• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako uprimne, minus res mapy pretacim, ale v templu se damage neskaluje nijak extremne a vubec to neresim, tam fakt na to neumres, s nejakym aspon trochu rozumnym buildem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAD_CADDY: to je jednoduchy:
    - je to nenarocny (jen 10 bodu v tree kde cast navic slouzi jako spojovaci trasa)
    - Alva sextant nic nestoji (kupoval jsem za 1c na mapu ted to je 2c na mapu)
    - kazdy tri mapy sestavis temple. A udelas to rychle, protoze na te mape nemusis delat nic dalsiho. Pokud vis co delas, tak tam vzdycky bude jedna ze dvou corrupt mistnosti nebo uniq craft. Stalo se mi jednou tuhle ligu, ze jsem to nesestavil, ale jen proto, ze jsem se soucasne snazil o jine mistnosti do challenge (tempest + cartography strongbox). Tady myslim lezi ten skill, bo co jsem videl tak na redditu lidi dost tapou jak to delat spravne, a maji nizkou uspesnost.
    - itemizovanej temple prodas instantne za 1-1.5 div (za ty kazdy tri mapy)
    - ja je neprodavam ale beham, cilem je corruptit gemy tak, jak to nemuzou delat lidi, co je vaalujou, tj. dosahnout double pozitivniho vysledku. Cil snadno najdes na poe.ninja, skill gems, vaal gems, protoze 21/20 vaal verze je presne to na co cilim. Je to vzdycky drahy, Vaal Reap jsem prodal uz asi ctyri od 12 do 17 div treba.
    - k tomu corruptim 6s chestu do sveho buildu, zatim teda marne ale pro jine buildy uz jsem prodal tak za 30 div (vcetne jedne moc pekne +3 za 15 div). Zase, nizke naklady, takze te ta nesere kdyz to failne, i ten 6s delas jen proto, ze 25 procent vysledku je 6w, a to se furt da prodat lidem co si to linknou taintend fusingama (nebo to gamblit takhle sam).
    - i kdyz to vsechno failne tak na konci temple mas sanci na super dropy, ta cast byvaleho klice na trialmastera co ted dela ten meta op gem treba stoji 2 div a padlo mi jich hafo uz.
    - uniq craft je VZDYCKY profit, a to i kdybys ty temply kupoval, vetsinou ho lidi davaji jen za cenu bosse, tj. 10c treba. Na skoro vsem tam pritom je 60-100c, i vic kdyz delas neco, kde zalezi na rollech. Je trochu otravny to nakupovat protoze jich sestavis fakt hodne, ale vialy se daji koupit v bulku a vetsinu uniq veci do receptu si nadropim sam, protoze mam spoustu "valuable item" mistnosti, ze kterych padaji.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    EVILMIND: ehm..jak farmit Alvu ?:D mě to vždycky přišlo jako totální pičovina :D Já teď jedu zahradu (ty sourcy jsou z ní super drahý) a esence..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jsem koukal jak to dela s nula naklady empy na memory mapach, a je na tom dobre videt, ze ve finale stejne nejvic zalezi na tom, co nasbiras na zacatku v lese... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a koukam tri dny jsem tu nebyl a vsechny vstupy se zdrazily x nasobne, ted jedna takova mapa stoji snad 100c jen na otevreni, diky youtuberi... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já teda juicuju abyss od začátku, ještě než se to zpopularizovalo a desetkrát mi to zdražilo vstupy, ale na nějaký exploze divine čekám teda furt marně, na mageblood jsem vydělal za tři dny jen tím, že jsem u toho chodil i Alvu .. 😁
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vanoce dorazily driv, celou minulou ligu jsem to nenasel, a ted asi druha mapa co jsem prepnul na zelenyho... :) ale jen 10 divine no
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    GORDHART: hm tak jsem to vyřešil skitterbotama a curskou navíc...už to zase lehá všechno

CHOBOT: včera jsem si ten hlavní cluster craftnul za 14 ch :D tržní cena 2,5 Div...na to jsem pyšnej:D

Btw funguje vám Exilence Next? Mě když se to chce připojit, tak mi Chrome i jiný prohlížeče řeknou, že se tam děje něco nebezpečnýho a nepřipojí mě to...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: *flat minion damage pochopitelne. Na konci žlutých dojde dech tomu radiant minionovi z ascendance a musíš se soustředit na potunění dmge lebek
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MAD_CADDY: zkus ghastly eye jewely s co nejvyššim flat dmg ve stromě a v darkness enthroned, případně tranzici stromu an endgame jewely, ale ty asi budou za diviny. I když si teď nejsem jistej, nějak mě ten srs guard přestal bavit v červených mapách.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to na webu neukazuje dobre, ale myslim mu to hazi asi 25k ES - ja mam 13 tisic jen s tim random equipem co mam a i to staci.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kdo neznáte - super tool: https://poe.re/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MAD_CADDY: Tyjo, asi nasdílej profil postavy, ať se na to můžem kouknout. Já to hraju na ssf, teď jsem vlezl do červených map a jediný, kde pozoruju zádrhele, jsou hodně najuicovaný moby wispama, jinak je to fakt pohodička.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ta kombinace toho eva armoru s tim Maji je silena, tolik es z jednoho kusu jsem asi jeste nevidel :D

Tan builkd je hodne dobre postavenej. Ta rekukce dmg ktery dostava je naprosto silena. 28%phys dmg zmizi uplne, dalsi x less general dmg, melding. Kolik ma toho ES poolu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak ta draha verze toho co zkousim rozjet se pouziva pro farmeni mageblood/headhunter ve void mapach, a je k videni tady:

View Profile - Path of Exile - CaptainLance9
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/CaptainLance9/characters?characterName=LanceTableDestroyer
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ne, ale zkousim zero DPS ephemeral Trickstera. A asi jsem to rozbil nejak. To je jako normalne drahej build co jede od zacatku mageblood, ale ja to udelal na budgetu z veci co jsem sam naspamoval esencema na fracture base, myslim tak do 5 div (mam na to 70 ale zatim nevim do ceho je ucelne je vrazit, nebo jestli setrit na mageblood kdyz je ted lacinej).

A normalne, jsem zkusil par bilejch map, a rovnou jsem nastoupil na T16 full juice wisp. Je uplne jedno kolik wispu nasbiram, nikdo mi nic nedela. Teda, ja obcas jim taky ne... :) Ale je zajimavy, ze prestoze to juicuju presne stejne jako svym minerem, tak je tu MNOHEM vic potvor, co maji MNOHEM min lootu. Jsem to musel nejak rozbit tim jak nic nezabiju, protoze obcas to proste ani nechce prestat spawnovat, na jedny T16 jsem dal dokonce CTYRI levely, a furt tam byly potvory, ale uz me to nebavilo a sel jsem na dalsi.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Ciao, hrál teď někdo SRS Guardiana? Je to asi první charakter, kde už na konci žlutejch map trošku struglim s dmg a těch možností na navýšení krom x divinových itemů moc neni…teď trošku řeším zda v tom pokračovat nebo zkusit něco jinýho…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvni smysluplnejsi popis toho, jak najit v lese Kinga

https://nitter.net/NeverSinkDev/status/1735341602724352212
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej naladovej veletoc, tady uspesne da mapu s magebloodem na konci, kde riskuje void te postavy.... jen aby mu hned potom nekdo hacknul ucet a vsechno mu vybilil :)

if I clear the map = Mageblood, if I die = character deleted
    https://www.youtube.com/watch?v=2CjhuFZe8u4
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak tím lépe, že to není rng :-) dík za osvětlení. TfT m*dam... nechápu lidi ze to vyuzivaj a sypou do toho živý $ mě baví si na tu mechaniku přicházet sám a ne to vykoukat na internetech nebo si to koupit od někoho a je jedno jestli za ingame menu nebo živý. Každopádně každého věc ať si hraje každý jak ho to baví. Já bych neměl radost z toho kdybych si to sám nepotkal a nezabil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam