• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: vetsine toho co pises nerozumim :-D Tohle je obecne muj problem v PoE... neumim vydelavat, takze jsem odkazanej na nejakou farmici stratu, takze bud beham mapy jak zbesilej, nebo chodim bosse :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to jsem mel minulou ligu :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak bez tisknout diviny misto prodavani split beastu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, mozne vysvetleni toho, proc mi lidi posledni den doslova rvou split beasty z ruky i pote, co jsem zvednul cenu o pulku - prej se da donekonecna splitovat 3 divine crucible... :-) osobne mi neni uplne jasne, jak dokazou zarucit, ze pri reforge maji uspesnost vetsi nez 50% (protoze jinak to neni ziskove), ale kazdopadne dobra tiskarna na divine...

ma to fungovat tak, ze forgnes 3 divine nod s nodem co zdvojnasobuje prodejni cenu, pak to splitnes, mas dve zbrane po 6 divne, ty forgnes na jednu novou zbran kazdou, tim smazes split tag a muzes je znovu splitnout...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo takhle, jasny uz sme doma. Diky :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: no ty prvni eldritch bossove, za ktere mas voidstony, jsou "free", ve smyslu ze staci dat jednu mapu kazdeho red tieru na ne, a kdyz failnes tak tusim rovnou das jednu a mas dalsi pokus. Plus je MNOHEM lehci, nez pak ten opravdovej eldritch boss, na ktereho musis dat xx map s influenci.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja netusil, jen vim ze to obcas roluje uplny nesmysly. A ty potvory jsou minimalne na startu dost opruz. Nejde to zabit :D
    EVILMIND: free exarch je co?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Luckere :D Grats
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem konecne prisel na dobrej zpusob jak vydelavat, proste jak jdete toho free exarcha prvniho, tak dropnete Omni za 20 divine, a to na rozjezd staci... 8-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je bug a je to fixed uz :-) na reroll stromu je snad nejaky z tech novych itemu, ale me zatim z crucible monster nepadlo vubec nic tak nevim. Pravda, bude to tim, ze je nechodim... :-) Protoze to fakt jako je prepalene, skoro v kazdem encounteru je jedna potvora, kterou nedokazu ani zranit (snad fixovali v dnesnim patchi, uvidime vecer).

Jinak dobrej workaround je proste delat si crucible na low mapach, mnozstvi expu za encounter je skoro stejne, ale je to rychle a bezpecne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    zkoumal jsem jak sundat spatny crucible tree. jde to, tedy zbran, pasek + blacksmith stone a vycistite cely crucible tree. viz https://www.youtube.com/watch?v=xqN104DzrdU&ab_channel=JokerKhrono
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak prvni realny dc pred chvili. Jak si uzivate?
    Ja bojuju poprve s RF inquisitorem. Pote co sem zkousel rangera, ktery mne velmi rychle prestal bavit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten mastery ze je 25% sance na otevreni truhly pri castu je bozi
    funguje na vsechno co se otevira, tj. i v blight treba, takze staci jen zaspamovat a vsechno se vysype

akorat nechodit do heistu :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: já byl před waypointem v coastu a taky dc :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    dojedu na konec fronty 50k vytvarim char a disconnect.
    Dalsich 36k
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    75k ppl before me :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta bezi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela dobry, ted jsem to ted nakonfiguroval a vyzkousel na standardu, nekolik veci z toho vyuziju, treba tu "weak auras" featuru na nektery cooldowny

Giving PATH of EXILE Proper UI Customization & Leveling Easier with Lailloken's Crazy UI Tool - 3.21
    https://www.youtube.com/watch?v=E61Mbuwr6Og
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Toz asi righteous fire inqui nebo jugg. Sem to jeste nehral tak uvidime. A sem lama tak snad si s tim buildem sednem :D

Zacina se v deset ze?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    treba ten tip na tu ledgovku jak tam je to obetiste jsem dostal az minulou ligu, pritom to me pravidelne stoji treba 5 minut :-)

dalsi tipy zde! osobne mi to neprijde jako nejakej zasadni tip proti tomu co normalne delam, ale zkusim to teda, uvidime - diky Kiracovi se to dodrzuje snadno, protoze ty +2 mapy si od nej vzdycky koupis
    Why you suck at progressing maps
    https://www.youtube.com/watch?v=qAeYx7pD_P0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam