K0COUR: jo taky jsem behem prekreslovani rychle zjistil, ze za prve vlastne nevim uplne jiste, ve ktere chvili chci vypnout ten Wandering Path, protoze pravdepodobne v te dobe nebudu mit na to, abych respecnul komplet strom na neco, co jsem si vybral, a navic asi nebudu mit ani level/build na farmu T16 tak rychle. Takze jsem, stejne jako ty koukam :-), zjistil, ze vlastne i jen ty male nody davaji 70 procent sanci na skoro kazdou mechaniku, takze proste poberu to, co je v casti stromu kde uz jsem (a z ceho si v budoucnu necham jen expedici).
Par veci bys mel vzit do uvahy myslim:
- stream of conciousness, stoji te jen jeden bod za 50 procent sance na vsechen content, a na zacatku stejne v device nepouzivas zadnou currency
- 60% increased effect of Modifiers on your Non-Unique Maps znamena, ze vsechno bude o moc tezsi, nez si asi ted myslis :-)
- ty novy velky mody nespadaji pod omezeni Wanderingu. Takze muzes vzit dobry veci jen za par bodu - single vybuch do expedice, nemizici delirium, blight damage apod. Specialne kdyz jedes kolem dokola tak si fakt muzes vyzobat co chces.
- dance of destruction je super mod na start, kdy vetsinou problem neni defensiva ale maly DPS
Takze zatim to ja vidim takhle, s tim ze start do wanderingu, pak posbirat 100 procent sance na connected, a pak misto odnaucovani proste pobrat mechaniky, co nejak fungujou i bez notable nodu, a davaji na zacatku ligy nejakou currency. Resit neco cilene budu az ve chvili, kdy si budu moc dovolit to prekreslit bez nejakych kompromisu. Tu craftitelnou vaal zonu tam mam jen abych nezapomnel ze existuje, ale pockam si jaky exkluzivni mody se tam daji nacraftit nejdriv.
https://poeplanner.com/atlas-tree/BAAKAHQAXK1fPg-Bludl8okRTPXqNR7XMNaLLkxkORhK0AJYhCr-xVqBif6n4kZW1Ll4ZpSDUmiWULVmpdrOWsn9jeptq5PyT_fZWxe6rzoBrR19i-F9kZtYJ3Xe_s7apjT2_Af0JKXXK3tgh53QxuwPAsVJxAKuKY14wjCJiiZ-K3DjRZeCUYjoAmsykdJwAPndg7PH4RAZCn21Io7rX6VtxIW8SU4botAX3TUwJDLEHxN90p6r5SzoO1KRiWKuwa8Lcf4lVxSP5QB_c0Qzxpioyf6JT9Vp2VypQ_rltWNmH9Rs1TmH1Pn70Cgm5hQAH4sIAAAAAAAAAwMAAAAAAAAAAAA=