svuj cwdt build, co jsem vcera rozbil :)

[PoE] 3.16 - CWDT bomber, Simulacrum deathless (last 30th wave)
    https://www.youtube.com/watch?v=aoXH6kqY2B0
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - December Events 2021 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3216657
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Weta stale k dispozici? Ja mam urcite nekolikrat vic bodu, myslim ze 12 :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Deepwater Aura Effect :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejakej zkurvenej sutr do HO :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: Siren portal efect :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    zkur***** hideout efekt :(
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    free box when u spend fkin points
    Announcements - 15 Year Anniversary Sale - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3215226

a ja mam posledni 1 bod, kterej susim uz leta.. akorat na wetu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: a minulou ligu fated connections. Na to, že nehraju nějak dramaticky intenzivně, mi to vlastně docela padá! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Gratz !! :-) Ten mi taky za 7 let hrani nedropl, podobne jako 80% obsahu co v poe je :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Radosti ssf :))

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Guild leader uplne zmizel? VSTEKK
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jaha, tak o tom si muzu nehat zdat zatim, nemam na to zdaleka dmg... bosse jsem potkal parkrat a nesundal jsem mu ani 10% hp a oneshotoval me :-D Musim jeste zamakat :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: treti item socket dostanes jako random drop z jednoho ze tri bossu, co jsou v nightmare plane scourge, takovej zelenej hrnec
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: hmm hmm tak daleko jsem se jeste nedostal :-) mam nejak desne malo casu na hrani, tak teprve kompletuju atlas a navic se seznamuju s buildem a ascendanci co jsem nikdy nehral, tak to jde pomalu :-) Teprve jsem otevrel slot, abych mel dva itemy a dve mapy (koukal jsem, ze jdou 3, ale ani nevim jak) Ja tam zatim davam jen veci na 6l a snazim se je nejak rozumne prodat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam