ORBIT: ring a helmu mam shit, oboji je proste esence slam na base, a voices mi umoznily instantne ziskat 4 body a 2 sockety ve stromu. Problem je, ze rozdil mezi mym shit ringem za nula a ringem za mirror je jen asi 3 procenta damage a 1 procento ES. Proto se mi nechtelo investovat do crafteni prefixu na tom nem, spokojil jsem se s hitnutim T1 all stat a volnym prefixem na manu (už jsem ho takhle přeslamovatl několikrát, když mám zrovna hodně int esenci). Aby to bylo vic musel bych mit syntezu base, ale to je mimo muj rozpocet.
Navic to je pozice, kde se nevyplati mirror service na ring - protoze jelikoz ho doubluju kalandrou, tak endgame posledni krok je hinekora corrupt na dalsich 7% int, a to u mirrorovanyho neudelas.
Ale je pravda, ze bych ted mohl obetovat trochu currency na to, abych tam dostal ES, takhle to vypada tak spetne, ze to i ty poznas... ;-) Spis asi koupim proste jinej stejnej base a zkusim udelat jinej lepsi ring, a tenhle pak muzu rozvrtat dle libosti. Stejne potrebuju dva, protoze jsem chtel zkusit nejaky blight ravage mapy co napadaly, a na kalandru nejde dat anoint, coz by tam asi nebylo dobry.
U helmy je to totez skoro - ofenzivne tam nemam moc co ziskat, a je to QoL/defensiva, ale potrebuju fractured base, za posledni tyden tam zadnej pro me neni. Pak uz se to crafti deterministicky takze pokud se smirim s non-chaos base (opet mimo muj rozpocet), pocitam o vikendu bych mohl nafarmit par set divine a vyrobit to.