• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: System Settings; App Management; toggle ON for Steam to update/delete
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam PoE na MacOSu a při každy aktualizaci to hlásí chybu zápisu na disk, musim to celý shodit a nainstalovat znova, nemáte nějakej tip, jak hru updatnout na Macu bez podobnýho vopruzu? dík
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jste měli pravdu, červený 10ky ještě jakžtakž dávám, ale na 11kách už mě (nejen) bossové bez milosti vypnou :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    mohli by taky konecne udelat upgrade 4 premium stash tabu na quad...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jasne, jde to vsude kde je search box... ja to pouzivam v quad tabu hlavne bo tam mam prave vetsinou random bordel :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To neni vec quad tabu ne? to je obecny..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: to byl jen příklad... mam třeba tab, kde mam všechny jewely a nevim, proč by neměly jít přesortovat podle barvy a item levelu... asi jsem divnej, ale v inventáři mám rád pořádek :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: nic takovyho mi uprimne v PoE ani nenapada jak by bylo uzitecne

filtrovat muzes pres regularni vyrazy v quad tabu :) ale radit podle dmg, proc?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CRACKY_: já je mám taky všechny :) myslel jsem řazení v normálnim stash tabu podle parametrů, třeba podle dmg, druhu apod. jako je to v jinejch RPG...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Stash taby, je to placené. Já mám teda zaplacené všechny a vůbec si fungování bez nich nedokážu představit. Musí to byt hrozny bordel mít to všechno pokupe
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: existuje nějakej způsob, jak automaticky sortovat itemy ve stashi?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: pro mě je teď i každej malej krok docela skok :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: tak jasne, ale zatim pro nej bude imho skok i 10 na 11.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ono je velky rozdil mezi mapama T11-T13 a T14+
    Sice je oboji cerveny, ale.. Navic musis valovat mapy na compeletition a to z toho dela riskantni podnik kazdou chvilku :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: obvykle to zacne bolet az vlezes do cervenejch map, neboj :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: ještě jednou dík za ty tipy, hraju teď mapy kolem tier 5-6 a rozdíl je v tom, že dřív jsem chcípal skoro furt a teď prakticky vůbec... zhebnul jsem asi 2x, ale jednou jsem se někde blbě zasaek/zastavil a jednou jsem moc rushoval (jakože mam to na háku) a dostal jsem tečku od bosse, ale mapy zatim plnim na 100%... no, jsem zvědavej, kdy zas přituhne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jo, super, jsem debil... teď jsem asi za 3 minuty na Aquaductu nahrnul skill na lvl 10 a už to funguje.. mam z toho druhý Vánoce :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: si to vyzkousej s CWDT1 a treba moltenshell 10 a uvidis ze to funguje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON:no já naběh na Blood Aquaduct a nechal do sebe mlátit a nic se nespustilo.. ručně bez CWDTS to spust šlo.. tak já do sebe necham mlátit něco silnějšího asi :) v každym případě dík
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: Area of effect :D Proste je to plosnak, kdezto protector je strike.
    Veci spravne linknuty s CWDT rucne kouzlit nemuzes. Spusti je jen DMG do tebe. Musis si jen hlidat lvly gemu, aby to fachalo - pokud budes mit skill treba lvl 20 a CWDT treba jen lvl 10, fungovat to nebude a skill ti pujde kouzlit rucne, coz nechces.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam