• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHOBOT: Kde je sezenu? :) chci :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ORBIT: lehce ot: ta chvíle, kdy mi došlo, že ne každýho nepřítele v Dark Souls musim pokaždý zabíjet :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHOBOT: přesně ty :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: Sedmimílový :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Rychly boty, hlavni jsou rychly boty co nejdriv .)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ok diky vsem za echo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Za me muzu dat jednu obecnou radu - ne kazdej mob stoji za zabijeni. Tuhy rare skipuj, rozesety bily mobky ignoruj, zastavuj se jen u modrejch packu, jinak res jen co potkas po ceste, z hlediska expu a dropu nic jinyho nepotrebujes.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TRIPLT: No Evil tim mysli, ze by nemel stat ve meste, ale misto toho stoji v hidoutu :D
    Ostatni tim mysli, ze bys mel porad bezet a nezastavovat. Zadny kontrolovani vsechn vendoru jestli nahodou neco nemaji apod :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Co se tim mysli town is lava? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRIPLT: jedine pravidlo - "town is lava" :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TRIPLT: učil jsem se podle tohohle: https://www.poe-vault.com/guides/quick-reference-leveling-guide-for-path-of-exile

Jinak obecný tipy: město je láva, item filtr, mít pořízený leveling uniques pokud jsi v trade lize, nezdržovat se zkoumáním každý píčoviny a vědět, jaký potřebuješ gemy/linky, znát layout triky (zizaran má na to myslím nějaký pěkný video, když překousneš, jak mluví). Nebo pořídit one with nothing a tabula rasu, doběhnout ke kitavě a umlátit jí pěti smitama :)

Jednou jsem dal celej záznam nějakýho streamera, co dojel acts za tři hodiny jako start league a dost mi to dalo. Už ale nevim na koho jsem přesně koukal, na yt je toho ale hromada.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kouknu diky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TRIPLT: Koukni na nějaká videa, namátkou třeba toto:
    HOW TO LEVEL THROUGH THE ACTS FASTER ft. Tytykiller - PoE University
    https://www.youtube.com/watch?v=7VPGwRlzqog

a Zizaran má celou část, kterou nazval POE academy, kde řeší různé aspekty hry, docela dobré místo, kde začít.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dik za info.

A jak je nejaka nejlepsi strategie jak to co nejrychleji probehnout? Proste jit cilene po tech questech a nezabyvat se zbytecnostma?

S tou itemizaci to je horsi jeste tomu moc nerozumim, tak budu muset zjistit nejak jakej je lvling build :)

Btw endgame... itemy se nejak rolujou/crafti/dropujou na zemi?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TRIPLT: napodruhý už to bude rychlejší, napotřetí ještě víc, ale taky jsem s tim na začátku docela bojoval a spoustu času "ztratil " zkoumáním mechanik a sbíráním zbyečností... za všechny postavy jsem si doběh pro achievement za Dominuse na konci 3. aktu, abych měl trochu přehled v classách, do 10. aktu jsem doběh za tři postavy tušim, se dvěma cca do půlky map... ale poslední dobou mam tak málo času, že endgame grind už u mě taky nehrozí... pro relax jsem si dal nedávno 2x D2R, docela příjemná změna, jak je to pomalejší.. ale na PoE2 se těšim dost :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TRIPLT: těch 10 aktů se dá dokončit za tři hodiny :) Ale to asi normální smrtelník nedá.

Jakmile máš nějakej leveling gear, tak je to probíhačka s prstem v nose.
    Heh, a s RF Juggem je to probíhačka s prstem v nose i s league starterem :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak ja dneska konecne dokoncil story mod, nedokazu si predstavit, ze s dalsi season to pojedu znova :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: nojo, napsal jsem to, jak kdybych stranil redditu. Tak to ale není, je to imo prasárna a obecně mi dnešní trend zpoplatňování API absolutně nejde pod nos.
    Korporátní kultura redditu stála vždycky za starou belu, tohle neni jejich první exces.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam