• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: na ssf je to cajkovni amulet. akorat reflective oil pro annoint asi nenajdu :D

ten amu cos linkoval jsem taky zahlid na redditu. ale u me to bylo "fk lake, ale kdyz uz se mi to tu vali, tak ho prubnu, at je nejaka zmena"
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ale tohle je amulet co tam někdo dal, aby mu ho to upravilo, většina lidí to nikdy nevidělo a dostává jen tu varianta, kdy ti hra vygeneruje item a ten hodíš vendorovi..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: co ti to da je vetsinou shit, chces spis neco jako tohle :) ja teda osobne jeste zadny zrcadlo ani nepotkal, mel jsem jen jednou to policko jak dava insane expy

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - 3.19.0f Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3302301
    GURBON
    GURBON --- ---
    HUGILA: Kdyz nejsou alchy, muzes pouzivat Orb of binding. Pred patchem jsem na tom byl podobne, po nem uz napohodu. Heisty nebeham.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: to neni poladenej item, takhle primo mi to dalo
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    HUGILA: heisty maj dropy furt stejný, běhám ty a na nedostatek si nemusim stěžovat
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ten systém dropů je úplně, ale úplně rozhašený....padají mně sice uniqy, které mě nepadly x lig, ale nemám alchy na žlucení map, nemám vaal orby, gemcuttery mám 3. Tablet lvl82, prorubu se na pozice 14 a loot prakticky žádný.
    Jako fakt mě to neba...zlatý sentinel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: To se pletes, na vyssim tieru jsou zrcadla, kam davas item a ono ti ho to trochu poladi, tak jako tady Kocourovi.

K0COUR: Vidim ten kus podruhy a je fakt nadhernej.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    jsem si rikal ze si zabehnu jedno jezero, kdyz uz se mi to tak hromadi v tom tabu :] celkem jsem jich dal asi 5 zatim

ted je otazka, zdali me nekdy padne reflective oil pro annoint
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja tam itemy nedavam, ale pocitam ze by to slo. Proste zrcadlo se dvouma slotama. Kdyz tam nedam nic a kliknu na tlacitko, udela to 2 veci co maj vzajemne obraceny vlastnosti. Nemyslim si ze je tam jeste nejaky jiny zrcadlo.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja uz tech zrcadel nasel cca 7 a vubec nic pouzitelnyho jsem zatim nevidel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Tak zalezi i na levelu zone, ze :D
    ja je zatim stashuju, resp ted je asi sebehnu, jak opravili drop rate, ty co jsem behal na zacatku mi nedali nic, tak jsem to zacal jen skladovat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Fiha, to je ale dobře schovaný :D

Strom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: no svůj umím najít na webu viz obrázek (kliknu si na postavu vlevo nahoře po loginu na poe web), ale na cizím nevím, přes characters tam tam možnost nejni

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Mám teda děsně divnej atlas tree, dá se nějak sharovat co mám?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: já jsem jeden exalt dropnul, ale to je vše.. ale podařilo se mi prodrat se až k T16 mapám, tak doufám, že se tam udržím, ale mám skoro všechny mapy.. teď pomalu začít řešit ten těžkej content :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Asi delam neco fakt blbje, za 90 lvlu nemam jedinej divine ani exalt :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: jj souhlas, ssf je nej :) me to ale zajima z principu: wilson tvrdi, ze loot je v cajku, ze lidi dropujou kotel divinu atd. a pak se dozvis, ze lidi s tema dropama pouzivaj hack.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: To me na ssf nezajima :D IDDQD ani jiny cheaty v poe nepotřebuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam