• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: nejen reddit, i ofiko forum neni uplne nadseny, ale tam ti negativni koment smazou za 1 vterinu, takze to vypada lepe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: reddit opet zuri :-)

Kazdopadne po tomhle premejslim, ze bych si udelal nejakyho rychlyho MF cullera sam teda, kdyz ten soucasnej stav je takhle OK. Protoze najimat si nekoho s MF na mob na TFT je daleko pres caru toho, co jsem ochotnej delat, i kdyz me to stoji spoustu divine, relog vlastni postavy je jeste v pohode. A jelikoz hraju esence/beasty/tormenty, tak mam izolovanyho solarise/lunarise celkem casto, i zdvojenyho.
    Navic jsem MF nikdy nehral, tak uvidim jak se to dela... :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Following up on Recent Feedback - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3304969
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: no ja teda pokazdy nezvladam tu fazi jak posle do vsech smeru ty silnejsi proudy a do toho zacne strilet ty tenky strely. Tam fakt nevim, jak tomu uniknout.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: me aul 3x vyskolil a prej mam prijit priste :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: tak ted padly uzasny unikatni 1c boty :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Libi se mi, jak si lidi asi jeste nezvykli, ze exalty jsou zadarmo. Tohle jsem vcera koupil bez toho spell suppression. Slam udelal velkou radost :)

CHA1NDLER: Sel jsem zatim jednoho a padly 4 rare shity. Dnes pujdu na dalsiho...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: sance na amulety z eldritch bossu je extremne nizka, tusim minule to nekdo meril asi na 1 na 80 fightu nebo tak neco...
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Taky jsem ho nikdy nepotkal a ted uz nekde ve 150. Ale sundat se mi ho zatim nepovedlo.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - An Overview of Upcoming Changes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3303679

pár věcí vypíchnu:
    making the Reflecting Mist more common.
    planning to buff Tainted Currency.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nemusis, ale jelikoz ta prvni je zelena questovni, tak tam urcite chces vlezt a spalit ji - navic je o moc lehci nez ta, co budes dostavat pozdeji
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: odpověď najisto neznám, ale řekl bych, že spíš musíš.

Ale ten ignite mě zajímá! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: no mel k tomu vyhrady teda, i kdyz kazdej by mel hlavne jet co ho bavi, pak funguje vsechno asi... :-)
    - singular focus jsem hral minule asi tejden, a myslim se to nakonec nevyplati, protoze i bez nej neni problem sustain, a ta ztrata guardian map je proste neprijemna
    - eldritch currency je lacina celkem, ale pritom aby ti to padalo hodne tak musis mit oba ty mody, takze dostavas vic dmg za kazdy oltar, a pokud nemas uz jako dost vyladeny build, moc nenaexpis
    - Heist vydelas jen pokud ho bud sam chodis, nebo prodavas v bulku. Osobne jsem vypnul hned jak jsem dodelal Heist challenge.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: no ale ty memory mapy se nasobi koeficientem co postupne roste, takze kdyz je alchujes tak jsou tam nebezpecny mody a je treba si to dobre procist - napr z 60% snizeneho regenu se na posledni mape stane 96% :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mi padla memory lane na harvest, prodava se za 1.5 divine ale rikal jsem si to zajdu sam, for the science, ani to neni moc juiced bo bych to jinak nedal - loot ze 4 map co mi to dalo, cca 350c cena
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ono to ani neni jen double, cim dal si to soupnes tim vic to nasobi :) takze ma cenu nad tim premyslet
    GURBON
    GURBON --- ---
    Se proste musim pochlubit - dnes luck jako prase.

Po tom co to bylo celkem fajn tam zbylo misto na jeden ex slam a z toho padnul Crit multipler. Bejt tam poradnej AS byl by to god claw.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: dal jsem si h na 7, abych měl jistotu že k němu určitě dojdu. Pokud bude příště, tak ho dam dál a uvidíme. Tak mě napadá, když tam dám ring z normálního zrcadla, který bude echt blbě narollovaný( třeba všechno -) , může to jít eště víc do mínusu, nebo se všechno změní na plus?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: a na jaky obtiznosti? udajne cim dal to zrcadlo das, tim vetsi sance je, ze jeden z ringu posbira vsechny positivni staty (plus to i nasobi vic jak 2x)
    ostatne na tradu je videt, ze zrcadla na 15-16 obtiznosti stojej raketu
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ORBIT: no dyť já taky chodím jako trhan, lvl88 a pořád 4L, protože mě nepadlo nic, co by stálo za to předělat aspoň na 5L :D ..to dřív nasbírám karty na 6L.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Já jsem ještě něnašel amulet, který by tam stálo za to šoupnout ani pro sebe na nošení, ten garbage co nosím je děs :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam