• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: myslim tim zmenu quality na flaskach. doted to byl jasnej upgrade quality podle vyvoje v betrayalu. nove je to rng fest vaal orbu, kterej navic zprasi flasku, ze ji muze po spatnym rng maximalne vyhodit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: co tim myslis? zatim to jsou samy QoL zjednoduseni, za jediny zvyseni rng se da pozadovat presun talismanu do beasty...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra to byl muj farmici plan na startu :-)

In Path of Exile: Necropolis you can exchange Uber Elder Fragments at a Horticrafting Station and Maven Invitations no longer drop, Kirac will now give them to you when you're ready to visit Maven's arena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    proc nici uplne vsechno, co ma vicemene predvidatelnej craft na podelanej rng shit. uz takto to hraju min a min...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW je tam i moznost vic masteru na jedne mape, to otevira pekny moznosti, ja mam treba vetsinou specnuto v atlase do alva/jun i kdyz oba najednou nemuzu, ted pujde vzit i einhara soucasne a muzu jet pasivni prijem na trech frontach! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to jo no, ale uprimne i kdyz hraju casto buildy s perm lahvema, tak kvalita vetsinou neni ani treba, takze jsem v pohode s tim
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No jako ta Qualitya na ty flasky je pekna mrdka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle jsem si teda tu itemizaci syndicatu uplne nepredstavoval, ale funkcni to bude :-)

Necropolis Quality of Life: Masters and Betrayal
    https://youtu.be/tC0Q3QlGFr8
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAD_CADDY: nope, vycisti cash, rebuildni klienta
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Nemáte problémy s crashováním hry? Od hotfixu předminulou noc mi to tak 6krát denně crashne.....což u bossů nebo v Simulcaru dost nasere...teď jsem v něm přišel kvůli tomu o 3 portaly....
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SKUNK23: pravděpodobně od příštího patche některé věci, které byly jako servis od hráčů, půjde itemizovat. něco jako temple jde prodávat.
    příkladem je aisling slam.

jestli to vyřeší problém s TFT, kdo ví.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL:
    EVILMIND: jelikož má eng je pod bodem mrazu mohu požádat o nějaké shrnutí... co jak kdo proč ? zaříznou ty partičky co dojebaly poe, nebo to zase odskacou normalni lidi ? Divine, který je pro mě nedosazitelna věc bude díky tomu ještě 3 X dražší, nebo se bliska na lepší časy.... děkuji
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To je super, budu si to moct ulozit na pozdeji. Hura
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Myslim ze to ted nabere obratky po tom drama na redditu...

To ze Jenebu odstoupil do pozadi nic neresi to same s Jasmin z reditu toje jen takova kost hozena plebsu aby to ukoncily...

Cekal jsem teda ostrejsi zakrok ale tohle je asi efektivnejsi...
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Chtěl jsem se podělit o svůj první velkej craft ever. Bohužel vzhledem k tomu jakej jsem smolař vyšel na 30 div.
    6krát jsem narolloval +1 to all skill gems, 4 krát z toho mi annulment sejmul přesně tenhle jedinej mod
    Když už se zdařilo a dostal jsem se přes crafty na benchi až k výměně fire modu za jiný....jak jinak....vyměnilo mi to ten + 1 to all skill gems :D následovalo dofarmování currency dalších pár tisíc alternationů a včera se zdařilo.
    Až budou zase nějaký money a nebude už moc do čeho investovat, fixnu prefixy promažu sufixy a ještě tam zkusím něco dotlačit.

Jinak je to spíš utility záležitost na SRS na crity, který se pomalu ale jistě snažím přetočit do ES.

WHITEANGEL: Testovali jsme to několik dní a výsledek je takovej, že se daleko víc vyplatí low T mapy. Altary tam dělaj rozdíl jednotek procent a řádově v tý mapě musíš zůstat daleko delší dobu. Testováním jsme došli do stavu, kdy jedeme pouze Wandering Path a z každý zahrady si odnášíš 3000+ LF s tím, že v průměru dáváš mapu za 2min. Což s hledáním altarů (a zabíjení silnějších mobů) kdy ještě dost často není jistota, že ti altar dá to, co chceš...je tak 3x méně.

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MAD_CADDY: Podle me ne ale na low mapach nedas altary toje ten hlavni duvod proc se chodi T14+

na CR to chce fakt velkej vzorek map abz jsi co nejvic eliminoval RNG.

Ted je to sice jedno pac juice stoji skoro stejne ale jsou ligy kde zlutej stoji klidne i 3x tolik co ostatni a pak CR ma uplne jinej level.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    WHITEANGEL: tak jsme to zkoušeli teď večer - jeli jsme harvesty s 3 sextanty, polished scaraby na mapách T1-4 - corrupted - bez Crop Rotation drop 2000-3000 LF s CR 0-10 000...průměrně nám líp vycházelo ale bez něj.

Potom jsme to samý zkusili na T14+ mapách kde navíc tedy byly i altary - drop de facto stejnej s tím, že člověk tu mapu jde cca 5 krát déle než ty nízký.

Jediný na co jsme nenašli odpověď jestli lvl mapy ovlivňuje ukázání Unique potvor nebo ne?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MAD_CADDY: Jinak Farmit Harvest bez guaranted Harvestu a double lifeforce sextantu nema vpodstate cenu.

A cena sextantu v 99% odrazi cenu lifeforce takze se to porad stejne, stim ze multipliery co mas z Atlasu hrajou pro tebe.

Crop Rotation je trosku tricky a zdrzuje to ale zas pokud vis co delas tak ve velkem sample je to lepsi nez klasickej atlas nebo WP ale viable jsou vsechny 3 strategie.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MAD_CADDY: to nemas uplne pravdu. nejlepsi co ti muzu poradit je kuknout tohle video pokud disponujes english pokud ne tak ti muzu dat nejake TLDR.

Harvest doesn't scale the way you think it does...
    https://www.youtube.com/watch?v=kroPJyneR48
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam