• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Já jsem ještě něnašel amulet, který by tam stálo za to šoupnout ani pro sebe na nošení, ten garbage co nosím je děs :D
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: já si zrcadlo vyzkoušel včera..měl jsem nutkání tam dát svůj hlavní amulet, ale protože sem tušil zradu, tak sem použil záložní. Dobře jsem udělal, originál se stal téměř nepoužitelným, kopie úplně nepoužitelná :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: vsak ja vim, proto si taky stezuju, ze jsem to zrcadlo nepotkal jeste... a to je jen 22 druhu tech policek, pricemz si 3 z nich vzdycky na zacatku zakazu, a pak mam jeste 6x pretoceni, a stejne jsem za xx dokoncenych zrcadel videl prd. Krome toho expiciho, coz mi btw dalo 10 procent na levelu 95, coz za tech pet mobu tam je dobry, ale priste to prodam nekomu, kdo si uzije jak mu to da 3 levely... :-)

K0COUR: reflective oil kupudivu, soude dle ceny, neni ani moc rare... ja ho samozrejme nevidel teda.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: na ssf je to cajkovni amulet. akorat reflective oil pro annoint asi nenajdu :D

ten amu cos linkoval jsem taky zahlid na redditu. ale u me to bylo "fk lake, ale kdyz uz se mi to tu vali, tak ho prubnu, at je nejaka zmena"
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ale tohle je amulet co tam někdo dal, aby mu ho to upravilo, většina lidí to nikdy nevidělo a dostává jen tu varianta, kdy ti hra vygeneruje item a ten hodíš vendorovi..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: co ti to da je vetsinou shit, chces spis neco jako tohle :) ja teda osobne jeste zadny zrcadlo ani nepotkal, mel jsem jen jednou to policko jak dava insane expy

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - 3.19.0f Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3302301
    GURBON
    GURBON --- ---
    HUGILA: Kdyz nejsou alchy, muzes pouzivat Orb of binding. Pred patchem jsem na tom byl podobne, po nem uz napohodu. Heisty nebeham.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: to neni poladenej item, takhle primo mi to dalo
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    HUGILA: heisty maj dropy furt stejný, běhám ty a na nedostatek si nemusim stěžovat
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ten systém dropů je úplně, ale úplně rozhašený....padají mně sice uniqy, které mě nepadly x lig, ale nemám alchy na žlucení map, nemám vaal orby, gemcuttery mám 3. Tablet lvl82, prorubu se na pozice 14 a loot prakticky žádný.
    Jako fakt mě to neba...zlatý sentinel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: To se pletes, na vyssim tieru jsou zrcadla, kam davas item a ono ti ho to trochu poladi, tak jako tady Kocourovi.

K0COUR: Vidim ten kus podruhy a je fakt nadhernej.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    jsem si rikal ze si zabehnu jedno jezero, kdyz uz se mi to tak hromadi v tom tabu :] celkem jsem jich dal asi 5 zatim

ted je otazka, zdali me nekdy padne reflective oil pro annoint
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja tam itemy nedavam, ale pocitam ze by to slo. Proste zrcadlo se dvouma slotama. Kdyz tam nedam nic a kliknu na tlacitko, udela to 2 veci co maj vzajemne obraceny vlastnosti. Nemyslim si ze je tam jeste nejaky jiny zrcadlo.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja uz tech zrcadel nasel cca 7 a vubec nic pouzitelnyho jsem zatim nevidel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Tak zalezi i na levelu zone, ze :D
    ja je zatim stashuju, resp ted je asi sebehnu, jak opravili drop rate, ty co jsem behal na zacatku mi nedali nic, tak jsem to zacal jen skladovat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Fiha, to je ale dobře schovaný :D

Strom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: no svůj umím najít na webu viz obrázek (kliknu si na postavu vlevo nahoře po loginu na poe web), ale na cizím nevím, přes characters tam tam možnost nejni

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Mám teda děsně divnej atlas tree, dá se nějak sharovat co mám?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: já jsem jeden exalt dropnul, ale to je vše.. ale podařilo se mi prodrat se až k T16 mapám, tak doufám, že se tam udržím, ale mám skoro všechny mapy.. teď pomalu začít řešit ten těžkej content :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam