MAD_CADDY: to je jednoduchy:
- je to nenarocny (jen 10 bodu v tree kde cast navic slouzi jako spojovaci trasa)
- Alva sextant nic nestoji (kupoval jsem za 1c na mapu ted to je 2c na mapu)
- kazdy tri mapy sestavis temple. A udelas to rychle, protoze na te mape nemusis delat nic dalsiho. Pokud vis co delas, tak tam vzdycky bude jedna ze dvou corrupt mistnosti nebo uniq craft. Stalo se mi jednou tuhle ligu, ze jsem to nesestavil, ale jen proto, ze jsem se soucasne snazil o jine mistnosti do challenge (tempest + cartography strongbox). Tady myslim lezi ten skill, bo co jsem videl tak na redditu lidi dost tapou jak to delat spravne, a maji nizkou uspesnost.
- itemizovanej temple prodas instantne za 1-1.5 div (za ty kazdy tri mapy)
- ja je neprodavam ale beham, cilem je corruptit gemy tak, jak to nemuzou delat lidi, co je vaalujou, tj. dosahnout double pozitivniho vysledku. Cil snadno najdes na poe.ninja, skill gems, vaal gems, protoze 21/20 vaal verze je presne to na co cilim. Je to vzdycky drahy, Vaal Reap jsem prodal uz asi ctyri od 12 do 17 div treba.
- k tomu corruptim 6s chestu do sveho buildu, zatim teda marne ale pro jine buildy uz jsem prodal tak za 30 div (vcetne jedne moc pekne +3 za 15 div). Zase, nizke naklady, takze te ta nesere kdyz to failne, i ten 6s delas jen proto, ze 25 procent vysledku je 6w, a to se furt da prodat lidem co si to linknou taintend fusingama (nebo to gamblit takhle sam).
- i kdyz to vsechno failne tak na konci temple mas sanci na super dropy, ta cast byvaleho klice na trialmastera co ted dela ten meta op gem treba stoji 2 div a padlo mi jich hafo uz.
- uniq craft je VZDYCKY profit, a to i kdybys ty temply kupoval, vetsinou ho lidi davaji jen za cenu bosse, tj. 10c treba. Na skoro vsem tam pritom je 60-100c, i vic kdyz delas neco, kde zalezi na rollech. Je trochu otravny to nakupovat protoze jich sestavis fakt hodne, ale vialy se daji koupit v bulku a vetsinu uniq veci do receptu si nadropim sam, protoze mam spoustu "valuable item" mistnosti, ze kterych padaji.