• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: me se hodne libi jak ted delaji ty ruzny interaktivni veci, jakoze portal zveda do vzduchu veci co lezi na zemi kolem, nebo nasava pety co mas v hideoutu do kafemlejnku (skoda ze sice ja mam uplne vsechny svoje pety na volno v hideoutu, ale map device jsem zrovna presunul jinam, dost pracne :-) ).

Muj favorit zatim ten portal s drakem a vubec celej ten fire set. Do neceho jako kazdopadne pujdu, za tuhle ligu si to GGG zaslouzi... ♥
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: rikam, vezmi si nejakej totem ancestral warchief treba. Ty koule jsou designovany tak, aby davali hodne malo dmg, ale brali ti inspiration atd. Takze nedokazou zabit totem. A defaultne udelas dva, takze proste mezi koulema jen hodim totem a uplne volne projdu... pripadne kdyz mas probehnout chodbu soubezne s nima, tak proste tlacim totem pred sebou a projdu po jedne lajne.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    proc musi udelat tak krasny sety? ty drivejsi byly krajne nesympaticky a clovek ani nepomyslel, ze by si je chtel poridit...
    2023 Core Supporter Packs
    https://www.youtube.com/watch?v=0WC60aD4Msk
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: vcera sem se nahodou dostal k litajicim koulim a zajimalo by me, jak na ne. hraju RF a je to dost opruz. zatim sem se moc daleko nedostal a ty reliky mi padly zatim jen asi 4, takze jedu vse, co mi padlo a ne ze bych si mohl z neceho vybirat. jinak mimo je RF uplne super. asi nejlevnejsi a nejsnazsi (tank) build co jsem kdy hral. tank buildy mam nejradsi, ale jaksi sem nemel stesti na to je hrat. nejvic me bavil kdysi davno EQ slayer a v archnemesis vortex/brand occultista, kteryho jsem zkousel hrat minulou ligu, ale uz to nejak nebylo ono a taky sem tu ligu pak prestal uplne hrat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: tak je tam tuna currency zadarmo, plus chces nejakej peknej sanctified relic, ktery ti pak bude fungovat i mimo sanctum. Me jich padlo asi 10 zatim (nepadaji jen na konci), z toho dva muzu pouzit pro build, ale neni to zase takova hitparada. Nicmene v poslednich patchnotech bylo, ze do nich budes moct prihazovat tu novou currency, co bude padat ze zaverecneho bosse, a ktera bude pridavat nejaky node k nim. Pak to bude teprve jizda, je tam spouta takovejch, co bych pouzil. Jako MoM, Agnostic, nebo tu vec na cursy...

Jinak cim vic to hrajes a chapes jak to funguje, tim to je snazsi. Jeste predevcirem jsem se treba cilene vyhejbal tem mistnostem kde jsou pasti, bo mi moc neslo uhejbat tem letajicim koulim. Vcera uz jsem mel proti koulim warchief totem, kterej je uplne zesmesni, progres! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja mam jednomodovy increase aoe, kdybych hral RF, tak by to bylo imba s explosive arrow to nosim, ale asi nebude tezke to prehodit.

HUGILA: Da, me to padlo z nejakeho bosika po ceste, takze casem ti neco padne i kdyz to neprojdes cele. A umi to i celkem zasadni veci jako + max res apod. Hlavně to je slot navic, ktery proste jinak neni..
    GURBON
    GURBON --- ---
    HUGILA: Teoreticky by melo jit ziskat predmety takovehoto razeni, ktery ovlivnujou postavu v cely hre:

Docela by me zajimalo, jestli nekdo uz neco takovyho nasel. Ja ne, ale byl jsem max ve 3tim patre a pak to prestal behat. Zabava to pro nekoho je, pro me ne.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    CHA1NDLER: gratulace jako prase :D
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    Prosím Vás, dá se v tom Sanctumu získat něco neobvyklého nebo důležitého? Protože už na to asi nemám nervy ani trpělivost to zkoušet projít celé. Fakt tuhle ligovou mechaniku úplně nechápu, v čem má být ta zábava?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: A padl tobě nebo tomu kámošovi? Doufám, že tobě a grats!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja jsem v pohode, nejak me to netrapi, jen jsem mel nutkani neco napsat :-D ale dekuju!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: se to zkopirovalo blbe - atlas/oppulent vyzaduje server restart, takze od toho 14. jeste nebyl proste
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: to nikomu

doporucuju sledovat tu jejich novou LIVE bug page - je tam i reseni obou mych problemu s challengema, na to Gurbonovo teda nic, doporucuju to normalne pres /bug reportnout pro jistotu

Dec 16, 2022 1:31 AM (GMT+1) - We're aware of the Recipe in Crimson Township not giving a recipe. The recipe should not be there and should be removed in 3.20.1.

Dec 14, 2022 11:40 PM (GMT+1) - We're aware of the following issues related to challenges, and will have a hotfix for them sometime today a fix for these will require a restart patch, and should be included in the next one:
    The "Complete the Final Opulent Ritual in a map" challenge can't be completed
    The "Complete Cartography" challenge is bugged for some players

Announcements - The Forbidden Sanctum Launch - Live Updates 🔴 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3325018
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja mam zase problem s tim, ze mi nejde sebrat recept v Crimson township :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja mam podobnej problem s kompletaci atlasu, mam 115/115 ale do challenge se mi zapocetlo jen 113. Tak doufam kdyz takovejch problemu je vic ze na to bude casem fix, respl nejakej prikaz jako je na prepocitani achievmentu.

GURBON: hele ale ono to fakt dava smysl, obranu to ignoruje proto, ze tam nic nedava nejakou velkou damage, nemas proste dostat zadnou. Az ten beyond boss uplne na konci tam bojujes ciste za sebe.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Vzhledem k tomu, ze jsem si na ligu vybral nevhodnej build, ligova mechanika mi prijde uplne naprd ( tupe opakovani tehoz s pochybnymi odmenami a ignoraci jakychkoli forem obrany ), takze jsem si stanovil jiny cile - napr. vcera jsem sundal vubec poprve Maven.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    K tem challengum, splnilo se vam tohle? Nebo je zavada jen na mem prijimaci? Oboje jsem prokazatelne i opakovane splnil.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja hraju tak lacinej build, ze fakticky ani nic uz nepotrebuju... :) Dneska jsem dal konecne cely Sanctum, pravdepodobne s historicky nejmensima odmenama, takze nastal cas se vrhnout na challenge...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Na co Delve?
    Mechanika je zajimava a hezky se to rozehrava. Je fakt zajimavy jak se to clovek uci, tak je to cim dal zabavnejsi :)
    Jen bych si nadelil vic casu na den, tech 24 hodin na den, je desne malo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam