• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pro me zatim velky zklamani po 3.19 neprislo nic co by me tahlo do hry takze asi skipnu.

Doufam ze stim konecne neco udelaj pac zatim kazdej dalsi patch je horsi a horsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty novy support packy vypadaji jako EPIC :-)

plus prvni dojem je, ze tuhle ligu by mohly bejt hodne dobry beasty, pokud ty na crafteni awaken gemu apod nebudou moc rare...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska reveal, kridla drop

Path of Exile: Blood Guard Wings
    https://www.youtube.com/watch?v=CjICEa_iTxw
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FIKOTEK: Hlavne priste ukaz ten prstynek. Treba pak zjistis ze to neni material na crafting, ze ma nejakou chybu.. nebo ze to neni dost dobry, aby to stalo za investici.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Diky kluci, ale kaslu na to. Nasel jsem i nejake video na youtube a ta zasoba currency je fakt nechutna a od toho jsem hoodne daleko :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobre jsi to napsal :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    FIKOTEK: Jo postup je mozny jak pises, ale na 99 % si ho dojebes. Odebere to random suffix takze jestli tam jsou 2 bo 3 tak pocitej stim ze ti to pravdepodobne odebere presne to co nechces :-) a jeste tam musis mit misto na ten prefix co to prida. Jestli tam sou uz 3 tak smolik a nic neudelas. Crafteni v poe je neskutecne dementni a k vyrobe cehokoliv bud musis mit neskutecnou kliku, nebo nechutnou zasobu divine, exalted, chaos, annuln orbu. Ale skus se zeptat tady Evila, ten ma rozhodne nejvetsi zkusenosti a poradi. (sry Evile ze te predhazuju :D )
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Zdar, můžete mi prosím poradit.? Mám prstýnek na kterém je nějaký suffix. Chtěl bych tento suffix nahradit jiným. Je možný tento postup? V menagerie pouziju beasta "add a prefix, remove a random suffix" a potom si v crafting bench dám svůj požadovaný suffix. Je něco takového možné? Nerad bych si ten prstynek nějak dojebal.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Taxem prubnul o vikendu Torchlight Infinite Immortal. Prvni vec co jsem zjistoval je, jestli je to p2w. Jeste pred mesicem developer tvrdil, ze v zadnem pripade ne. To me nalakalo, ale po dvou hodinach hrani jsem zjistil, ze ta hra je p2w primo prolezla. Proste se nestydej lhat hracum primo do xichtu. Zlaty GGG, zlaty PoE.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Minimálně je nyx guild, ale je nějaká mrtvá.
    Ale někomu jsem tam šlohnul 5l armor, tak dodatečně díky. Tedy snad jsem to správně pochopil, že co je v guild stashi, tak je volně k mání.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    A kdyz uz se tady tak bavime. Hrajete sami nebo mate treba discord nebo nejakou jinou appku pres kterou spolu komunikujete? Ja jen ze bych privteril :-D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    ORBIT: Dobre vedet :-D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    GURBON: Dekuju. No vcera se mi to povedlo od kohosik koupit :-D takze jupi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FIKOTEK: Evilovi musis napsat i jakej enchant na tom chces :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    FIKOTEK: bezna zvyklost je, ze nekomu napises co chces, kdyz te pozve do party, jdes k nemu do HO a tam si vec predate.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    EVILMIND: Tak treba nekomu padla 2x :-D slo mi i o to aby to byl nekdo kdo by semnou mel trpelivost a nejak mi pri tom prodeji i vysvetlil jak ten obchod funguje. Kde koupit ve kterem meste se potkat,... takove ty bezne zvyklosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FIKOTEK: asenath mark je tuhle ligu pekne draha sranda, tezko ho nekdo ma "navic"

teda ja jo, ale beham s nim lab a doufam v profit :-)
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Zdarec, nemate prosim nekdo "Asenath's Mark" navic?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: lol, ok, tak to je flaska jeste dobra :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Wild Oshabi Head :/ ta je takova divna, dela to bordel na screenu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ok, to se moc nepovedlo, co? :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam