• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: kdyby ti padnul Indigon tak urcite :-) A pak potrebujes mom/agnostic, takze na ssf bys musel hrat jinej class (pokud ty nody nejsou v crucible) videl jsem tenhle tejden fakt hodne silnej build co to hral jako templar, tj. na oba ty nody si dojel, mel teda spoustu jinejch uniq itemu ale to proto, ze on utilizoval jeste dalsi defensivni vrstvy (diky pozici ve stromu napr. max blok). Sice pak nemuzes vzit zadnej mine node (a mine cluster se nenosi bo je shit), ale zato mas jiny veci, navic prevazna vetsina dmg je z arcane cloaku. A ty jako Hiero jsou dobry, navic ted i lepsi.

Samozrejme se muzes na kombo agnostic/mom i vykaslat, ja ho mam rad bo jsem linej a tohle je easy defensiva hned od zacatku map, plus nemusim mackat lahve, plus jsem imunni na pasti v labu kde hodlam nafarmit nejakou start currency.

I kdyz jsem koukal GGG dneska potvrdilo, ze crucible strom jde splitovat, tj. asi pujdu hned od zacatku i do beastu, protoze split by ted mel stat ranec. Normalne je tak za 50-60c, a jeho cena primo zavisi na cene nejdrazsich base itemu (tj. vic stal jen kdyz byl jeste drahej Blizzard treba). Jenze ted budou jednak lidi splitovat kazdej base s dobrym nodem, plus tu jsou ty nody co rovnou davaji divine z vendora, tj. troufnu si tipnout, ze bude stat nejmin dvojnasobek.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je hezkej build. Uvazuju jestli by to bylo hratelny na ssf, aby to bylo k necemu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: radsi poe.ninja :-) tohle je muj mana miner z tehle ligy

poe.ninja
    https://poe.ninja/challenge/builds/char/evilmindcz/SanctumManaMagnus

Hexblast bude mit skoro stejnej strom i support gemy, jen s tim ze to severni kolecko na miny se posunulo na jihovychod, takze pravdepodobne budu hrat jeden cluster jen, horni cast mozna vubec nepojedu (pokud se mi tam podari najit misto pro impossible escape)
    pokud nejsou velky node jako Agnostic v crucible tree (uvidime v patek rano) tak budu mit Dance of the Offered boty (resp. na startu je budu mit urcite - pro MoM jedu ve strome na startu primo a pak celou vychodni cast stromu respecnu az budu mit aspon 5L cloak)

vyhoda je, ze to funguje komplet uz na 1-2 divine budgetu a muzu hned behat uber lab i gifty, ale soucasne to muzes pushnout az sem treba (a porad je to rekneme do 100 div)

hexblast mana miner 3.20 uber maven
    https://www.youtube.com/watch?v=X6d69oTNbm4
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ukaz pob at se muzeme pokochat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vidim to na hexblast minera, bo to jako obvykle nikdo nebude hrat takze vsechno bude laciny uz 2. den :)
    a tentokrat muj plan je vydelat s nim neeticke mnozstvi currency, a pak si zahrat nejakej fakt drahej build co se objevi
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tak co budete hrat ukazte se ?

Pathfinder vypada hodne prefoukle :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    a vte verzi co byla :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ja jim na zbrane seru ja to potrebuju na vsechno :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne nekdo kdo dela detailni navody s kontextem :)

POE: 10 Minute Guide on Using a Scroll of Wisdom
    https://www.youtube.com/watch?v=qCT8D9Juu-M
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Přesně, dokonce to Chris přímo říká v tom rozhovoru se Ziggym, že tímhle chtěli vrátit rekombinace v nějaké podobě. Ty zbraně z toho polezou mnohem lepší než rekombinovaný, to si troufnu tvrdit už teď, když ve videu bylo vidět, že tam můžou být další support gemy jako link, extra nody, nebo dokonce nějaký úplně originální mechaniky.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: Vzdyt tale liga jsou vraceny rekombinatory trochu jinak s vlastnim twistem :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Kdyby aspon vratily ty recombinatory to byla jedina nice vec co udelaly od Harvestu...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    za me teda dalsi liga jen nerfy uz me to prestava bavit...

Od Harvestu to jde tezce zkopce...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: mel bys to najit normalne po prihlaseni v te mtx truhle?

ja dostal ty chobotnicky co kolem tebe letaji a kdyz pouzivas lightning skilly ta sypou blesky
    akoratze ty jsem uz dostal minule :-(
    takze sice nemuzes dostat to samy, ale muzes dostat varianty tehoz, takze mam ted zeleny a modry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: utratil sem dva body, a nedostal nic :D ale mam petika
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jo to rikal kolega na discordu taky, kdyz jsme kouukali na reveal, nez jsem mu pripomnel, ze i blbej kanarek, co potichoucku piskne obcas, ho zacal srat uz druhej den... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě hodně baví ten papoušek :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ruka je za prachy. a tak uzasna neni, takze nezajem :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: navic vlastne ted i na zacatku pri levleni dost pravdepodobne bude lepsi proste jet crucible a "odkryvat" jednu wandu za druhou, nez clovek najde nejakou, ktera bude mit nejaky super nody. Prijde mi skoro nemozny, aby tam nebylo neco OP, co ten vendor recept nahradi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam