• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OBELIX: já dospěl do fáze, kdy hraju jen FromSoft hry, ke kterejm nemám téměř žádný výhrady, a pak v práci PoE, protože je to jedna z mála hardcore dark fantasy her, co můžu hrát na Macu myší... a moc si nedokážu představit, že bych to dohrál sám, aniž bych si srabácky sem tam koupil nějakej gear, co mě trochu posune dopředu :) v každym případě mam pořád co dělat a adekvátní náhrada neni, takže to jedu dál (= achievementy jsou svině :)
    OBELIX
    OBELIX --- ---
    poe devs delaji to same co ESO devs...motivuji hrace skze negativni emoce....)(maly inv,vagni nebo zadny popis mechanik,patche co nici funkcni buildy)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: a nikdy nedostaneme :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PHOW_SAATCH: Bohuzel tuhle Featuru ma jen vychodni klient.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: uprimne receno, vetsinou lituju, kdyz to neudelam, ta cena je mala v porovnani s tim, co ziskas za skillpionty - a specialne v mem pripade mam proste psychicky blok delat nebezpecne veci, kdyz mam nejake expy, protoze predstava jejich ztraty me ubiji, a bere mi to chut hrat... Jsem to castecne vyresil tim, ze vetsinou rozehravam druhou postavu, a kde vim ze umru asi parkrat tak to proste zabijim tou, co nema zrovna expy. Ale dalsi ligu fakt doufam, ze budu mit dost currency na to udelat to co nejdriv.

Ma to i prakticky efekt, kdyz neexpis dost rychle tak nejsi na poe.ninja, a je vyhodne tam byt a sledovat svuj progres a jak to uklada postupne tvoje zmeny equipu. A nakonec tam zustanou jen lvl 100.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: ne, ale všichni ho chceme :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Je ve hře nějakej log, kde zjistim, co mě zabilo?
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHOBOT: jako jo, ale nikdo neříká, že se k tomu musíš snižovat. Než k tomu přijít takto, radši to nemám.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: na tradu jo, na ssf nikoliv :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Neni náhodou lvl 100 ve skutečnosti triviální díky 5ways runs ke koupi na TFT? To pak vyjde defacto na pár (desítek?) divů..?
    Dávat stovku solo je zase jen o běhání bezpečnýho contentu do zblbnutí...?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: tak gratuluju :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: Taky jsem nikdy nedal 100 (max 98 asi 3x) a Maven jsem zabil 1x, poprvé v týhle lize Firestormem což jsem fakt nečekal, spolu s ostatními uberbossy krom uberatziri ( dementní reflect a moc velký AoE, jinak by taky šla). Děcka mě teď teprve čekaj, takže počítám, že už si pár let nezahraju a jsem rád, že jsem ty milníky stihnul na poslední chvíli :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Takže si najděte co vás na tom baví a nenechte se frustrovat zbytečně :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: V posledních letech vůbec nemám čas se dopracovat k mechanikám late game bosů :)
    Hraju ssf, pohodlně a pomalu a hra mi pořád splňuje ten relax jako kdysi - možnost pokydlit potvory a u toho si vypnout :)

Nikdy jsem nebyl v aréně s Maven a nikdy jsem nebojoval s uber uber bosama :D Taky jsem nikdy nedotáhl postavu na level 100.
    Ale zábavu mi to nijak nekazí.

Moje craftění je ubohý, currency spíš hordím než že bych ji smysluplně využíval, ale nevadí mi to.
    Mám svoje achievmenty, to jako zase jo:) živá postava na hc na levelu 98 je asi top.

Ale v posledních letech mi do toho lezou děti a práce a další věci, takže už pařím málo :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: Za těch skoro 10 let co to hraju jsem se už smířil s tím, že pokud nejsi totální nolifer, nikdy nebudeš rozumět všemu :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    PHOW_SAATCH: šíře je neskutečná, hraju to s přestávkama roky a některých mechanik jsem se pořád ani nedotkl (alva), jiným absolutně nerozumim (jun). A u některých je i hloubka neskutečná, třeba co se craftění týče pořád jen brouzdám po povrchu a zbaběle dávám přednost nakupování.
    Jedou si budu muset dát ssf, abych tomu trochu přišel na kloub, ale nevim, jestli na to někdy najdu dostatek energie.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jako hrál jsem za život hafo her, ale z PoE mam mozek vymatlanej asi úplně nejvíc... a vždycky, když už si myslim, jak jsem na vyzrál, zjišťuju, že vim úplný ho*no, neexistuje na to nějaký školení? :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: lol aha, díky. Čas promazat standard lol.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: charu muzes mit kolk chces, narazil jsi jen na svuj limit postav v celym poe.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: aha, tak stačí muly mazat a mít jen jeden aktivní char
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Jak to prosím funguje s altama v gauntletě? Nejde mi založit třetí mule. Zdarma jsou jen dva chary, zbytek je nutný přikoupit?

A to je obecný gauntlet pravidlo, nebo se to týká jen týhle konkrétní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam