• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SUNBEAM: skill je teda ten flame, ale ne dash, to je move a to se nepočítá... nebo?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SUNBEAM: ale klasickej Dash mi funguje
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    PHOW_SAATCH: helma má cast on death support
    jakýkoliv skill dáš do té helmy, nejde použít ručně, ale procne pouze při smrti, tvojí
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND:
    je to Bohužel, Slayer lvl 85 :)
    ale jsem strašná lama, dlouho jsem to nehrál...dík za jakkejkoliv tip/postřeh, dík moc
    View Profile - Path of Exile - PhwZ
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/PhwZ/characters
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: linkni profil
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    help.. nemůžu použít Flame Dash, i když všechny podmínky splňuju, nemam jí slinkovaou s ničim dalšim.. Skill Can't Be Used... nevíte, čim by to mohlo bejt? dík moc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hmm dekuju, zkusim na tradovani jsem moc linej :-D BTW je tu nekdo schopnej mi na SC dat carry na maven? Ja ten fight z duse nesnasim a potrebuju ho na sutrak :-/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: Měla by být
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    BARTUC: Není výměna fragmentů v harvestu?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: to jsem nechtel slyset :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: imho neni, kup si mapu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hue, mam asi debilni dotaz, ale existuje nejakej recept, jak vymenit 3 fragmenty (napriklad na siruse), abych dostal ten 4. co mi chybi? Mam vsechny mozny, ale droxe jsem jeste nepotkal :-( Dekuju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: paradoxne jsem tu pres Vanoce vubec nebyl, jsem byl u nasich bez internetu :) Ale proste jsou ty challenge dobre udelany, skoro vubec neni nutne menit atlas tree kvuli nim tak jako minulou ligu, takze jich proste pri hrani sam plnis spoustu najednou. Vlastne az kdyz mi chybely jen sanctum challenge tak jsem atlas preklopil do connected maps farmy, abych mohl otvirat rychle jedno sanctum za druhym.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to je co rict, je videt zes Vanoce bral proste online!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nakonec asi nejrychlejsi 40/40 co jsem kdy dal, i to rng na major boony/affi, kde se vetsina lidi zasekne, jsem nakonec prorazil za 2 dny... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: ok, dneska uz tam bednicka byla. Vypad portal a nutno uznat, ze vypada uzasne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Funguje otevri shop in game a pockej 5 minut :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: fajn, tohle mi taky nefunguje a koukam ze nejsem sam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dnes uplne free box - dostal jsem pekne rotujici meduzy do pasku :)

Announcements - Happy Holidays! Get a Free Sanctum Mystery Box! - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3333226
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Tak dnes jsem dodelal 115/115 v atlasu a v challu se mi to zapocitalo taky. Nicmene ty 2 veci co jsem daval screeny porad nemam i kdyz jsem to hlasil.
    To snad nikdy nepamatuju, ze by se chally pocitali takhle debilne :/
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: uz chapu, ze aby takovejhle hideout nekdo utahnul enregeticky, tak je potreba mit generator, kterej ma v jadru slunce...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale tyhle support packy jsou jiny level nez cokoliv co tu bylo predtim. Klobouk dolu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam