• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SUNBEAM: aha, tim by se to asi vysvetlovalo... taky nemuzou dat na ty dvere ceduli, ze uz se tam uz nechodi? nekterejm lidem by to usetrilo docela dost casu :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    PHOW_SAATCH: pokud si dobře pamatuju, jeden klíč byl zastrčený ve dveřích, druhý sis přinesl
    ale mám takový pocit, že od minulého patche, teda minulé ligy, se tam už nechodí, respektive celý ten oriath epilogue už není
    zabiješ kitavu a hodí tě to na ostrov
    příběh se posunul a oriath zničil sirus
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak se dostanu do The Haunted Reliquary v Act 10? Nemuzu najit druhej klic.... (questy mam splneny vsechny krome Prozkoumat Atlas od Kiraca) dik moc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: uz jsem ho zabil - nastesti se ukazalo, ze muj novej cremator build ignoruje vsechny Aulovy mechaniky, tak jak to mam rad... :-) Ale parkuju pred tim druhym az bude Blekota online, tak se nejak domluvte.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak doufam ze das invite :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem konecne nasel Aula, chybi mi do challenge, a mel jsem radost ze je dokonce bez modu, a za nim vykujuje dalsi...

... ale bohuzel me trosku zamrznul usmev o chvili pozdej, bo cesta na toho bez modu vede jen skrz tohole :-)))
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Dneska jsem delal chestu do toho sveho buildu a musim se pochlubit jaky mam brko...

Jeste to chce trosku protahnout divinama.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jj karty jsou jen v modrym.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SUNBEAM: teda přesněji tenhle seed? snad je to nějak aktuální
    Primal Rhex Grain PoE: Sacrifice a stack of at least four Divination Cards
    http://www.vhpg.com/primal-rhex-grain/
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: podle tohohle asi modrý
    PoE Harvest Seeds List Tier 3.18, Seed List Guide, Drop Rate
    http://www.vhpg.com/vivid-razorleg-grain/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: kazdopadne na mape myslim tyhle mody vubec nejsou, jen primo v logbooku jsou asi tri podobny veci, co zpusobi imunitu, a je treba si to hlidat (zrovna blok je 50 procent treba takze staci nakliknout dva a jsi v pytli). Ze by byli imunni kdyz jsou daleko vytazeny si nemyslim.

BTW netusi nekdo, cim se lisej barvy kytek v harvestu? (zluta, fialova pod - je to parametr na sextantu)
    Chybi mi posledni RNG challenge (zdvojnasobeni divination karet), a rad bych to podporil nejakym sextantem, ale nejsem schopnej nikde dohledat, jestli nejaka barva ma vic divination karet craftu, nebo vubec jaky je tam rozdil...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: Jo diky to vim ale nikdy jsem to nekontroloval hlidal jsem jen zluty affixy s immunitou.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: V pravo dole je symbol, na ktery kdyz najedes mysi, tak ti ukaze mody expedice.. Mala modra ikonka.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hele ten block me nenapadl za to bych ruku do ohne nedal. Problem je ze se clovek uz vetsinou nepodiva pac je tam tolik monster ze jsi rad ze zijes.

Nicmene na me to spis pusobi tak ze kdyz je vytahnes hodne daleko od te expedice tak jsou proste immune na cokoli.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: a jsi si fakt jisty, ze jsi jim to nenaklikal jinak? V expedici se vybrane mody spinaji postupne ve chvili exploze, takze je uplne bezny, ze monstra na zacatku zranujes krasne, a pak jsou najednou imunni - nikoliv na element co mas, ale napr. kvuli 100% block damage, apod. Resp. na mape to udelat je umemi, ale v logbooku je to dost bezny... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: Ja to mam every league ale zajimave je ze se to deje az kdyz mas full tree a juicujes mapy v low lvl contentu se me to nestalo nikdy. Mozna to buguje nejaka noda ale lidi na to na forech nadavaj kazdou ligu co vydali expedici takze neco na tom bude :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: To se mi tuhle ligu nestalo ani jednou a expedice jsou jeden z mala contentu, ktery tam mam porad. Jednou jsem si zapnul nekolikanasobny regen ze sjem nebyl schopny dve mobky zabit, protoze to kazde 3 vteriny doregenily, ale to byla ciste moje blbost.
    Ale ze by neco neslo zabit, kdyz jsem jim nenaklikal imunitu? To ne.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: mluvim o tom ze odbouchnes expedici a nektery monstra se nedaji zabit i kdyz jsi jim treba predtim ubral nejake hp, proste maj 60% hp a solis do nich 2 minuty dmg a nic se nedeje a jsou to obyc byli moby. Deje se to uz X lig a porad stim nejsou schopny nic udelat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: To pak ale nesouvisi s expedici ale je to problem arch nemesis. A nebo te spatne chapu o cem presne mluvis :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jenze ja mluvim o tom ze ty monstra jsou imunni i bez immunity na urcitou dmg. Nejsem zas takovej noob abych tohle nevedel :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam