• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja preferuju zoom zoom play na target farm takze me tohle fakt netankuje ani to nebudu cist staci ze me zdrzuje Harb kdyz ho hraju toje max co jsem schopnej akceptovat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako nevim, z tech hrobu jsem nebyl jako uplne odvarenej, takhle na prvni predvedeni, ale ty efekty na mapach to vypadalo zajimave.
    Navic tam je nekde node, ze to muze byt randomizovane, pokud s tim vubec nechces ztracet cas... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No podle me se da takhle udelat na vsem 100%.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ty ligove mechaniky me posledni dobou spis serou.

tohle je takovej zpomalenej Harvest 2.0 uz ted vim ze to hrat nebudu pac Raw farmou vydelam 50x tolik co nejakej Profesor co ty hroby bude minmaxovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem ted naklikaval nějaký start strom, a koukám významně posílili ty malé nody s sancí na neco, tj. mam třeba 92% šanci, že budu mít expedici. To je docela super jako, předpokládám to tak bude u všeho podobně, takže to plně nahrazuje zrušený Wandering Path, a ještě navíc šetří scaraby...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak jestli jsem to pochopil spravne, tak ted scaraby maji spolecne to, ze ty nejhorsi jen aktivujou mechaniku, a pak uz to neni postupne zlepsovani tieru, ale kazdy dalsi scarab je proste "alternativni", tj. muzou mit ruzne protichudne efekty.

Bude to stejně strong jako BIS řešení předtím? Nejspíš ne. Ale každopádně se mi to líbí, významně to zjednodušuje hru tím, že je to pochopitelnější i pro nováčky, když vlastně všechno je jen scarab. A navíc máš pořád v záloze ligovou mechaniku, co bude na každý mapě, a můžeš ji tam vkládat z itemizovaných zdrojů, a i jen v tom traileru jsem tam viděl 200% kvantity apod.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Co me asi nejvic zatim mrzi je zruseni WP a GD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    prvni update poeplanneru : https://poeplanner.com/atlas-tree/
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: no ja to hodne pouzival na farmu Haistu/Essenci takze pro me je to trosku krok zpet.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    docela me zajima jestli nejak nahradi takovy ty ultra sextanty na scaraby to bude asi nejvic crucial otazka ted:

napr. double juice, 600% enraged strongbox, 8mod mapy, Dellirium rewards 100% faster, Map Boss have Harb
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: proc, to je lepsi, ne? Muzes tim mnohem presneji zacilit, na co chces, protoze driv jsi vedel, ze tam sice je vetsi sance na extra content, ale mohly to byt treba strongboxy nebo tempesti, nebo neco jinyho, co sice nechces vubec, ale nemuzes to vypnout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: staci se podivat na poe.ninja buildy, ani nemusis davat zadny filtry na nikoho. Druhej nejpouzivanejsi item je mageblood, ktery ma 42 procent z 97 tisic hracu, ktere to eviduje (12 procent ho nema jen proto, ze ma headhunter). A kdyz mas mageblood, muzes mit v pohode i mirror veci, to je uz podobna cenova kategorie.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: No ja mel vzdycky ve stromu Alva/Jun mody, i kdyz to neslo soucasne, takze tohle je presne na co jsem cekal, ze muzou bejt soucasne, navic je muzu forcnout scarabem. Itemizovana Alva vim predem ze proste kazdy 3 mapy budu mit 1-3 divine, u Juna verim, ze pokud nejaky scarab bude mit double gain efekt jako mel sextant, tak kazdy 3-4 mapy muzu bezet masterminda. Coz by ted mohlo byt na zacatku taky super, jeho uniqy vzdycky prvni dny neco stoji, tuna lepsich scarabu, a jediny zdroj veiled chaosu ted nove...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: navic jsem trosku rozladenej ztohodle wordingu : "Your Maps have +2% chance to contain other Extra Content that can be turned off through Atlas Passives" instead of "Your Maps have +2% chance to contain other Extra Content".
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja mam v merku nejakou kombinaci nebo specializaci na Ambush/Harb/Harvest bud s Eater nebo na Maven Witness jeste uvidim ale jen to zatim jen takovy muj odhad.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Podle me urcite. Ono se to cele bude podle me tocit okolo toho ze budes mit uber strategy na 1 vec s max doplnkem co nema nejake imba scaraby.

Ja treba na zacatku urcite pojedu Nika protoze je to strasny boost kor jeste s new flaskama nebude problem mit 85% max ress na low mid charu.

Ale je jeste brzy dokud neuvidim komplet atlas tak nebudu nic resit.

PS: z ceho jsem hodne zklamanej je ze jsem cekal neco dobreho na boss farm misto tech invitation nod ale ze tam daj +1% na witness toje hodne slaby...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: koukam udelat nejakou start strategii nebude snadny :-) Vetsinou jsem mechaniky na zacatku ignoroval, bo stejne nemas build na to je davat efektivne, a sbiral jsem si mise na potom. Ale ted nejsou zadny mise, masteri spawnujou rovnou. A esence ted vypadaji dost hardcore, krome toho, ze uz je nejde farmit na bilych mapach (coz jsem nikdy nedelal takze tleskam eliminaci konkurence), navic budou tezsi a min rewarding, aspon teda jak to chapu:
    The Amplified Energies Atlas Notable Passive now causes Imprisoned Monsters in your maps to have at least 1 Essence at the highest possible tier (previously "Essences found in your Maps are a tier higher"). Ruthless is unaffected by this change.
    The Crystal Resonance Atlas Notable Passive now causes a Map Boss to be granted a random Essence Modifier from any Imprisoned Monsters slain in your Maps, and causes Remnants of Corruption used on Imprisoned Monsters in your Maps to replace all Essences with one of the Essences on the Imprisoned Monster. It no longer has "Monsters Imprisoned by a Shrieking Essence in your Maps will be Duplicated when released" or "Corrupting Imprisoned Monsters in your Maps cannot release them".

Otazka je, co budou davat nove esence scaraby, jestli se moznost deafening/duplikace nevrati tam?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: taky jsem si to myslel, ale lidi, co delaji TFT konkurenci v mirror byznysu, tak zverejnuji data o tom kolikrat mirror servis na jednu vec poskytli. Takze i kdyz to pro nas, co jsme mirror nikdy nevideli :-(, vypada neuveritelne, tak to jsou opravdu tisice, mozna desetitisice hracu, co equip mirrorujou.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: jj a proto je pres 500k unique accountu na TFT s kazdodenim 100k+ online to dava smysl :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Ano pro tvuj casual az skoro SSF styl je to vporadku pro nekoho kdo farmi multiple mirrors za ligu je trade bez TFT problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam