• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: nevim za co, ale podminenej trial, dokonce ten lepsi mam jako moznej "craft" na mapdevice.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Hmm to by mohlo bejt. Ja ho chtel dat bez navodu a ze nici ty kokony jsem si doted nevsim. Je fakt, ze ty silnejsi proudy vedou presne z tech mist, kde byly kokony. Vecer to zkusim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pokud vim tak offeringy nemaji zadnou vahu, takze by to mel byt kazdy treti, prumerne. Tusim jsem ted asi 1 gift z 5 pokusu. Bohuzel ale aktualne v lize neexistuje zadny zpusob, jak trial na mape vynutit, sextant byl zrusenej... :-(
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: nejen reddit, i ofiko forum neni uplne nadseny, ale tam ti negativni koment smazou za 1 vterinu, takze to vypada lepe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako metamorf je historicky nejhorsi mechanika pro profit, co jsem nedavno videl neci analyzu - ja si teda obcas davam scaraby, protoze mam rad, kdyz vidim moby na minimape... :-)

CHA1NDLER: ja ho jeste nevidel (ale vykupuju je 8+ a furt zkousim udelat amulet pro sebe, zatim jsem i celkem v plusu na prodeji failu), ale mam pocit, ze ta zmena teprve bude?

BTW jsem prvne v zivote vzal ty body na 20% sanci na lepsi trial v mape, a potesilo me, ze nemusis behat kazdej, jak jsem si myslel ze to funguje, ale na tom trialu je uz nad vchodem napsany, jestli uvnitr je lepsi (tj. 33 procent sance na gift za 200c).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: reddit opet zuri :-)

Kazdopadne po tomhle premejslim, ze bych si udelal nejakyho rychlyho MF cullera sam teda, kdyz ten soucasnej stav je takhle OK. Protoze najimat si nekoho s MF na mob na TFT je daleko pres caru toho, co jsem ochotnej delat, i kdyz me to stoji spoustu divine, relog vlastni postavy je jeste v pohode. A jelikoz hraju esence/beasty/tormenty, tak mam izolovanyho solarise/lunarise celkem casto, i zdvojenyho.
    Navic jsem MF nikdy nehral, tak uvidim jak se to dela... :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Following up on Recent Feedback - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3304969
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: no ja teda pokazdy nezvladam tu fazi jak posle do vsech smeru ty silnejsi proudy a do toho zacne strilet ty tenky strely. Tam fakt nevim, jak tomu uniknout.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: me aul 3x vyskolil a prej mam prijit priste :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: tak ted padly uzasny unikatni 1c boty :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Libi se mi, jak si lidi asi jeste nezvykli, ze exalty jsou zadarmo. Tohle jsem vcera koupil bez toho spell suppression. Slam udelal velkou radost :)

CHA1NDLER: Sel jsem zatim jednoho a padly 4 rare shity. Dnes pujdu na dalsiho...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: sance na amulety z eldritch bossu je extremne nizka, tusim minule to nekdo meril asi na 1 na 80 fightu nebo tak neco...
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Taky jsem ho nikdy nepotkal a ted uz nekde ve 150. Ale sundat se mi ho zatim nepovedlo.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - An Overview of Upcoming Changes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3303679

pár věcí vypíchnu:
    making the Reflecting Mist more common.
    planning to buff Tainted Currency.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nemusis, ale jelikoz ta prvni je zelena questovni, tak tam urcite chces vlezt a spalit ji - navic je o moc lehci nez ta, co budes dostavat pozdeji
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: odpověď najisto neznám, ale řekl bych, že spíš musíš.

Ale ten ignite mě zajímá! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: no mel k tomu vyhrady teda, i kdyz kazdej by mel hlavne jet co ho bavi, pak funguje vsechno asi... :-)
    - singular focus jsem hral minule asi tejden, a myslim se to nakonec nevyplati, protoze i bez nej neni problem sustain, a ta ztrata guardian map je proste neprijemna
    - eldritch currency je lacina celkem, ale pritom aby ti to padalo hodne tak musis mit oba ty mody, takze dostavas vic dmg za kazdy oltar, a pokud nemas uz jako dost vyladeny build, moc nenaexpis
    - Heist vydelas jen pokud ho bud sam chodis, nebo prodavas v bulku. Osobne jsem vypnul hned jak jsem dodelal Heist challenge.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: no ale ty memory mapy se nasobi koeficientem co postupne roste, takze kdyz je alchujes tak jsou tam nebezpecny mody a je treba si to dobre procist - napr z 60% snizeneho regenu se na posledni mape stane 96% :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mi padla memory lane na harvest, prodava se za 1.5 divine ale rikal jsem si to zajdu sam, for the science, ani to neni moc juiced bo bych to jinak nedal - loot ze 4 map co mi to dalo, cca 350c cena
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ono to ani neni jen double, cim dal si to soupnes tim vic to nasobi :) takze ma cenu nad tim premyslet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam