• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja jedu ssf ruthless jako takovy odpovinkovy grind. Mam tam postavu na asi 83? A ted jedu druhou trochu jinak, protoze mam uz vic gemu a hlavne supportu. Sice 4L max, ale i tak ;)

A nejvyssi mapu co jsem byl je T10, map je malo a progress je pomalej.

Chce to hodne iir.

A koho by to zajimalo, kouknete na Kripovo video o ruthless.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako map sustain je fakt problem, s tim jak atlas dava jen po 1 procentu, a navic nemas VUBEC zadnou currency pro mapy. Ale v pohode, mesic casu na to vyskrabat se na 85, kde vidim posledni losovani o odmenu co je pritazliva.

Prijde mi, ze Ruthless by neublizilo kdyby trochu povolili aspon v nejakejch alternativnich zpusobech jak otevirat mapy (Kirac mise napr. ktery jsou v atlas tree taky masivne ponerfovany), takhle realne hrozi, ze clovek zustane na tier 1 nez to vzda.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj lava lake. Ale jsou to dobry mapy na 3:1 :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no to tam ani nehledam :-) jsem mel dohromady 13 jewu (z toho jeden 6s padlej) a stejne se mi nepodarilo 4s prilbu, takze jedu na lvl 75 ve dvojlinku furt...

Jsem chtel ted hlavne zkusit nejakou cool atlas strategii, protoze behem expeni me napadalo spousta veci jak bych to mohl ojebat, ale ukazalo se, ze GGG jsou o krok napred, ten strom je BRUTALNE ponerfovanej, takze nemyslim, ze by nejaka kompletace atlasu hrozila. Jinak tier 1 Lava Lake jsem petkrat nedal, se ukazalo, ze na Kitave ty mezifaze kde se objevi nekolik rare jsou hodne brutus, kdyz nemas zadnej movement spell ani dmg... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Vendori se protaceji stejne, ale 5L 6s jsou hodne nerfnuty. 6s jsem videl dvakrat za vic nez 30 vendror refreshu/levelu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zkousim ruthless s goldem, docela zabava asi na chvili - a anger mtx za lvl 45 uz jsem dostal

ale kdo jste hrali ruthless predtim - cim se tam ridi pretaceni vendoru ve mestech? protoze nemam pocit, ze by se po kazdem levelu jejich nabidka zmenila, nebo urcite ne vsude najednou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem napadity veci :) skoda ze to je do groupy, takze nic pro me

Announcements - 3.20 End-of-League Events - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3357236
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OBELIX: já dospěl do fáze, kdy hraju jen FromSoft hry, ke kterejm nemám téměř žádný výhrady, a pak v práci PoE, protože je to jedna z mála hardcore dark fantasy her, co můžu hrát na Macu myší... a moc si nedokážu představit, že bych to dohrál sám, aniž bych si srabácky sem tam koupil nějakej gear, co mě trochu posune dopředu :) v každym případě mam pořád co dělat a adekvátní náhrada neni, takže to jedu dál (= achievementy jsou svině :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No ja si myslim ze tenhle model nefunguje to uz si Blizz vyzkousel na zacatku diabla 3 a ubztek hracu kazdou ligu to jen potvrzuje.

Jestli se v GGG hodne rychle neproberou tak budou mit v lete velkej problem.
    OBELIX
    OBELIX --- ---
    aspon by mohli prodavat vetsi inv,nejen truhlu....sadisti
    OBELIX
    OBELIX --- ---
    poe devs delaji to same co ESO devs...motivuji hrace skze negativni emoce....)(maly inv,vagni nebo zadny popis mechanik,patche co nici funkcni buildy)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: a nikdy nedostaneme :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PHOW_SAATCH: Bohuzel tuhle Featuru ma jen vychodni klient.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: uprimne receno, vetsinou lituju, kdyz to neudelam, ta cena je mala v porovnani s tim, co ziskas za skillpionty - a specialne v mem pripade mam proste psychicky blok delat nebezpecne veci, kdyz mam nejake expy, protoze predstava jejich ztraty me ubiji, a bere mi to chut hrat... Jsem to castecne vyresil tim, ze vetsinou rozehravam druhou postavu, a kde vim ze umru asi parkrat tak to proste zabijim tou, co nema zrovna expy. Ale dalsi ligu fakt doufam, ze budu mit dost currency na to udelat to co nejdriv.

Ma to i prakticky efekt, kdyz neexpis dost rychle tak nejsi na poe.ninja, a je vyhodne tam byt a sledovat svuj progres a jak to uklada postupne tvoje zmeny equipu. A nakonec tam zustanou jen lvl 100.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: ne, ale všichni ho chceme :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Je ve hře nějakej log, kde zjistim, co mě zabilo?
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHOBOT: jako jo, ale nikdo neříká, že se k tomu musíš snižovat. Než k tomu přijít takto, radši to nemám.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: na tradu jo, na ssf nikoliv :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Neni náhodou lvl 100 ve skutečnosti triviální díky 5ways runs ke koupi na TFT? To pak vyjde defacto na pár (desítek?) divů..?
    Dávat stovku solo je zase jen o běhání bezpečnýho contentu do zblbnutí...?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: tak gratuluju :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: Taky jsem nikdy nedal 100 (max 98 asi 3x) a Maven jsem zabil 1x, poprvé v týhle lize Firestormem což jsem fakt nečekal, spolu s ostatními uberbossy krom uberatziri ( dementní reflect a moc velký AoE, jinak by taky šla). Děcka mě teď teprve čekaj, takže počítám, že už si pár let nezahraju a jsem rád, že jsem ty milníky stihnul na poslední chvíli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam