• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V heistu je ceneny deception protože zlevnuje cene revealu u blueprintu.
    [POE 3.21] The Criminal Seminar - Complete Heist Guide + Demonstration. Everything You Need To Know
    https://www.youtube.com/watch?v=diMCoubOBd4

Asmodeus ma dobry videa na Heist.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: u kontraktu se ceni bud co v nich je za druh truhel (kazdej druh truhel je jen v nekterejch kontraktech, treba currency v lockpicking apod, na wiki na to bude tabulka), nebo jak rychle je muzes behat (deception nema zavreny dvere na zpatecni ceste napr). Na tohle je dobry TFT, ciste se jen podivat co lidi prodavaji/kupuji v bulku, podle toho vis, co ma cenu. U blueprintu to je (pokud jsou revealnuty) taky podle typu odmen, jak v nem tak na konci. Myslim unusual gems asi stoji nejvic, protoze je to nejsnadneji spocitatelnej profit - jelikoz to tuhle ligu bylo v challenge, tak jsem to ojebal kupovanim karet co ti davaji blueprinty, a taky jsem chtel behat jen gems, takze bylo vide ty ostatni stojej pulku, nicmene proda se vsechno.

Osobne teda se od heist ligy vubec nezkousim na tom vydelat, a mam to vypnuty... :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    BARTUC: já bych podobný info ocenil k heistu, specnul jsem ho v atlasu protože to je jen click and run při mapování, ale monetizuju zatím jen markery, protože prostě netušim, po čem u blueprintů a a kontraktů koukat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: zalezi k jakymu orderu patri, to je v podstate jedine co ma vliv na cenu (krome specialit jako ze tam rovnou je boss nebo ze nekdo dava prednost konkretni zone). Pro Gwennah nestoji vubec nic, pak jsou tak od 25-30c postupne pro Roga, pro Tujena, a nejdrazsi Dannig.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, je nejaka jednoducha a jednoznacna cesta, jak ocenit logbooky? Mam jich par v inventari a rad bych je zpenezil, ale vubec netusim jak je ocenit... diky
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To urcite max bait tak maximalne jsem to mel xkrat a nikdy nevidel nic...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vaal flesh merchant v alve, dobre investovanej bod :-)

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    lol si tak pofňukávám, že se mi nechce farmit 6d na immutable force na cws setup, když si všimnu, že mam u aktuálně levelovanýho pf v inventáři hnědej crimson jewel... a ejhle :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    aha, on je aegis tuhle ligu lacinej. Tak pak inqui, pokud to nebude vadit, že na RF switchneš až o dost později, než jugg. Jugg act 2, inqui až po druhym labyrintu
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: jugg, na něj nepotřebuješ vůbec nic. Inqui má horší levelení, a chce to aegis
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: Nebo dole ten tendrils. Projed si diskuzi tady, neco urco najdes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: asi RF bud jugg nebo inqui. Jugg je vetsi drzak. https://www.pohx.net/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Poradite nejaky lehky a hodne zabavny build pro zacatecniky? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    game over :)

ted muzu konecne vrhnout vsechny zdroje na ten explo luk, zatim vsechny pokusy fail, kdyby si ho koupil hotovej tak to mam tak za pulku ceny... :(
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    REFLEX: úplně nejvíc jsem se naučil od pohx.net. Skvělej, úplnej a superpodrobnej guide. Vřele doporučuju, až narazíš na brickwall a nebudeš si vědět rady. Rozjedeš rf jugga a zjistíš, že poe může být doslova walking simulator už od druhýho aktu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V aktech upgradujes bud kdyz umiras nebo nemas dost dmg, vetsinou jde oboji ruku v ruce.
    Capnuty resisty a preferovat rychlost. Kdyz mas min life, potrebujes vic dmg.

YORK: Prave ze neni cas :) proto jsem musel speedovat a stejne mi to trvalo nekollik veceru.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Diky vsem, polovine teda nerozumim, ale to asi znamena, ze zatim equipt nemusim resit, protoze to stejne krajim :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHA1NDLER: často narážim na info, že rule of thumb je 300 hp per akt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REFLEX: v kampani vetsinou neni nutne to resit, a nema smysl plytvat currency na linkovani. A pak si bud koupis za par prvnich chaosu co potrebujes v mapach, nebo na ssf identujes proste vhodne rare (i kdyz i na ssf bych asi craftil sam vzhledem k mnozstvi fractured veci co pada).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam