• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    REFLEX: "4 link", 4 sockety na gemy, všechny propojený
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co vlastne znamena 4L? :D Ze ma 4 sloty na gemy?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska uz treti dc, nastesti potreti v hideoutu :-P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: Několikrát, ale nikdy to nebyla crucible vždycky tam byla z mapy. Nejlepší byla žlutá beasta s 0 hp, co sumonila takovýho bleedovaciho tygra nesmrtelnýho... 😋
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Nene, myslim neaktivni jakoby zasekly mob ci rarka. stoji nic nedela, nekde v texture vesmes primo v tom crucible pillaru
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo, to se stává. Kombinace healujiciho moba s nezranitelnosti nebo mirror image apod. Sem tam se to sejde.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz se vam nekdy stalo ze v crucible eventu zustane jedna mobka/rarka a nejde zdmgovat a tim padem crucilble nedodelate? Mi uz podruhy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: to sme dva. A sam osobne sem snad v zivote nekraftil, a nezkoumal vetsinu lig do hloubky :D obvykle se dostanu na lvl 93 a na dalsi postup uz nemam currency. Ale asi mi to staci
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: a to je prave to, ja ani nevim, co jsou split beasty :-/ hraju to hodne rekreacne a nestiham se vse ucit (zacal jsem hrat cca pred 3 rokama max?). Ja vetsinou mam atlas na strongboxy a essence + jun a prodavam essence a scaraby, ale to je tak vse... Nikdy jsem nezkousel nejakej sofistikovanej zpusob vydelavani
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ty 3 divine veci stoji 15 divine ted :-) ale kazdopadne jsem nasel video toho japonce co mu patri ten screenshot, a podle me se mu to nevyplati na cas, i kdyby celej ten postup byl deterministicky (jako ze neni), tak on musi furt dokola expit ty zbrane, jak ty splitnute tak ty kam prenasi ty mody, co jsou na 4. a 5. pozici ve stromu. Tipnul bych mu to zabere aspon hodinu na jedno protoceni.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no trade nehraju, ale tady si to muzes koupit. A vydelavat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nemam ten base :) jsem nevidel jeste nic co ma node na vendor sell cehokoliv

BARTUC: hele jako behat mapy a bosse nahodne v nadeji, ze "neco padne", je to nejhorsi proste. Pritom naprosto cokoliv, co delas naplno s bodama v atlase, a bavi te to, ti prinese profit, kdyz teda predem vis, co bude zdroj tveho zisku, takze nebudes frustrovanej. Tuhle ligu se mi treba nechtelo behat lab, protoze to nepotrebuju do grindu a vyzaduje to moc dlouhe pripravy, tak normalne farmim low level mapy na beasty/esence, mindless farma co nevyzaduje zadne usili, a vcera asi 1000 chaosu za cca dve hodiny. Stesti ze padaji split beasty? Ne. Muj atlas proste jednak pomaha tomu, aby spawnuli, a kdykoliv mi spawne nejaka, tak cca 200c doma. A kdyz ne, tak porad cokoliv spawne ma cenu, i plnej batoh zlutejch beast prodas za 100c crafterum. Navic to delam na low level mapach takze u toho muzu i louskat crucible zbrane na vysokym itemlevelu, bez toho aby to bylo nebezpecny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: vetsine toho co pises nerozumim :-D Tohle je obecne muj problem v PoE... neumim vydelavat, takze jsem odkazanej na nejakou farmici stratu, takze bud beham mapy jak zbesilej, nebo chodim bosse :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to jsem mel minulou ligu :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak bez tisknout diviny misto prodavani split beastu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, mozne vysvetleni toho, proc mi lidi posledni den doslova rvou split beasty z ruky i pote, co jsem zvednul cenu o pulku - prej se da donekonecna splitovat 3 divine crucible... :-) osobne mi neni uplne jasne, jak dokazou zarucit, ze pri reforge maji uspesnost vetsi nez 50% (protoze jinak to neni ziskove), ale kazdopadne dobra tiskarna na divine...

ma to fungovat tak, ze forgnes 3 divine nod s nodem co zdvojnasobuje prodejni cenu, pak to splitnes, mas dve zbrane po 6 divne, ty forgnes na jednu novou zbran kazdou, tim smazes split tag a muzes je znovu splitnout...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo takhle, jasny uz sme doma. Diky :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: no ty prvni eldritch bossove, za ktere mas voidstony, jsou "free", ve smyslu ze staci dat jednu mapu kazdeho red tieru na ne, a kdyz failnes tak tusim rovnou das jednu a mas dalsi pokus. Plus je MNOHEM lehci, nez pak ten opravdovej eldritch boss, na ktereho musis dat xx map s influenci.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja netusil, jen vim ze to obcas roluje uplny nesmysly. A ty potvory jsou minimalne na startu dost opruz. Nejde to zabit :D
    EVILMIND: free exarch je co?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Luckere :D Grats
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam