• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Toz asi righteous fire inqui nebo jugg. Sem to jeste nehral tak uvidime. A sem lama tak snad si s tim buildem sednem :D

Zacina se v deset ze?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    treba ten tip na tu ledgovku jak tam je to obetiste jsem dostal az minulou ligu, pritom to me pravidelne stoji treba 5 minut :-)

dalsi tipy zde! osobne mi to neprijde jako nejakej zasadni tip proti tomu co normalne delam, ale zkusim to teda, uvidime - diky Kiracovi se to dodrzuje snadno, protoze ty +2 mapy si od nej vzdycky koupis
    Why you suck at progressing maps
    https://www.youtube.com/watch?v=qAeYx7pD_P0
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Evile, to jsi ostuda :) z tohohle mas znat vsechno uz par let ;) Ale on ti to Blekota urcite vysvetli.

Jinak je to celkem koherentni. Ty speedrunovy tricky se skipovanim vynechal, ale celkem srozumitelny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle mi prislo uzitecny, ma tam i veci, co jsem neznal, takze ted budu min bloudit :-) plus na kanale pak i zbytek aktu 6-10

PoE 3.21 - League Start Campaign Tricks to Get to Maps FASTER | PART 1
    https://www.youtube.com/watch?v=kFB6Je37RhE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pro nerozhodne :)

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    SKUNK23: Hral jsem tuhle ligu asi jen 3 tydny, takze gear opravdu v topu nebyl.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Ja jel hexblast minera tuhle ligu. mrkni na nastenku, dmg byl slusnej (nejaky ty miliony to dalo) obrana taky ok. Samo jsem nedotahl uplne gear kam jsem chtel, protoze me to klasicky prestalo bavit jen co jsem dojel mapy a zabil vse co se dalo. Treba najdes nejakou inspiraci :) btw charakter hexempokrumlex :D
    a zabavne to bylo mega
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hodne se to hraje s ivory tower..
    Ta se ted ale neda nijak farmit, pokud se nepletu, ale muze dropovat kdekoliv.

No je to hromada obtizne dostupnyho gearu, asi to neni nejlepsi matros pro ssf.
    Ale zkusim to stejne, uvidim co z toho vyleze :)
    Stejne nebudu mit zadnej cas na pareni, takze je to jedno :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: ja pojedu Beasty urcite uz jen kvuli tomu QoL co udelali navic se budou pravdepodobne splitovat i mapy kdyz neni ten Harvest Sextant block.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    leaknute challenge
    - heist :-( normalne jdu tak max 1 blueprint za ligu, tady bohuzel 40x wings, takze budu muset trochu zmenit atlas
    - 3x harvest bosses :-( za celou minulou ligu jsem potkal jednoho
    - Crucible Passive Skill Tree with at least 13 Skills - jsem si myslel, ze max ma crucible 5 levelu, a kdyz se vetvi, tak si musis vybrat jen jeden smer, tak podle tohohle asi ne
    - Complete Maps with a total of 15,000% Pack Size - to vypada na mimoradne snadnej "skrytej grind" tentokrat, tohle je tak 500 map natocenejch jenom
    - endgame grind vypada v pohode, level 100 + 100x Argus + 4mod rare x200 + 150 rare crucible

3.21 Сhallenges : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/12cxm7q/321_%D1%81hallenges/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny za challenge
    set hnusnej, chaos efekt epic!
    doufam ho pujde aktivovat i bez full nasazeneho setu...

Crucible Challenge Rewards
    https://youtu.be/D2ryLqZKZSo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: nejlepsi odpoved vzdycky je - farmi co te bavi, jinak to nema cenu... :-)

Mam tu nakreslenej strom na esence-beasty-expedici-strongboxy, spolu s bodama v Alve a cervenym eldritchovi. Coz beru jako vsechno veci co me bavi a nebo nezdrzuji vubec pri progresu atlasu, a pockam si na feedback zmenenejch veci.

Normalne mivam body v abyssu, ale jak to ted zmenili tak nevim, protoze me vzdycky sralo zabijet liche, hrozne to prodluzuje map run bez profitu, a tahle cast ted bude horsi. Navic diky tomu zrejme nepujde ziskat 86 stygian jinak - doted to byl garantovanej drop v pripade, ze v T16 lich nebyl, ale kdyz ted ma jen sanci, ze padne na povrchu, bude vzdycky nizsi itemlevel, a ve strome je jen moznost zvednout +1. Takze pockam az to nejaky streameri otestujou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: mysli ze toho jsem videl na poe.ninja, kdyz jsem filtroval indigony bez agnostiku, ale jako melo to naopak o dost vic DPS, ale taky to bylo drazsi, teda aspon v te jeho verzi. Mel treba amulet co jsem netusil ze muze existovat (a tuhle ligu po nem pujdu asi), nebo ring za 150 divine co mirroruje druhej ring (kterej byl mirror tier craft) apod.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nenajdes toho templare? To vypada snesitelne. I kdyz to bude asi mit vyrazne nizsi dps
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: aha, nepostřehl jsem, že jde o ssf :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Indigon can only drop from the Uber Elder
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: Na ssf je to jiny :)
    Ale asi zkusim jit po ignomonu. Hadam ze to bude porad elder
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WHITEANGEL: do startu rf jugg nebo spark trickster, ale teď mě děsně láká nějakej ten pathfinder.

Mně by spíš zajímalo, co budete farmit na začátku ligy?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: boneshatter je meta melee klasika, co se dá jet i jako starter
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to vypada zajimave, ja se ale bojim toho zruseni spell dmg docela
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam