• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, je nejaka jednoducha a jednoznacna cesta, jak ocenit logbooky? Mam jich par v inventari a rad bych je zpenezil, ale vubec netusim jak je ocenit... diky
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To urcite max bait tak maximalne jsem to mel xkrat a nikdy nevidel nic...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vaal flesh merchant v alve, dobre investovanej bod :-)

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    lol si tak pofňukávám, že se mi nechce farmit 6d na immutable force na cws setup, když si všimnu, že mam u aktuálně levelovanýho pf v inventáři hnědej crimson jewel... a ejhle :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    aha, on je aegis tuhle ligu lacinej. Tak pak inqui, pokud to nebude vadit, že na RF switchneš až o dost později, než jugg. Jugg act 2, inqui až po druhym labyrintu
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: jugg, na něj nepotřebuješ vůbec nic. Inqui má horší levelení, a chce to aegis
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: Nebo dole ten tendrils. Projed si diskuzi tady, neco urco najdes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: asi RF bud jugg nebo inqui. Jugg je vetsi drzak. https://www.pohx.net/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Poradite nejaky lehky a hodne zabavny build pro zacatecniky? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    game over :)

ted muzu konecne vrhnout vsechny zdroje na ten explo luk, zatim vsechny pokusy fail, kdyby si ho koupil hotovej tak to mam tak za pulku ceny... :(
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    REFLEX: úplně nejvíc jsem se naučil od pohx.net. Skvělej, úplnej a superpodrobnej guide. Vřele doporučuju, až narazíš na brickwall a nebudeš si vědět rady. Rozjedeš rf jugga a zjistíš, že poe může být doslova walking simulator už od druhýho aktu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V aktech upgradujes bud kdyz umiras nebo nemas dost dmg, vetsinou jde oboji ruku v ruce.
    Capnuty resisty a preferovat rychlost. Kdyz mas min life, potrebujes vic dmg.

YORK: Prave ze neni cas :) proto jsem musel speedovat a stejne mi to trvalo nekollik veceru.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Diky vsem, polovine teda nerozumim, ale to asi znamena, ze zatim equipt nemusim resit, protoze to stejne krajim :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHA1NDLER: často narážim na info, že rule of thumb je 300 hp per akt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REFLEX: v kampani vetsinou neni nutne to resit, a nema smysl plytvat currency na linkovani. A pak si bud koupis za par prvnich chaosu co potrebujes v mapach, nebo na ssf identujes proste vhodne rare (i kdyz i na ssf bych asi craftil sam vzhledem k mnozstvi fractured veci co pada).
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jak se v POE idealne resi lepsi itemy? Leveluju a uz 20 levelu beham v tom samem, protoze vlastne nevim co je lepsi a na itemech co mam jsou dobre sockety
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: jojo, s nějakym twin gearem kampaň za max 7 hodin dám určitě, ale to je pro mě bohužel už dneska několik večerů :D
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Pak že nemáš čas pařit :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Akorat jeste nemam ten luk :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam