• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: jojo, s nějakym twin gearem kampaň za max 7 hodin dám určitě, ale to je pro mě bohužel už dneska několik večerů :D
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Pak že nemáš čas pařit :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Akorat jeste nemam ten luk :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: ja tedy vylevlil TR za necelych sest hodin, pathfinder je proste desne rychlej a gear nepotrebuje zadnej.. Od levelu 1 levlim s 5L Silvebranchem a hromadou trash uniqu :) https://pobb.in/FP2b-DugTKLo
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: hehe, díky. Mam to stejně, já teprve včera večer zjistil, s čim to budu lvlit, což asi bude TR (rip pconc), takže mě teď čeká pár večerů s kampaní a pak teprve budu pořádně zkoumat, co dál :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: se hraje s mastery pro stun se bere tvoje ES, takze te kazda rana vystunuje, ale nosis ty novy jewely ze se z toho hned proberes a recovernes hafo HP. Stojej par divine kazdej ale delaj se tim takovy ty buildy jako 15k hp regen apod. Uplne nevim presne detaily, jsem jen videl nejaky video jak to nekdo hraje a ocividne cheatuje s HP lahvi na makru, zacnu resit az udelam luk a zalozim char... :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: no jasně, damage a clear máš vyřešenej zbraní a ascendancí, takže máš strašnýho prostoru na defence layers. A ještě u pf, kterej umí autoflasks. No jsem na tenhle "smart defense" zvědavej, já jsem spíš zvyklej na "tvrdý čísla" u rf buildů - obří armor, damage taken redukce a konverze, 90/90/90 res :D A můj snad nejoblíbenější defense layer, Aegis.

Co je ten autostun? Nemáš při ruce nějakej link? Na to jsem asi nenarazil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: ja to teda pochopil jinak - neni to tanky. Jen diky tomu, ze exploze se neskaluje s zadnym dmg (krome poison), nedavas vubec zadny body do dps, a tim padem muzes vsechno obetovat do defensivy. Proto je to druhotne tanky, ja jsem inspirovanej tim jak nekdo tankuje Maven memory game aniz by mu klesly hp pod pul, to chci proste taky... :-) Ale to uz je hodne draha tanky verze s transcendece, myslim co jsem zatim koukal tak hrajou hlavne ten autostun s tim, coz je taky dobry.

Jako ty nody celkem padaj, ja jsem si nastavil vykup na oba co tam chces a soubezne jak delam challenge na oltare tak si odkrejvam vlastni, a nasel jsem jich asi 5 uz za chvili, tj. je to docela ssf viable. Dokonce jednou oba dohromady, bohuzel teda nejdou vzit soucasne... :-(
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já hraju ty nove spectry (forged frostbearer) a teda takhle pohodlný hraní a mapování jsem měl snad naposledy s skeletal mágama, kdy byli ještě dobrý. Jen tady nemusím tolik klikat. Dal jsem asi poprvý za ty tisíce nahraných hodin lvl95 a asi tuhle ligu zkusím stovku.

Byť tea crucible jako liga mě spíš nebere, crucible módy na wandce mám asi nejlepší, co můžu mít (od cca lvlu 50?) a tak mi to už nemá moc co nabídnout.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Dost se to hodí, stejně jsem si chtěl pf zkusit. Interneti furt melou, jak je strašně tanky, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy.

Ale obávám se, že jako rf enjoyerovi mi to nijak zvlášť tanky nepřijde.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: povedlo se mi ten 600% mod přilepit i s dalšíma dobrýma modama na slušnej thicket bow s chance to poison a dot damage, takže začnu levelit pf :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako ty exploding totemy chci zkusit, ted stejne beham forge a snazim se udelat challenge na downgrade stromu, takze to zacnu delat na tom luku a uvidime. To je kazdapadne build co existovat dal uz nebude, tak jedinecna sance (navic funguje i na budget - staci jen mit tu zbran, i jen jeden mod).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FIKOTEK: Mageblood je jen boost, sam o sobe nic extra neumoznuje.
    Jde o to jestli mas adekvatni mnozstvi currency i na zbytek buildu
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Jaký build je podle vás nejlepší na Uber Bosse pokud vlastníte mageblood?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    REFLEX: "4 link", 4 sockety na gemy, všechny propojený
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co vlastne znamena 4L? :D Ze ma 4 sloty na gemy?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska uz treti dc, nastesti potreti v hideoutu :-P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: Několikrát, ale nikdy to nebyla crucible vždycky tam byla z mapy. Nejlepší byla žlutá beasta s 0 hp, co sumonila takovýho bleedovaciho tygra nesmrtelnýho... 😋
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Nene, myslim neaktivni jakoby zasekly mob ci rarka. stoji nic nedela, nekde v texture vesmes primo v tom crucible pillaru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam