• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ne naopak exalted crafty zustavaji, jen k nim bude treba lifeforce z Oshabi, a budou fungovat jinak nez predtim (s vetsim rizikem). Jestli zachovaji divine crafty neni jiste, ze ne predpokladam proto, ze zrusili i vsechny dalsi moznosti. Samozrejme je mozne, ze po shitstormu na redditu se jeste neco zmeni do launche - osobne mi taky prijde, ze mozna ne uplne domysleli vsechny dusledky... Navic zrovna tyhle stejne nefungovaly na uniq itemy, coz byl hlavni Chrisuv argument.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ja mam harvest moc rad a ta liga me dost bavila. jenze jsem casual pleb a ligy dost vynechavam, treba ted sentinel jsem moc nehral, pac jsem byl znechucenej, jak docela dobrou ligu dementne narvali na rare a magic moby. z toho co chris rikal, jsem pochopil, ze zrusi pouze "exalted craft", tudiz ten co zminujes by imho mel byt zachovanej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja to pochopil tak, ze vsechny crafty mas od zacatku. Dneska nekdo tvrdil, ze ty z Oshabi se museji odemykat, ale prijde mi ze pro to neni duvod, navic to Chris urcite nerekl.

Proste kdo chce craftit, zaplati si. Navic ty "dobry" jsou ted horsi, pokud jsem to pochopil spravne, tak ted to funguje podobne jako Aisling slam, tj. neco to random odebere, takze uz to neni tak presne zacilitelny jako "remove non-defence add defence" apod.

Ze budou T4 kytky bezne, tomu taky mam trochu problem verit. To se slibovalo snad uplne v kazde lize od Harvestu, v atlas tree jsou na to node, a presto kazdou liku ten blossom musim kupovat, protoze pres zurivou farmu Harvestu jsem zadnou T4 nepotkal. Nikdy. Resp. paradoxne az minulej tejden, kdy jsem se ani nesnazil a ani jsem jich vetsinu neotviral v honbe za divine challengi, tak mi jedna spawnula, asi jako vysmech... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Problem bude ze se bojim ze ty dobry crafty budou jeste vic rare nez predtim.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: To nemůžeš takhle vytrhávat z kontextu :D To je jako bys prodával life flašky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: timeless jewelly maji vzdycky nejake cislo a jmeno dobyvatele. To cislo je "seed", kterej definuje, co se stane s kazdym jednim nodem v okoli umisteni toho jewellu. Doted se to delalo tak, ze jsi jich proste nakoupil hromadu, zkusil je na miste kam je chces pouzit, a kdyz to davalo neco dobryho, tak sis to nechal. Nejaky mohly byt i hodne OP, a ty se prodavaji klidne za desitky exa nekde pres chat/forum atd.

Rozklicovani toho seedu znamena, ze ted predem muzes v POBu rict, co to bude delat, aniz bys to koupil, pripadne muzes rovnou hledat takova cisla, co pouzijes pro sebe, a o nichz prodavajici netusi, ze je dava stonasobne pod cenu.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: tak muzou se vratit v nejaky podobe v budoucnu - pristi ligu se taky vraci Ultimatum (v podobne uniq mapy s puvodnim bossem z nej) nebo Scourge (jako currency v predelanem Beyondu)
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: "cracknout seed na timeless jewelly" prosím tě, můžeš mě, jako fakt rekreačnímu hráči, vysvětlit o co jde? :)
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: tak to jsem smutný:(...sentinely byly po velice dlouhé době něco ,co mě v POE fakt bavilo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: presne tak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no co jsem zatim proletel diskusi tak se obavam, ze to mozna bude by design, protoze Chris pry zminil (jsem nějak minul bo na discordu furt nekdo mluvil ;-) ze chce, aby dobrej roll uniq itemu mel smysl. Tj. fakt asi nechce, aby lidi cokoliv rolovali divinem.

Konspirace rika, ze to muze vyznamne souviset s tim, ze se pred par tydny podarilo konecne cracknout seed na timeless jewelly - tj. byl predpoklad, ze tuhle ligu padne vetsina divinu na jejich reroll... :-)
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    prosím vás ,jak to bude se sentinelama? Zrušené a do core nepůjdou?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zprava z budoucna:
    Po 14 dnech breceni redditu zvedame drop rate divinu na dvojnasobek :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: No bude to zajimavy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak liga vypada jako hodne dobre, jedinej problem bych asi mel s tim, ze kdyz ted exalt bude k nicemu (jen slam), a divine na vsechno co byl a jeste na vsechno co exalt, tak kde jsou sakra nejaky zdroje divinu na vstup? divine nema zadny shardy, nema x setu div karet jako exalt (jedina sada pada vyhradne z Dominuse a Palace mapa tuhle ligu nebude), tj. jediny zdroj ted bude drop

nemam problem s tim, ze si tyhle currency realne zrejme prohodi cenu, ale jak se ted jako bude divinovat equip? za 200c na pokus tezko, a vsechny ostatni zdroje divinovani (beastcraft, harvest recept i Leo recept) jsou smazany...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ambush mnamky! Skoda ze jsem prvnich 14 dnu na dovce. :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no Domination :-( ale laciny esence znova a Ambush

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Chudak Captain :D

Captain je mazak je stream me bavi. Doufam ze dotahne do konce ten jeho mana build.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak ja tam koukam hlavne abych mel radost, jak lidi na HC umiraj... 8-)

Nebo kvuli scenam jako kdyz CptLance vcera dropnul svuj prvni mirror v zivote. Tejden pred koncem ligy. A jeste offstream, takze jako by se to nestalo... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw proto na GFL nekoukam :D od te doby co jsem na 2 kliky z 7 doktoru udelal 0 uy to hvizdam jen na prodej.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ne 100 delam ja denne uplne casual.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam