WHITEANGEL: jo jsem rozhodnutej hrat EoW, jen s tim ze zacnu obycejnym a pak vyzkousim obe ty trans verze, kterej bude mit lepsi pattern rozstriku damage v realu na clear tak vyhrava... :-) Porad verim, ze oba v pohode dostanu v prvnich dvou labech, nebo budou v nejhorsim stat par chaosu. Jestli se ukáže, že je lab nejakou nahodou fakt furt profit, tak je to ideální labrunner pro dny, kdy bude lab krátkej, jinak mám v plánu jet all-in esence (ktere ale nebudu prodavat ale budu s nima slamovat stygiany) a full blight s oil extractor setupem (oleje drzí cenu celou ligu). S tim, ze tahle postava proste ma za ukol se oblíknout tak lehce do 5-10 divine aby mohla v klidu farmit T16, a generovat profit pro dalsi build, ktery vyberu az podle toho co se zajimaveho objevi, a az je ukaze ultimatum tezky.
Jsem projizdel ze starejch wiki ty ultimatum mody, a idealne asi chces hrat neco, co je muze ignorovat vsechno, a vzit v atlase 13 vln s random modama. Coz nebude snadny, protoze tam jsou dost pakarny, a navic jim ted pribude 4. obtiznost plus udajne vymysleli nove veci. Ani si nepamatuju jak fungujou ty inscript ultimata (jako kolik vln defaulne beres), ale koukam v tehdejsim endgame grindu jsem jich dal 600, takze to asi slo... :-) To byl jeste atlas rozdelenej na sektory, to je hodne davna historie.