• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: Mno je to sileny, taky jich tam mam par stovek. Asi bude fakt jednodussi hidnout remove only a byt spoko :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: ja si na to musim zaplatit nejakyho brigadnika... trochu se obavam, ze to mam tak na 3-5 dnu to roztridit :/ mam tam 500+ remove only tabu :/ ja porad doufam, ze se objevi nejaky script, ktery to dokaze vsechno zautomatizovat :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Rozhodl jsem se udelat si poradek s remove only. Mno, jsem asi tak na 1% a sedim u toho uz hodinu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vidim inflaci velikou... :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GURBON: no tyto superhrdinsky jsou stejna pakarna (narozdil od historickych plastu, z kterych to vzniklo), ale aspon nevypadaji pritrouble jak kridla.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: spravne, kridla jsou pakarna, plaste 4ever :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: asi se budu divat, ale uz opravdu nechci zadny dalsi kridla. je to nejdementnejsi a nejzbytecnejsi cosmetics v PoE.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odhaleni nove ligy ve ctvrtek, kridla jako drop

Announcements - Path of Exile: Crucible Livestream Twitch Drops - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3360954
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja jsem to jel s rarity cca 80 - 100 na gearu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz koukam, jsem to nedopocital, ona je to naopak nevyhoda... :)

viz
    RwG Mapping Experience needs fixing something fierce : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/11pmm2z/rwg_mapping_experience_needs_fixing_something/

videl jsem v atlas tree je k tomu node, co zarizuje ze mapy padaji s vetsi sanci uz modry/zluty, ale bohuzel stejne jako vsechno ostatni tam dava desne malou sanci, a rady ze mas investovat do rarity... jak asi? :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je vsechno jen tenhle event.
    V ruthlessu zadny vendori neprodavaji rare. Magic je rare :)

A ted event nehraju, ani nic jineho a lezim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Tak zase v tom je trochu vyhoda gold ruthlessu, ze mas aspon jednu currency, ktere je dostatek, ne? Rare bila mapa sice stoji 50 tisic, a jsem zvedavej kolik budou stat zluty, ale kazdopadne to nafarmis nejak (aktualne mam 150 tisic asi a neutracim za nic, kupoval jsem jen +1 all cold gems trikrat z vendora).

BTW to, ze vendor muze mit i rare veci, to je zmena ruthlessu, nebo to bylo vzdycky? Je to docela vzacnost zda se, ale ja se do nej nedivam prakticky nikdy, takze bych si asi nevsimnul. Kazdopadne ted to je prvne uzitecne.

Jinak gemy celkem padaj, akorat ne ty co potrebuju, mam asi 20 support gemu uz na prodej. Vcetne CWDT dvakrat, akorat do nej nic nemam, protoze kdyz mas jen DVA nakupy v Library, a jeden uz jsem spotreboval na Vortex, tak si to nechci vyplejtvat... V noci jsem si rikal, ze bych vlastne mohl mit Determination, a vzit si k CWDT v knihovne Molten Shell. Az pak jsem zjistil, ze Determination je nejdrazsi vec ve hre... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja jedu ssf ruthless jako takovy odpovinkovy grind. Mam tam postavu na asi 83? A ted jedu druhou trochu jinak, protoze mam uz vic gemu a hlavne supportu. Sice 4L max, ale i tak ;)

A nejvyssi mapu co jsem byl je T10, map je malo a progress je pomalej.

Chce to hodne iir.

A koho by to zajimalo, kouknete na Kripovo video o ruthless.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako map sustain je fakt problem, s tim jak atlas dava jen po 1 procentu, a navic nemas VUBEC zadnou currency pro mapy. Ale v pohode, mesic casu na to vyskrabat se na 85, kde vidim posledni losovani o odmenu co je pritazliva.

Prijde mi, ze Ruthless by neublizilo kdyby trochu povolili aspon v nejakejch alternativnich zpusobech jak otevirat mapy (Kirac mise napr. ktery jsou v atlas tree taky masivne ponerfovany), takhle realne hrozi, ze clovek zustane na tier 1 nez to vzda.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj lava lake. Ale jsou to dobry mapy na 3:1 :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no to tam ani nehledam :-) jsem mel dohromady 13 jewu (z toho jeden 6s padlej) a stejne se mi nepodarilo 4s prilbu, takze jedu na lvl 75 ve dvojlinku furt...

Jsem chtel ted hlavne zkusit nejakou cool atlas strategii, protoze behem expeni me napadalo spousta veci jak bych to mohl ojebat, ale ukazalo se, ze GGG jsou o krok napred, ten strom je BRUTALNE ponerfovanej, takze nemyslim, ze by nejaka kompletace atlasu hrozila. Jinak tier 1 Lava Lake jsem petkrat nedal, se ukazalo, ze na Kitave ty mezifaze kde se objevi nekolik rare jsou hodne brutus, kdyz nemas zadnej movement spell ani dmg... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Vendori se protaceji stejne, ale 5L 6s jsou hodne nerfnuty. 6s jsem videl dvakrat za vic nez 30 vendror refreshu/levelu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zkousim ruthless s goldem, docela zabava asi na chvili - a anger mtx za lvl 45 uz jsem dostal

ale kdo jste hrali ruthless predtim - cim se tam ridi pretaceni vendoru ve mestech? protoze nemam pocit, ze by se po kazdem levelu jejich nabidka zmenila, nebo urcite ne vsude najednou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem napadity veci :) skoda ze to je do groupy, takze nic pro me

Announcements - 3.20 End-of-League Events - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3357236
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OBELIX: já dospěl do fáze, kdy hraju jen FromSoft hry, ke kterejm nemám téměř žádný výhrady, a pak v práci PoE, protože je to jedna z mála hardcore dark fantasy her, co můžu hrát na Macu myší... a moc si nedokážu představit, že bych to dohrál sám, aniž bych si srabácky sem tam koupil nějakej gear, co mě trochu posune dopředu :) v každym případě mam pořád co dělat a adekvátní náhrada neni, takže to jedu dál (= achievementy jsou svině :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam