• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Spoluhráči mě samozřejmě vemou, ale where is the fun in that?

Navíc všechny dropy mají díky trade systému nějakej price tag. Zatímco v D3 když ti padla super zbraň pro jinou classu, byla ti k ničemu, tady je to ekvivalent currency, za kterou si můžeš koupit něco, co tě boostne. Takže zaprvé spoluhráč se musí vzdát upgradu a za druhé já musím zkousnout to, že mu ubírám jeho progress. Ve výsledku to nefunguje, pořád se jen vézt není zábava.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jako chapu co se snazis rict, ale nerozumim duvodu, proc bys mel tim padem zustat pozadu za spoluhracema. Na early maping nic extra nepotrebujes, v klidu se da hrat vicemene ssf se 4L az do T16, kde seberes prvni dva voidstone. Jestli te kamaradi nechteji brat s sebou, ze mas mizernej equip, tak jako nevim moc co k tomu rict, u nas to je spis tak, ze kdyz nekdo je pozadu protoze nema tolik casu, tak si bere equip z guild truhly co tam davame (jen na zacatku ligy, ruzny 4L/5L a levelovaci uniqy).

Osobne se mi nejvic osvedcilo, ze hraju proste s tim co najdu az do map, pak udelam nekolik chaos receptu, a koupim za max 1-2c upgrade na pozice, kde jsem nemel stesti, a kde mi to capne resisty. A pak zacnu setrit na vec, ktera me nejvic priblizi buildu, co chci hrat (typicky nejaky na zacatku drahy uniq). A pak na dalsi vec. Prijde mi, ze trade je na zacatku dokonce lepsi, protoze lidi spis reagujou, nez v nejaky pozdejsi fazi ligy, kdy se jim nechce pro 1c lezt z mapy. Urcite mam vyhrady k trade systemu hry, ale zrovna u rare itemu ne, celkem si nedovedu predstavit jak to delat lepe, a ta "externi trade site" je soucasti hry od GGG, takze funguje na hledani veci super. Co bych osobne rad videl jsou aukce pro veci jako currency, mapy apod, jinde mi to neprijde jako vyhra.
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Však všichni PoE hrajete, co k tomu mám víc říct? Pro mě je prostě tradování přes whispery a externí site deal breaker. A dělat to musíš, pokud nejedeš ssf, protože když to neděláš, tak v době, kdy spoluhráči dávaj endgame bossy, progressuješ sotva žlutý mapy, takže no group play for you. Výsledek je, že si při lauchni sezóny obvykle projdu jenom kampaň, kde na tradování není čas, a prvních pár map, takže za dva tři dny mám sezónu dohranou. Je to super hra, rád bych ji hrál víc, ale bohužel má v jádru zadrátovanou věc, která mě extrémě sere.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: ale vzdyt vetsina veci sla tradovat navic je tam moznost nejak prenastavit loot myslim, takze nevidim problem pri hrani v parte a tradovani. Nebo co mas konkretne na mysli ty?
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Jak řikam, je to pro mě deal breaker.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: tak v cem je problem teda?
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Nemůžu, protože nehraju sám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: a co presne? muzes hrat SSF pokud nechces trading/loot pouzivat
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Achjo. PoE 2 zní fajn, ale tohle je pro mě deal breaker :\
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    EVILMIND: Na macOS jsem nastesti taky ok, mel jsem dost obavy zda to nebude pruser :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem, hnan obavou ze zprav lidi, co po instalaci tech novych grafickych vylepseni nemuzou vubec hrat, se lognul dneska, a vsechno vyzkousel. A asi vyhravam v tehle loterii, moje sunka PC se starou grafikou si rozhodne polepsila, s tim novym triple bufferingem a Vulcanem mam stabilnejsi FPS nez driv. Liga muze zacit! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: to se obavam na to je jeste brzo asi. Pokud vim, tak nebylo nic na to tema jeste receno, takze zatim muzeme predpokladat, ze stejne jako v POE1.
    YORK
    YORK --- ---
    Ví se už, tak bude v PoE 2 fungovat trading a loot v grupě?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: no ja exalted a diviny mam jen na tradovani a uz ani nepamatuju, co exalt ted dela po zmene. btw na tom obrazku jim nechybi jen alteracka, o ktere rikali, ze ji v PoE 2 zrusi, ale i chaos, kterej v demu meli uz predelanej na anul+exalt. btw2 chaos by meli zachovat co nejpodobnejsi puvodnimu, protoze ten je ikonickej.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LIQUIDFREAK: to neni o tom jak velkej ten... monitor mas. je to o jeho funkcnosti ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako zrovna tenhle panel mi prislo ze ani nejsou mezi sebou moc domluveny jako to vlastne bude... :-) Takze bych nic nedal za to, ze jeste ten system nemaji. Ono uz ted bylo jako je obcas frustrujici kdyz nektere veci nejdou necim udelat, neco neslo na fractured, neco neslo na influenced, i ja to vetsinou zjistim az kdyz to zkusim pouzit. Takze rozdeleni mechanik podle kusu equipu mi prijde jako blbost.

Navic v panelu o grafice jsem videl tohle, to chvalil jako ze spolecny tema currency, ale podle me je nejdulezitejsi nesplest si divine a alchemy, coz teda ted jako nevim, ale bal bych se toho.

Ale budu jim verit, ze to nakonec domyslej na pouzitelnej system, jinak je lidi sezerou jen na tomhle.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MPEGYNA: Jo urcite :D prijde mi to velmi podobne. A esi myslis ze to na ty 32'' nevidim tak gg :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    PHOW_SAATCH: by me zajimalo, kdo je cilova skupina techto hernich magazinu v dnesni dobe... pac koho to nezajima, ten to necte. koho to velice zajima, jde primo ke zdroji - PoE web, streamy; koho to zajima trochu, podiva se na nejaky shrnujici video na YT; kdo neumi anglicky a jakkoliv se o to zajima, ten se podiva na oblibenyho ceskyho streamera dane hry. (ok, mozna PoE nema zadnyho vetsiho ceskyho streamera, to nevim, pac ceskou YT temer nesleduju)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LIQUIDFREAK: PoE 1 a PoE 2 ze vypada stejne? sis asi zpomnel zapnout monitor. :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: taky mi prislo, ze se snazi crafteni zjednodusit, dokud neprisli v Q&A s napadem, ze by fosil a podobny ligovy crafty byly jen treba na body armor, coz je imho naprosto debilni napad a povede to nakonec jeste k horsimu systemu nez je ted, pac bude otravny znat ktery crafty jsou na co a pro crafteni celyho gearu "nutnost" farmit i veci, ktery clovet farmit nechce.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ja si nestezuju, jen konstatuju ze jke to tak prejebane tema ligama, ze je to tak akorat otravny. Hrat hru kde pulku casu resis hovna z dropu je proste pakarna. Specialne pro lidi co nemaj povedomi poradne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam