WHITEANGEL: hele to si fakt nemyslim, to by mohli delat lidi s kazdou predchozi ligou to ignorovat. Je to proste super profit, je to zabavne, nepotrebujes na to vubec zadnej build abys mohl neco delat, a neztracis tam expy. Ted ten prvni event jakmile jsem potreboval konkretni currency, chance orby, hned jsem tam vlezl, chvilku jsem hral, a 40 orbu mi stacilo na prvni mapy. A tak podobne. Je tam spousta dobrej odmen uz od zacatku. Muj jedinej problem s temahle druhama contentu je, ze se zpravidla nepocitaji do zadnejch challenge grindu, takze kdyz mam nejak omezenej cas na to, tak tam proste chodit nemuzu. Navic hodne lidi hraje Sanctum, coz je presne pripad toho, jak suprove se neco uplne mimo hlavni hru da intengrovat do core. Jinak myslim, ze krome Ultimatum, ktere slibovali dlouho a vratilo se jako jen vlastne na boss fight (nejspis kvuli podobnosti s Ritualem), se GGG vlastne vzdycky dari core verzi mechaniky fakt vymazlit, takze ja jsem uplne spokojenej s tim jak to delaji, jen at pokracuji.