• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: "cracknout seed na timeless jewelly" prosím tě, můžeš mě, jako fakt rekreačnímu hráči, vysvětlit o co jde? :)
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: tak to jsem smutný:(...sentinely byly po velice dlouhé době něco ,co mě v POE fakt bavilo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: presne tak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no co jsem zatim proletel diskusi tak se obavam, ze to mozna bude by design, protoze Chris pry zminil (jsem nějak minul bo na discordu furt nekdo mluvil ;-) ze chce, aby dobrej roll uniq itemu mel smysl. Tj. fakt asi nechce, aby lidi cokoliv rolovali divinem.

Konspirace rika, ze to muze vyznamne souviset s tim, ze se pred par tydny podarilo konecne cracknout seed na timeless jewelly - tj. byl predpoklad, ze tuhle ligu padne vetsina divinu na jejich reroll... :-)
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    prosím vás ,jak to bude se sentinelama? Zrušené a do core nepůjdou?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zprava z budoucna:
    Po 14 dnech breceni redditu zvedame drop rate divinu na dvojnasobek :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: No bude to zajimavy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak liga vypada jako hodne dobre, jedinej problem bych asi mel s tim, ze kdyz ted exalt bude k nicemu (jen slam), a divine na vsechno co byl a jeste na vsechno co exalt, tak kde jsou sakra nejaky zdroje divinu na vstup? divine nema zadny shardy, nema x setu div karet jako exalt (jedina sada pada vyhradne z Dominuse a Palace mapa tuhle ligu nebude), tj. jediny zdroj ted bude drop

nemam problem s tim, ze si tyhle currency realne zrejme prohodi cenu, ale jak se ted jako bude divinovat equip? za 200c na pokus tezko, a vsechny ostatni zdroje divinovani (beastcraft, harvest recept i Leo recept) jsou smazany...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ambush mnamky! Skoda ze jsem prvnich 14 dnu na dovce. :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no Domination :-( ale laciny esence znova a Ambush

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Chudak Captain :D

Captain je mazak je stream me bavi. Doufam ze dotahne do konce ten jeho mana build.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak ja tam koukam hlavne abych mel radost, jak lidi na HC umiraj... 8-)

Nebo kvuli scenam jako kdyz CptLance vcera dropnul svuj prvni mirror v zivote. Tejden pred koncem ligy. A jeste offstream, takze jako by se to nestalo... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw proto na GFL nekoukam :D od te doby co jsem na 2 kliky z 7 doktoru udelal 0 uy to hvizdam jen na prodej.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ne 100 delam ja denne uplne casual.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: no, ja jsem ted mesic a pul nehral vubec, od ty doby co jsem v GFL videl jak nekdo dal 4-->8 trikrat za sebou na mirror tier kartach. To me uplne psychicky znicilo jako... :-) Proto taky nemam hotovo, chybi mi cca 800 oltaru, bo jsem nechtel travit cas grindem a zustat na 39 kvuli rng. Ted holt musim tak 100 denne dat proste no, ale to nebude problem... snad.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Btw mas 40/40 ? Me chybi jeste asi 700 Fire oltaru trosku jsem nato sral... :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hehe me to trvalo 4 Harvesty ale pouzil jsem nato most common kartu a busnul to :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fucking rng, 86 dni to trvalo... poslednich par dni nebeham nic nez harvest za 12c, kde oteviram jen tenhle jeden craft :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dobry je ze pokud se to ponese ve stejnem smyslu bude tolik novych buildu a hlavne se zas vrati takovy to ze lidi budou mit toalne uniqu alone buildy co nikdo nehraje coz bylo na tehle hre nejkrasnejsi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ice spear bude super, s tim jsem nejakej race hral pri levleni a tohle jako... mnam :) No kazdopadne pro me to na start neni, ale doufam ze i tech dalsi 98 upgradlejch uniqu bude podobne vylepsenejch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam