ORBIT: kdyby ti padnul Indigon tak urcite :-) A pak potrebujes mom/agnostic, takze na ssf bys musel hrat jinej class (pokud ty nody nejsou v crucible) videl jsem tenhle tejden fakt hodne silnej build co to hral jako templar, tj. na oba ty nody si dojel, mel teda spoustu jinejch uniq itemu ale to proto, ze on utilizoval jeste dalsi defensivni vrstvy (diky pozici ve stromu napr. max blok). Sice pak nemuzes vzit zadnej mine node (a mine cluster se nenosi bo je shit), ale zato mas jiny veci, navic prevazna vetsina dmg je z arcane cloaku. A ty jako Hiero jsou dobry, navic ted i lepsi.
Samozrejme se muzes na kombo agnostic/mom i vykaslat, ja ho mam rad bo jsem linej a tohle je easy defensiva hned od zacatku map, plus nemusim mackat lahve, plus jsem imunni na pasti v labu kde hodlam nafarmit nejakou start currency.
I kdyz jsem koukal GGG dneska potvrdilo, ze crucible strom jde splitovat, tj. asi pujdu hned od zacatku i do beastu, protoze split by ted mel stat ranec. Normalne je tak za 50-60c, a jeho cena primo zavisi na cene nejdrazsich base itemu (tj. vic stal jen kdyz byl jeste drahej Blizzard treba). Jenze ted budou jednak lidi splitovat kazdej base s dobrym nodem, plus tu jsou ty nody co rovnou davaji divine z vendora, tj. troufnu si tipnout, ze bude stat nejmin dvojnasobek.