• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Problem s hranim v parte, pak jsou z toho ripy. No jo no., co nadelat, dalsi char
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Peknej build, ale do tech abysu bych se s tim bal. Vic bloku by to chtelo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: čoveče to bolí, ale příště musíš zapracovat na kvalitě :) s 30q by to bylo ještě lepší.
    RIP, pošli link na char, se kouknu na zbytek..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak vcera challenge 40/40, asi nejlehci v historii protoze tam fakticky neni vubec zadny tezky RNG, a jen minimum veci, kvuli kterym je nutne menit atlas, vetsina se splni jen prirozenym hranim.

A asi prvne v historii kdy to neznamena, ze tim s ligou koncim, bo jsem porad docela namotivovanej toho trickstera jeste hodne vylepsit! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: lopata v tomhle pripade znamena cokoliv oni potrebujou, ale neumeji/nechteji/nemuzou si to udelat. Treba libovolny inscribid ultimatum strilim za 85c, je uplne jedno co dava. Protoze oni ultimatum nehrajou, bo monstra z nej nic nedropujou. Easy money.

Totez catalysty, ten z Trialmastera uz je za pul divine, a tam mas vzdycky skoro celej stack. Ale i vsechny ostatni.

Nebo ted gold lahev, ktera normalne nema cenu, ted 1-2 div, a navic ji chces jen v jedine verzi, protoze i lidi bez magebloodu to nosej nacrafteny jako by ho meli (25 increase + 70 inc effect), a na suffix davas 30% raritu ze stolecku, coz navic kazdej nema, protoze nechodej Masterminda. Takze stoji jen par altu vyrobit, easy money! :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHA1NDLER: No já spíš myslel lvling věci, základy crafteni a vendor recepty
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty MF exploze jsou jako fakt sila, tady si borec odnesl 220+ div z jedine mapy

ale uz do toho znova nejdu, jak spravne nekdo poznamenal ve videu co jsem videl tenhle tyden - kdyz zuri zlata horecka, prodavej jim lopaty :-)

KALTY
    KALTY --- ---
    Začal jsem po letech s PoE, jen na PS5
    Existuje nějaká možnost zjistit průměrnou cenu za nějaký item?
    Je nějaká fakt dobrá aktuální guide na crafteni?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ad temple, se musim pochvalit, dneska jsem streamoval asi 6 hodin jak v nem vydelavat, celkem za posledni dva dny jsem tam asi 250 div v plusu, a tohle byly obzvlaste podarene tri pokusy za sebou - instantne prodano jeste behem streamu za 78 div celkem
    je to neco jako seniorska verze farmeni abyssu, akorat se tam chodi pomalu a rozvazne, a penize vam lidi nosi, nemusite je sbirat po hromadkach... :-)

21:28 - https://www.twitch.tv/videos/2018504177
    22:06 - https://www.twitch.tv/videos/2018504178
    23:07 - https://www.twitch.tv/videos/2018504180
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada jako vysvetleni toho jak funguje les, jdu do mesta a pak to vyzkousim v praxi, chci najit konecne toho vendora :-)

Wildwood Solved - The Diamond Strategy - 3.23 Path of Exile
    https://www.youtube.com/watch?v=CMVsKPknxio
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako uprimne, minus res mapy pretacim, ale v templu se damage neskaluje nijak extremne a vubec to neresim, tam fakt na to neumres, s nejakym aspon trochu rozumnym buildem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAD_CADDY: to je jednoduchy:
    - je to nenarocny (jen 10 bodu v tree kde cast navic slouzi jako spojovaci trasa)
    - Alva sextant nic nestoji (kupoval jsem za 1c na mapu ted to je 2c na mapu)
    - kazdy tri mapy sestavis temple. A udelas to rychle, protoze na te mape nemusis delat nic dalsiho. Pokud vis co delas, tak tam vzdycky bude jedna ze dvou corrupt mistnosti nebo uniq craft. Stalo se mi jednou tuhle ligu, ze jsem to nesestavil, ale jen proto, ze jsem se soucasne snazil o jine mistnosti do challenge (tempest + cartography strongbox). Tady myslim lezi ten skill, bo co jsem videl tak na redditu lidi dost tapou jak to delat spravne, a maji nizkou uspesnost.
    - itemizovanej temple prodas instantne za 1-1.5 div (za ty kazdy tri mapy)
    - ja je neprodavam ale beham, cilem je corruptit gemy tak, jak to nemuzou delat lidi, co je vaalujou, tj. dosahnout double pozitivniho vysledku. Cil snadno najdes na poe.ninja, skill gems, vaal gems, protoze 21/20 vaal verze je presne to na co cilim. Je to vzdycky drahy, Vaal Reap jsem prodal uz asi ctyri od 12 do 17 div treba.
    - k tomu corruptim 6s chestu do sveho buildu, zatim teda marne ale pro jine buildy uz jsem prodal tak za 30 div (vcetne jedne moc pekne +3 za 15 div). Zase, nizke naklady, takze te ta nesere kdyz to failne, i ten 6s delas jen proto, ze 25 procent vysledku je 6w, a to se furt da prodat lidem co si to linknou taintend fusingama (nebo to gamblit takhle sam).
    - i kdyz to vsechno failne tak na konci temple mas sanci na super dropy, ta cast byvaleho klice na trialmastera co ted dela ten meta op gem treba stoji 2 div a padlo mi jich hafo uz.
    - uniq craft je VZDYCKY profit, a to i kdybys ty temply kupoval, vetsinou ho lidi davaji jen za cenu bosse, tj. 10c treba. Na skoro vsem tam pritom je 60-100c, i vic kdyz delas neco, kde zalezi na rollech. Je trochu otravny to nakupovat protoze jich sestavis fakt hodne, ale vialy se daji koupit v bulku a vetsinu uniq veci do receptu si nadropim sam, protoze mam spoustu "valuable item" mistnosti, ze kterych padaji.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    EVILMIND: ehm..jak farmit Alvu ?:D mě to vždycky přišlo jako totální pičovina :D Já teď jedu zahradu (ty sourcy jsou z ní super drahý) a esence..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jsem koukal jak to dela s nula naklady empy na memory mapach, a je na tom dobre videt, ze ve finale stejne nejvic zalezi na tom, co nasbiras na zacatku v lese... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a koukam tri dny jsem tu nebyl a vsechny vstupy se zdrazily x nasobne, ted jedna takova mapa stoji snad 100c jen na otevreni, diky youtuberi... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já teda juicuju abyss od začátku, ještě než se to zpopularizovalo a desetkrát mi to zdražilo vstupy, ale na nějaký exploze divine čekám teda furt marně, na mageblood jsem vydělal za tři dny jen tím, že jsem u toho chodil i Alvu .. 😁
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vanoce dorazily driv, celou minulou ligu jsem to nenasel, a ted asi druha mapa co jsem prepnul na zelenyho... :) ale jen 10 divine no
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    GORDHART: hm tak jsem to vyřešil skitterbotama a curskou navíc...už to zase lehá všechno

CHOBOT: včera jsem si ten hlavní cluster craftnul za 14 ch :D tržní cena 2,5 Div...na to jsem pyšnej:D

Btw funguje vám Exilence Next? Mě když se to chce připojit, tak mi Chrome i jiný prohlížeče řeknou, že se tam děje něco nebezpečnýho a nepřipojí mě to...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: *flat minion damage pochopitelne. Na konci žlutých dojde dech tomu radiant minionovi z ascendance a musíš se soustředit na potunění dmge lebek
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MAD_CADDY: zkus ghastly eye jewely s co nejvyššim flat dmg ve stromě a v darkness enthroned, případně tranzici stromu an endgame jewely, ale ty asi budou za diviny. I když si teď nejsem jistej, nějak mě ten srs guard přestal bavit v červených mapách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam