• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: 6.6. de diablo IV. A diky. Ptam se proto, ze bych asi radeji invetstoval do poe a d4 si koupil pozdejc v nejaky akci (hral sem hodne closed betu chvili vydrzim) :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: v patek na znackach, uz jsem si vzal dovolenou na po-st, bo me stejne v praci nutili si ji vybrat... :-)

GURBON: tak jasne rekli naposledy, ze jen ukazka POE2 bude az v lete...
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: imho to nevydaj pred D4 ktery je aktualne planovany nekdy na duben tusim
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele mame predstavu kdy bude 2.0? Aspon informativne? Dik za info
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jinak nova liga vypada zajimave, konecne byl cas to trochu zkouknout a pro ssf samy pekny zmeny. Ty jewely jsou super.
    Tak zdar!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Hele posledne jsem vam tu kartu poslal ze ssf na zacatku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: 40/40 doma, celkem vtipny ze mam v grindu map 2500/6000 za celou dobu ligy, a ted jsem dal ten zbytek alch/vaal/go za 2 dny... :-) Asi budu muset prehodnotit to jak normalne hraju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak si rikam, zkusim posledni vikend zase pushnout challenge (2 mesice jsem se nelognul a chybi mi asi pulka grindu a grindu map - takze jako nevim). A hned z prvni truhly mi padne karta na mirror shard za 40 divine. Jako seriously, proc se tohle nikdy nestane na zacatku ligy, kdy currency potrebuju? :-) Minule to bylo uplne to samy, jsem delal challenge posledni den a napadaly mi veci za desitky exaltu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Zkusil jsem si ted ruthless a nevím co od toho čekáš.
    Nepřišlo mi to zábavnější a uvidím jestli se ktomu ještě někdy vrátím. Jediné čím se to liší, je že toho padá výrazně méně a že support gemy jsou drop only.

Ty support gemy z toho dělají něco jiného, protože nemůžeš hrát co chceš, ale hraješ to co ti droplo. To se časem asi srovná, ale..
    Je to spíš tidium než ruthless.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    zacinam uvazovat o poslednim restartu na ssf standard ruthless :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    It is now possible to right-click on a Divine Vessel that has captured a soul to upgrade a Pantheon Power

!!!! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    highlights:
    - awaken gemy padaji z kazdeho bosse pod Maven influenci, to je asi super pro SSF, predpokladam to uplne znici jejich cenu na trade
    - libi se mi ze eldritch portaly ted rovnou rikaji jakou currency muzes dostat, stejne tak ty novy odmeny v Sanctum ti presne reknou co dostanes... zadny nespecifikovany currency, coz byl vzdycky codename pro transmuty :)
    - ailment redukce na jewellech, ted bude super cesta jak byt imunni na skoro cokoliv

Patch Notes - Content Update 3.20.0 -- Path of Exile: The Forbidden Sanctum - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3323944
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ad support packy, ten craftici to je proste genialni!

u toho druhyho se mi libi stampede quicksilver, akorat mam pocit, jak v posledni dobe hraju ruzny buildy s permanentnima lahvema, jestli by me to trosku jako nesralo, kdyby tam ty rhoa byly furt :-)

Path of Exile: Forge Series Supporter Packs
    https://youtu.be/bmDSQ3oPUHw

Path of Exile: Gemling Series Supporter Packs
    https://youtu.be/ptfNckShsjY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me to prislo zajimavy, takhle teoreticky, uz jen kvuli tomu, ze v tech zonach nemuzes facetankovat, takze docela jina hra - coz je sice uplne proti memu obvyklemu stylu, ale vitam challenge :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pro me zatim velky zklamani po 3.19 neprislo nic co by me tahlo do hry takze asi skipnu.

Doufam ze stim konecne neco udelaj pac zatim kazdej dalsi patch je horsi a horsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty novy support packy vypadaji jako EPIC :-)

plus prvni dojem je, ze tuhle ligu by mohly bejt hodne dobry beasty, pokud ty na crafteni awaken gemu apod nebudou moc rare...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska reveal, kridla drop

Path of Exile: Blood Guard Wings
    https://www.youtube.com/watch?v=CjICEa_iTxw
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FIKOTEK: Hlavne priste ukaz ten prstynek. Treba pak zjistis ze to neni material na crafting, ze ma nejakou chybu.. nebo ze to neni dost dobry, aby to stalo za investici.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Diky kluci, ale kaslu na to. Nasel jsem i nejake video na youtube a ta zasoba currency je fakt nechutna a od toho jsem hoodne daleko :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobre jsi to napsal :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    FIKOTEK: Jo postup je mozny jak pises, ale na 99 % si ho dojebes. Odebere to random suffix takze jestli tam jsou 2 bo 3 tak pocitej stim ze ti to pravdepodobne odebere presne to co nechces :-) a jeste tam musis mit misto na ten prefix co to prida. Jestli tam sou uz 3 tak smolik a nic neudelas. Crafteni v poe je neskutecne dementni a k vyrobe cehokoliv bud musis mit neskutecnou kliku, nebo nechutnou zasobu divine, exalted, chaos, annuln orbu. Ale skus se zeptat tady Evila, ten ma rozhodne nejvetsi zkusenosti a poradi. (sry Evile ze te predhazuju :D )
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Zdar, můžete mi prosím poradit.? Mám prstýnek na kterém je nějaký suffix. Chtěl bych tento suffix nahradit jiným. Je možný tento postup? V menagerie pouziju beasta "add a prefix, remove a random suffix" a potom si v crafting bench dám svůj požadovaný suffix. Je něco takového možné? Nerad bych si ten prstynek nějak dojebal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam