• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Koukam ze TFT zacalo banovat snad kazdeho kdo jim jen trosku leze do zeli, dneska LocalIdentity :D

Bannovat lidi s tak velkou influence na hru je presna ukazka toho jak vysoke mineni maji o sobe jako celku.

Dneska uz o tom mluvil i Ruetoo na streemu ktery mimichodem dostal ban taky co jsem pochopil.

Odvazuju si rict ze tohle bude zacatek jejich downfall protoze se to zacne verejne resit a GGG to bude muset resit jako celek pac verejne mineni rozhoduje o vsem jak zname z historie :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: btw je tam na to ted nova dobra mapa bez void, dava Fulcrum, a hadam proto je ted o tolik lacinejsi a musel jsem ho prestat behat na Beach. Dneska mam v planu ji zkusit... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo to vidis furt, ze lidem stoji za to pojmenovat si char jako nejakej vzkaz, doexpit do 100, a pak skocit do voidu jen aby se to jmeno postavy napsalo vsem. Pak za to jeste dostanou ban na TFT, protoze urazlive jmeno se bere jako "harassment"... :-) V podstate se z toho stala takova nastenka pro lidi, co rychle expi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Proste past na hrace. Super ze to tam je u tech void map. Clovek to nesmi hrat jako casual ;)
    Super concept na vymaz charu z ligy kde clovek uz ma vsechno ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je jeden z modu na valdo mapach, instability. V podstate to funguje tak, ze kdyz neco zabijis, tak na sebe stackujes instabilitu, ktera za 5 vterin na tobe exploduje, pokud mezitim nezabijes neco dalsiho a tim neresetujes ten timer (ale soucasne nezvetsis ten budouci vybuch). Takze normalne se to hraje tak, teda kdyz mas lame equip jako ja, ze zabijes jen par potvor, a tanknes ten vybuch. Ale on tam pobil velky packy a nastackoval to pres 200, a pak bezi a neni tam nic dalsiho, nahore vlevo mu odtikava tech 5 vterin, a jeste mu do chatu nekdo pise at rychle vyskoci z mapy, ale uz se stihne jen zeptat PROC? :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A mas kontext na co umrel? Tam byl timer nebo co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cutedog voidnul minmaxnutou nesmrtelnou verzi meho buildu, pekna smrt

zrovna jsem na nej nadaval vcera, protoze jak se po patchi dostalo do hry spousta novej valdo map, tak tam s nima desne smelil a flipoval je za x nasobek, takze bylo tezky neco koupit lacino, ale karma je zdarma! :-)

Twitch
    https://clips.twitch.tv/ShinyHelpfulCocoaKeepo-T0jKMc93lNIhQp52
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Co tam nepisou je ze mobky maji jiny ramecek kolem jmena nebo jsem si toho driv nevsiml?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je snad nejvic odlozenej balance patch po startu libovolne ligy, po mesici... a jeste jen mini zmeny

Discovering an NPC in the Viridian Wildwood now adds their icon to your minimap

Patch Notes - 3.23.1 Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3480999
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jinak tady nekdo zrovna celej ten build prodava, za 21 mirroru, kdyby sis to chtel zkusit :-) vicemene je tam videt co potrebuju zlepsit (vsechno)

Level 100 CI Blade Trap Trickster [3.23]
    https://pobb.in/wWpCBI3vWx0s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem si chtel pridat malej cluster, a hledal jsem base... wtf :)

Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/trade/search/Affliction/oMaVjeGIl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ring a helmu mam shit, oboji je proste esence slam na base, a voices mi umoznily instantne ziskat 4 body a 2 sockety ve stromu. Problem je, ze rozdil mezi mym shit ringem za nula a ringem za mirror je jen asi 3 procenta damage a 1 procento ES. Proto se mi nechtelo investovat do crafteni prefixu na tom nem, spokojil jsem se s hitnutim T1 all stat a volnym prefixem na manu (už jsem ho takhle přeslamovatl několikrát, když mám zrovna hodně int esenci). Aby to bylo vic musel bych mit syntezu base, ale to je mimo muj rozpocet.
    Navic to je pozice, kde se nevyplati mirror service na ring - protoze jelikoz ho doubluju kalandrou, tak endgame posledni krok je hinekora corrupt na dalsich 7% int, a to u mirrorovanyho neudelas.

Ale je pravda, ze bych ted mohl obetovat trochu currency na to, abych tam dostal ES, takhle to vypada tak spetne, ze to i ty poznas... ;-) Spis asi koupim proste jinej stejnej base a zkusim udelat jinej lepsi ring, a tenhle pak muzu rozvrtat dle libosti. Stejne potrebuju dva, protoze jsem chtel zkusit nejaky blight ravage mapy co napadaly, a na kalandru nejde dat anoint, coz by tam asi nebylo dobry.

U helmy je to totez skoro - ofenzivne tam nemam moc co ziskat, a je to QoL/defensiva, ale potrebuju fractured base, za posledni tyden tam zadnej pro me neni. Pak uz se to crafti deterministicky takze pokud se smirim s non-chaos base (opet mimo muj rozpocet), pocitam o vikendu bych mohl nafarmit par set divine a vyrobit to.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Hele proc kupujes voices za takovou pecku, kdyz mas tak shitovej ring?
    Nebo se pletu a je ten ring dobrej? Prijde mi ze by tam mohl byt mnohem lepsi..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to asi myslis hrat s nim? :-) Farmit ho je taky chill, jsem jich od vcera prodal asi 20, zisk na jednom je tak 5 div zisk, mapa trva tak 8-10 minut, navic v te mapy pada fakt hodne invitacek. Coz me privedlo na napad juicovat nejakou T17 co uz je "prejuiced" tormentama, ale zatim jsem nenasel vhodneho kandidata.

Jinak jsem vyresil problem s inflaci a tim ze nemuzu tradovat vic jak 600 divine takze si nemuzu nic koupit.
    Koupil jsem si za 700 div dvoje trojkovy voices, a ted nemam zadny divine a inflace uz me netrapi! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: fulcrum je imba sam jsem si to udelal i kdyz jsem to mel uz minulou ligu proste je to chill farm.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak koukla Forbidden Flesh uz zacalo delat moc ldii, cena mapy ze zdvojnasobila, jsem si dal tu praci a prosel vsechny moznosti, a prumerna cena dropu je 8.5 div, coz je pri nakupu 2 div super, ale i tam je vic nez 50 procent sance, ze nedostanete nic v hodnote investice. Takže tohle procento se teď zvýší, ale každopádně furt je to pohoda mapa, dlouhodobě výnosná, a navíc narozdíl od farmení T17 watchers eye se tady proda uplne vsechno.

Nějaký tipy na další easy no-void mapy s profitem? :-) Přemýšlím zkusím Fulcrum, je tam rozdíl 5 div, ta mapa vypadá snadná teoreticky, a Fulcrum buildy teď frčej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: musi mit kliku jedine no, jsem koukal na Empyho a tusim mel 2 magebloody asi ze stovky, jinak tam nemel nic draheho, tj. bylo lepsi ty boxy prodat. Osobne je teda taky oteviram, co kdyby... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No Lance ma konstatne okolo 400 div/h pres Valdo boxy a itemy z nich vybira si teda mapy pac ma asi prehled jen vcera jsem na nej koukal asi 2 hodky a udelal 4 Magebloody a par jinejch 50 div itemu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: je mozny, ze to tak nekdo dela, ale mam pochybnost o tom, ze to funguje, ta sance je desne mala a vetsina map ma cenu nula - soudim ciste co jsem videl otevirani boxu na streamech/youtube, krome Gazzyho jsem snad nevidel nikoho s profitem... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak bohuzel tohle plati pro skoro vsechny T17, pokud je tam neco dobryho, tak to lidi proste prodavaj jen trosku pod cenou toho dropu. Coz mi prijde jako picovina jim to platit, protoze i kdyz to neni void, tak porad staci crash klienta na nejaky single portal mape a nazdar, dalsich 10 map bezis zadarmo a vydelavas na ztratu. Proste koupim mapu za 170 a pak prodam mageblood za 185, to je riziko co naprosto neodpovida zisku.

A specialne u voidu, i nesmrtelne buildy umiraji, takovej Sushi zvoidoval s tim, co hraju ted ja (ale mnohem lepsi mirror tier equip), dokonce uz dvakrat! Jednou pikantne na lethal areu (nevsimnul si, ze mu v chatu bezi 10 sekund odpocet do jeho smrti) a podruhe na +6 projektilu Eldera, protoze takovej ten vir projektilu je designovanej na jeho kulatou areu, a kdyz se s nim nechas trefit nekde u zdi, tak smolik... :-)

Osobne beham ted T17 jen mapy na Forbidden Flesh a Watcher's Eye, kde to je proste cistej gamble, ale vzhledem k aktualnim cenam tech map dlouhodobe vydelecnej. Druha vec, co by se mohla vyplatit, so pak veci co maji velikej rozdil ceny na zaklade rolu, ale zatim jsem takovou mapu nenasel aby to davalo ekonomicky smysl (mozna Fulcrum).

Zajimavej zpusob profitu by taky mohlo byt farmit invitation, ktery se na T17 konvertujou z dropu map, a na nekterych je to i pres 30 procent. A vzhledem k tomu, ze nejdrazsi invitacky jsou ted 1.5d, tak nejaky MF build na takove lehci mape by mohl byt zajimavej. Me na mape, co ma 10 procet, padne invitacka tak kazdou treti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam