• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tomu rikam bosskiller! :)

ONE SHOT(TWO) FEARED 275QUANTITY! SENTINEL LEAGUE
    https://www.youtube.com/watch?v=MxzOCwVs7pk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: masteri vypnout nejdou
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zalezi co mas skutecne naklikane ve strome :) Treba sis vypnul neco cos nechtel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Prijde mi, ze mozna diky vypinani mechanik (uz mam vypnute vsechno krome Blight a Harvest, a i ty me serou :-) ) se nejak bugnul vyskyt random spawnu masteru, ne? Od startu ligy jsem mel v mapach jednou syndikaty (a to v nich mam spoustu bodu), jednou Alvu a jednou Einhara.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jo, 51k in queue:-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: j tak presne tohle me u vybirani napadlo, ale rikal jsem si, ze to nemuze bejt ta hrozny :D Ten templar vypada, ze mu to muze bejt vic jedno, ale taky buhvi :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: v uplnym endgame jsem mel problem ve chvili, kdy jsi proti 1 nepriteli, co nema zadny summony. Jako Sirus nebo Maven treba. Protoze ty nemas ty summony hned, a nemas je stoprocentne. Coz u packu monster nevadi, bo jak jich hitnes vic tak vzdycky spawnes 3 hned, u solo nepritele se mi dost casto stalo, ze jsem nemel 3 za celou dobu boje, specialne kdyz mel jeste faze, takze mi i ty stastne spawnuty stacili zmizet. Nicmene, nemuzu uplne vyloucit, ze to nebylo rukama... 8-) Takze to mozna nemusis vzdavat predem.

Plus jsem spotreboval spoustu usili, penez a casu na planovani -200 light res/chaos overcap, coz zpetne hodnotim jako chybu, ted mam v planu tu dmg konvertit do coldu, a nasbirat i dost dmg pro sebe, takze nebudu tak moc zavislej na tom, kdyz zrovna summona nemam. Plus nejakeho ciste ofenzivniho AG - to jsem nezkusil jeste nikdy treba, v kazdem buildu hraju defensivniho, a jeste nikdy mi zadnej drahej neumrel, takze mozna zbytecnej def overkill.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Achjo, absolution necro jsem chtel ted zkusit. Co na tom bylo spatne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se jako starter rozhodl vstoup do teze reky - minulou ligu jsem zkusil absolution necro a pak jsem v endgame radsi zakladal novej char, protoze to ani nemelo cenu ani swapovat do skeletonu, pote co jsem do toho nasypal desitky ex

tentokrat to bude absolution guardian, co se poucil z krizoveho vyvoje minule ligy, a kdyby se nahodou ukazalo, ze ta cisla v PoB jsou moc optimisticka bo jsem mu zaskrtal vsechno, co zvysuje dps, tak se bude aspon snadnejc swapovat do aura stackera... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne uzitecna zmena! :)

GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja se obavam, ze to budou 3 klavesy, ale mozna me nekdo vyvede z omylu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nevidel to predstaveni ligy a jen jsem proklikal web, a neni mi uplne jasny - jak se jako budou aktivovat ty sentinelove, kdyz jich mas nekolik na sobe, a kazdej ma nejakou dobu kterou trva?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ok, dokonale jsi me odradil, smazal jsem to :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: Tak je to jinej žánr hry především. Me obecne na hrach bavi, kdyz muzu postavu budovat, rozvijet, stavet, minmaxovat - proto v PoE většinou hraju jen 1, max 2 postavy za ligu, a investuju do nich všechno. Což je přesně idea maina v LA, supportovaného armádou altů, ale navíc je tu spousta horizontálního rozvoje. Pořád je tam co dělat, a to navíc je tam úplný zlomek kontentu, co už mají v Korei. Takže očividně zábava na dlouho. Trochu mi tam vadí ten FOMO efekt, co sice reklama slibovala je eliminovanej rest bonusama, ale v reálu se to používá jinak, a kdybys to chtěl dělat efektivně, je to skoro fulltime job.

Můj největší problém s LA aktuálně je, že to je prostě těžký, už aktuální kontent má věci, co se musím nadřít, a ten budoucí content, co jsem viděl z Korei, je úplný šílenství, fakt asian level gaming. Navíc všechno můžeš chodit jen jednou týdně, takže to nenadřeš spoustou pokusu (teda, neúspěšnejch jo). Navíc to skoro pořád neděláš sám, jsi v partě, a malá chyba kohokoliv způsobí full wipe. To klade dost jako nároky na to hrát s nějakou partou dlouhodobě. Je to vlastně bizarní, že PoE má snad jedinou wipe mechaniku, memory game u Marven, kterou fakt nesnáším - a v LA je takovejch věcí mrťě, zrovna malá pizza u Argose je třeba skoro to samý. Sice tam to zrovna není wipe, ale když tam vychcípá půlka party, tak to má efekt stejnej. A bude hůř, raidy kde si musíš pamatovat sekvence geometrických tvarů, otáčet je v prostoru, běhat v nich ve chvíli kdy se ti otočí ovládání směrů na ovladači, atd. Třeba v tom posledním abyss raidu co je ve hře se v jedné chvíli nad hlavou potvory objeví hvězda s různým počtem hrotů, a ty máš asi 5 vteřin doskákat na tobě přidělenou plošinu se stejným symbolem. Jinak smrt. Je to furt hrozně primitivní proti jinejm věcem co budou - a nepřežil jsem to ještě ani jednou, co jsem tam byl. Naštěstí je to konec skoro tak to ostatní vždycky vyhrajou i za mě. Prostě cesta hlava-map-buzola v mém věku nefunguje jako dřív, a nedokážu s tím nic dělat.

Takže aktuálně hledám spíš nějakej způsob, jak hrát LA míň, v klidu si jet horizontálně a zbytečně se nestresovat, k tomu mi asi start nové PoE ligy pomůže, teda doufám...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: co te na LostArku bavi? ja tomu dal par hodin a proti PoE mi to prislo o nicem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako zatim nevim, jestli budu hrat (Lost Ark nedava prostor na dalsi hru), ale jako ty challenge, wow... o parnik nejtezsi v historii

Announcements - Challenges in Path of Exile: Sentinel - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3265381
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: predtim ty projektily ani jednou nanahustil takhle koncentrovane na jedno misto.. masakr. jinak na gear jsem mel od a4 celkem kliku, kde jsem u vendora koupil 5L. a na zacatku a8 v sarn ramparts mi padl 5l quill rain .]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Izaro je hukot. Ja jsem sel jen normal lab asi na 45 nebo tak nejak :) A ani tak to nebylo easy..
    Ale podarilo semi pres archnemesis nafarmit 5L armor v zone pred Daresem, kde jsem farmil dlouho :)
    Ale casu bylo malo.

A jednoznacne nejhorsi byla Piety pred harvestem, to byl hukot :D To jsem bezel nekolikrat
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: me sejmul cruel izaro na lvl 70. mel jsem kotel armor, eva, grace, determination, defiance banner. ale zasahnul me vsema projektilama najednou. udelal jsem chybu, ze jsem se na vterinu zastavil :) a to jsem ho 2x dal s prstem v nose, pak jsem akorat cumel s otevrenou hubou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam