• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Do Pobu jsem jeste nic nedaval ale prvni co me napadne kdyz tohle vidim je Winter Orb :f
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako na levelici uniq to bude ted rozhodne super, lvl 15 gemy to bude odhadem normalne tak 60-65 level. Ale i kdyz to zkousim dat v POBu nekomu kdo ted hraje neco endgame, tak je to ne o tolik horsi jako jeho wanda za 50ex, tj. klidne te to donese do red map nez upgradnes pozdejc. Teda, kdyz to 9L na tom lvl 30 umanujes... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ale je to dobre ty Uniqy obecne v PoE jsou zalostny...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Imho tohle me prijde trosku prepal na lvl 32 :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    druhej uniq upgradlej - jestli takhle buffnou vsechno tak rozhodne bude co hrat :-)

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja hral vpodstate celou ligu neco jako ten chief dole akorad ze pres Loreweave a Militant Faith a bylo to super dobry.

Ja se rozhodnu az po patch notes a hlavne az uvidim co bude nova ligova vec.

Stejne jsem az do 4.9 na dovce takze zacatek me bohuzel mine.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak ten cloak jinak nic moc, zvlaste kdyz to svadi jit do CI a byt imunni na chaos. Nicmene, nekolik poslednich tanky CI charu co jsem hral taky nemelo zadny moc ES veci, a i s nejakyma 4-5k ES jsem byl v podstate nesmrtelnej na cokoliv krome uber bossu. Uvidime no, muj plan pro tuhle ligu zustava zatim stejnej, zkusim prvne v zivote pushnout od zacatku lab (vetsinou ho farmim az tak druhej mesic a i tak je to profit), a nejakej skutecnej build si vyberu az tam vydelam na mageblood, bo se mi bez nej uz hrat nechce, je to prilis navykove... 8-)

Teda doufam mi do toho GGG nehodi vidle tim, ze prvne nebude v grindu nic s labem...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Videl jsem to hrat uz v pulce ligy. Funguje to docela slusne i bez toho Cloaku mozna i lip ale problem je presne co rikas.

1.Ten gem moc nepada a cena pristi ligu odhaduju tak 100ex+

2.Chief ma obecne problemy s dps pokud nebudes hrat Fire trap ktera dostane nerf takze se dostavas do situace kdy chces hrat Carnage od Berserkra a to bude pristi ligu hodne horky zbozi stim jak predelaji Juggera.

Takze tohle je sice pekny kombo ale realne prvnich 14 dnu na to muzes zapomenout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je cool :-)
    akorat teda ten jewell, bez ktereho to nefunguje, stal uz ted 40ex

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak dneska uz ma novy video kde nadhazuje, ze nejlepsi summoner ted bude Ascendant - coz ma asi recht, protoze summoneri ted chteji z necra jen ten ascend na offeringy, takze muzou snadno benefitovat z necro/champion treba.
    GURBON
    GURBON --- ---
    No pokud to melo za ucel vytlacit streamery a nolifery z jejich konfortnich zon, myslim ze se to poveldo na jednicku :D Co to udela s nama, "normalnima" lidma je otazka. Premejlsim nad nejakym fortify buildem, ale nevim jestli to bude opraveny dostatecne. Naposledy jsem si 2 ligy dozadu hodne nabil hubu, kdyz jsem zjistil jak moc to rozesrali.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: Gazzy zrovna je nekdo, koho to hitne hodne pokud jde o procenta DPS, ale soucasne to nejakeho obcasneho hrace vubec neovlivni. A pritom jsem si jistej ze zrovna on se s tim nakonec snadno popasuje, takze win-win? :-) Typicky prikad je tech +3 na helme, jak tak nad tim krouti hlavou - to je nerf pro lidi, co maji helmu za 30ex+. A jeste malej. Pro ostatni je to BUFF, protoze jejich 6L ma razem o 2 levely vic. Teda - mel by, kdyby o ne neprisel v ascendu... :-) Ale i tak.

IMHO co je na minion zmenach spatne je ten unholy might na ascendu - je to nesmyslne niche za 2 ascend body, navic se tim spousta buildu dostava do situace, kdy vlastne ani nema kam ascend body dat! A dalsi nerf minion life, protoze bojovat o to, aby tvuj summon vubec aspon prezil, je proste spatne (a tlaci te to do skeletonu). Kdyz si tohle do patchnotes rozmyslej tak to jeste bude pohoda.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    3.19 Streamers Manifest Reactions
    https://www.youtube.com/watch?v=xe5_C2JsOlU

ghazzy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si tady jen odlozim co bude jako twitch drop pristi ctvrtek, abych to nezazdil jako minule... :)

Path of Exile: Wrangler Wings
    https://www.youtube.com/watch?v=qXHGbHaazGk&t=1s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: myslim CaptainLance pekne vysvetlil, proc neni pravda, ze by ty zmeny byly nepratelsky k novym/prilezitostnym hracum. Naopak valna vetsina predevsim tech nerfu defensivy miri do nejvyssich pater, a je dost dobre mozne, ze az odtajni ty novy moznosti na gearu, tak to pro lowlevel bude naopak buff...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne, asi po 3 letech fakt realne premejslim o melee starterovi! mozna dokonce oldschool expeni se Sunder! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem se změnama spokojenej, měl jsem v poslední době tendence defaultovat na skele mágy, teď mě to bude nutit zkoušet něco jinýho :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    :)

Problem: no problem
    Solution: create problem

Problem: game is still partially enjoyable
    Solution: make it worse
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    SKUNK23: "Asi se Chris už definitivně rozhodl, že z toho udělá hru jen pro streamery a nolifery"

souhlas. imho ten jejich skinner box model zachraňuje grafika a dynamika kosení potvor, ale hra jako celek mi už nedává skoro vůbec smysl. je to hra pro závisláky

zkoušel jsem Last Epoch, ale tam ta dynamika není, třeba "cyclone" skill tam funguje tak, že 1-2krát za vteřinu v jeden moment odečte zdraví všech potvor v radiusu - ne když potvoru zasáhne zbraň v rotaci. stejně tak tam funguje damage over time resp. "blade vortex" skill. tam to podle mě posrali, likvidace potvor je v last epoch celkem nuda, skilly mi připadaj stejný, i když by měly být jiný

teď hraju omodovanej grim dawn a užívám si to. jako celek to funguje a můžu krásně experimentovat s buildama, aniž by mi někdo furt házel klacky pod nohy
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    haha. a to sem si rikal, ze zmenou rare a elite monster je krok smerem k diablu 3 pri releasu, kdy clovek chcipal na random grupky, casto nevedel proc, ale bossove byli ez.
    no jako pleb okasional to hrat nemusim, dokud se to nevystribri. archnemesis byla imho dost zabavna a pleb si mohl aspon ve kratkym case, kterej tomu venuje, nahrat nejaky ty exalty na koupeni gearu, kdyz je pro nej crafting naprosto mimo ligu. tato liga a zatim i ta nadchazejici zatim velky spatny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam