• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: mel bys to najit normalne po prihlaseni v te mtx truhle?

ja dostal ty chobotnicky co kolem tebe letaji a kdyz pouzivas lightning skilly ta sypou blesky
    akoratze ty jsem uz dostal minule :-(
    takze sice nemuzes dostat to samy, ale muzes dostat varianty tehoz, takze mam ted zeleny a modry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: utratil sem dva body, a nedostal nic :D ale mam petika
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jo to rikal kolega na discordu taky, kdyz jsme kouukali na reveal, nez jsem mu pripomnel, ze i blbej kanarek, co potichoucku piskne obcas, ho zacal srat uz druhej den... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě hodně baví ten papoušek :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ruka je za prachy. a tak uzasna neni, takze nezajem :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: navic vlastne ted i na zacatku pri levleni dost pravdepodobne bude lepsi proste jet crucible a "odkryvat" jednu wandu za druhou, nez clovek najde nejakou, ktera bude mit nejaky super nody. Prijde mi skoro nemozny, aby tam nebylo neco OP, co ten vendor recept nahradi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: pro levelovani asi lepsi (ale horsi nez to bylo ted - jeden z duvodu proc se lidi na redditu muzou posrat ted), endgame nedokazu odhadnout, asi spis o trosku horsi, ale nepodstatne. Jako kazdopadne ten duvod nerfu je zjevne validni, taky jsem ted expil tim, ze si proste na lvl 20 udelam magic wandu, staci i jen jedna, a mam vyresenou zbran az do map. To asi neni normalni, ze jo.

To samy nerfy mana reservation u aur, tech nodu je skoda spis pro levelovani, nez ze by to melo vliv v endgame. Jedine, s cim nesouhlasim, je nerf aur, co reservujou manu neprocentualne (vitalita/clarita/perception), tam to uplne nedava smysl na zadne urovni (a buhvi jestli to nahodou GGG vubec doslo).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw nema nekdo prosim na standartu awakened multistrike a awakened elemental damage with attack?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Trosku nechapu tu zmenu spell pw na wandkach za element dmg. Bude to lepsi? Horsi? Co myslis
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    The Harvest Crafting Option that applies an Enchantment to a non-Unique Map causing it to not consume Sextant charges has been replaced with an Enchantment for non-Unique Maps that provides a 50% chance to not consume Sextant Uses.

RIP max Juice...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw zase je free truhla az do startu ligy, za utratu libovolneho mnozstvi bodu
    pekne veci, jesteze nejsem gambler :-)

What's in the Sanctum Mystery Box?
    https://youtu.be/LVgmX_jV4U0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: cha, mel jsem pravdu s tim protacenim vendoru, ocividne tahle zmena uz je ted v ruthless gold, to vysvetluje, proc jsem z toho byl zmatenej

- Items now persist in a Vendors' shops for multiple levels, so that you have a chance to buy them before they vanish. Each time you level up, the oldest items are removed and some new ones are added. You can also now rarely find Rare items at Vendors.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako... je to sice za bod, ale jdu do toho :-)

(New) 25% chance to open nearby Chests when you Cast a Spell
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.21.0 -- Path of Exile: Crucible - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3361403
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: se mi libi, ze pote, co me donutili si koupit za 90 dolaru ten ohnivej set, bo je bozi, tam ted daji za dalsich 90 ruku, co proste taky potrebuju, ale soucasne tam je ta MTX, ze si ten starej ohnivej set muzu aspon vystavit v hideoutu! :-) To je ohleduplne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ta ruka nema chybu :D Aneb konecne pohled z vlastni perspektivy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: v novym support packu je puppeteer back attachment, to nahrazuje kridla i plaste dokonale, ted uz nemuzete nikdo brblat :-)

Jinak jako s tema MTX v support pacich si fakt vyhrali, to jsou pecky.

Path of Exile: Enchanter Series Supporter Packs
    https://www.youtube.com/watch?v=yLZLklsErns
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    masivni QoL! :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: Tak se to povedlo, prave jsem to dokoncil :D s prestavkou na obed cca 5 hodin cisteho casu.
    EVILMIND: Jo no je to psycho. A sam nemam jedinej quad tab. Stejne jako to secko roluje na standard tak je to na hovno. Ale nutil sem se k tomu leta a dneska konecne donutil a sem rad :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja vetsinou jen prehazim nejdrazsi menu co tam je, kdybych nahodou potreboval, a svliknu do quad tabu postavu co budu mazat. Stejne je to k nicemu, protoze kdyz pak nahodou fakt chci neco treba pred ligou nebo behem ligy zkusit, tak je nemozny tam ten equip najit... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam