• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: sentinel nebude
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to jsem teda minul, nebyl tam videt v videu ne? na webu je jen takovej ten normalni 1p/3s se 100 procent bonusem, co uz byl ted

jinak koukam na webu se pise, ze mizi jen helmet enchanty, tak si pockam chvili na patchnotes jak se teda dostanes k tem ostatnim... jestli jsou treba v horsim levelu labu jen boty?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Podle me spousta lidi ten Heist pdoceni ale bude fakt dobrej.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: nene jsi spatne poslouchal budou ty nove base type itemy.

treba Ring co ma 6 suffixu.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    A Sentinel porad nic?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak alt kvalita gemy byly ted nejvetsi cast Heist profitu, ne? to je komplet pryc... ted zrovna mluvi o tom, ze tam misto toho je vic currency apod, ale je to myslim docela risk plan ted jit rovnou do Heistu. Navic neni jisty ze tam zustanou catalysty kdyz se presunuly do Ultimatum.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ja pojedu urcite Heist podle toho co jsem videl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo jestli si pamatuju Ultimatum ligu, tak tehdy jsem hral nejakej minion build co vyslovene profitoval ze staticke hry na malem prostoru, s tema blight rukavicema co kolem tebe hazi spory na miniaury. To bude treba promyslet ze nemuzes pocitat s tim, ze to budes kosit z dalky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Metamorph stash tabs will be converted to Ultimatum tabs.

super
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No ja podle toho co jsem videl pojedu neco hodne tanky pac vte Afflikci nebude moc prostor pro manevrovani.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj ten lab se me hodne libi aspon bude daleko vetsi supply tejch unique gemu z labu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no kazdopadne ted budu muset cekat na full reveal novejch gemu a atlasu
    jsem chtel hrat full metamorph, ten je pryc z core tak holt asi ultimatum (i kdyz to asi bude ted hrat kazdej)
    muj starter ztraci asi polovinu damage kdyz skrtnu vsechny alt kvality a enchanty, tak to se ty novy gemy budou muset hodne snazit - ale kazdopadne lab jsem behat nechtel, ale agnostic chary jsou do nej skvely, takze doufam ze na to bude i challenge v grindu aby me to motivovalo ho behat
    navic vetsinou me behani labu sere proto, ze predtim musis mit nekolik tabu ruznejch helem apod - kdezto ted si proste jen koupis za par low level currency gemy od kazdyho, a muzes vyrazit
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A videl jsi tu leveling nodu ?

+50% all resist kdyz nemas socket v cheste
    +20% mmore life kdyz nemas socket v rukavich
    +30% movement speed kdyz nemas socket v botach
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten QoL ascend je bozi - warcry vytrepe loot z mrtvejch tel jeste jednou, automaticky otevirat truhly, a ukazuje to rare potvory na minimape...
    SOLD! :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Myslim ze tohle nikdo necekal...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: :D

Mam Hype jak prase :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OMFG
    vsechno je jinak ted :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: To je jako rikat o vinu ze je dobre nebo spatne. Bud ti chutna nebo nechutna :) To same s tim jak hrajes poe. Kazdeho bavi neco jineho..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    RADICETA: SSF je strasne nudne pac se nedaji testovat ingame napady.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aktualni CM docela provokater - tohle se da prelozit jako jasne "vime co si prejete, ale nasrat"

Nick
    @withoutagout
    13595+ words
    ctrl + F Sentinel: 0
    🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam