• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: navic jsem trosku rozladenej ztohodle wordingu : "Your Maps have +2% chance to contain other Extra Content that can be turned off through Atlas Passives" instead of "Your Maps have +2% chance to contain other Extra Content".
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja mam v merku nejakou kombinaci nebo specializaci na Ambush/Harb/Harvest bud s Eater nebo na Maven Witness jeste uvidim ale jen to zatim jen takovy muj odhad.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Podle me urcite. Ono se to cele bude podle me tocit okolo toho ze budes mit uber strategy na 1 vec s max doplnkem co nema nejake imba scaraby.

Ja treba na zacatku urcite pojedu Nika protoze je to strasny boost kor jeste s new flaskama nebude problem mit 85% max ress na low mid charu.

Ale je jeste brzy dokud neuvidim komplet atlas tak nebudu nic resit.

PS: z ceho jsem hodne zklamanej je ze jsem cekal neco dobreho na boss farm misto tech invitation nod ale ze tam daj +1% na witness toje hodne slaby...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: koukam udelat nejakou start strategii nebude snadny :-) Vetsinou jsem mechaniky na zacatku ignoroval, bo stejne nemas build na to je davat efektivne, a sbiral jsem si mise na potom. Ale ted nejsou zadny mise, masteri spawnujou rovnou. A esence ted vypadaji dost hardcore, krome toho, ze uz je nejde farmit na bilych mapach (coz jsem nikdy nedelal takze tleskam eliminaci konkurence), navic budou tezsi a min rewarding, aspon teda jak to chapu:
    The Amplified Energies Atlas Notable Passive now causes Imprisoned Monsters in your maps to have at least 1 Essence at the highest possible tier (previously "Essences found in your Maps are a tier higher"). Ruthless is unaffected by this change.
    The Crystal Resonance Atlas Notable Passive now causes a Map Boss to be granted a random Essence Modifier from any Imprisoned Monsters slain in your Maps, and causes Remnants of Corruption used on Imprisoned Monsters in your Maps to replace all Essences with one of the Essences on the Imprisoned Monster. It no longer has "Monsters Imprisoned by a Shrieking Essence in your Maps will be Duplicated when released" or "Corrupting Imprisoned Monsters in your Maps cannot release them".

Otazka je, co budou davat nove esence scaraby, jestli se moznost deafening/duplikace nevrati tam?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: taky jsem si to myslel, ale lidi, co delaji TFT konkurenci v mirror byznysu, tak zverejnuji data o tom kolikrat mirror servis na jednu vec poskytli. Takze i kdyz to pro nas, co jsme mirror nikdy nevideli :-(, vypada neuveritelne, tak to jsou opravdu tisice, mozna desetitisice hracu, co equip mirrorujou.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: jj a proto je pres 500k unique accountu na TFT s kazdodenim 100k+ online to dava smysl :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Ano pro tvuj casual az skoro SSF styl je to vporadku pro nekoho kdo farmi multiple mirrors za ligu je trade bez TFT problem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: upřímně jsem oficiální forum nepoužil už několik let, protože prostě je to formát prezentace informací, co je překonaný. A i předtím jsem ho používal jen na hledání nových zajímavých buildů, k čemuž teď používám poe.ninju. Na trading možná naposled tak 2016? :-)

Já teda osobně nepoužívám aktivně ani TFT, většinou se tam spíš jen dívám co je možný nebo co kolik stojí. Ale určitě jsou oblasti, který prostě nedokážeš jinak *efektivně* nahradit, jako mirror crafting, bulk trade, rotace apod. V ingame chatu nemáš žádnou možnost ověřit kredibilitu protistrany, tak to bych použil maximálně tak pro vyčarování spectry.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Jde o to jak tu hru hrajes je spousta mechanik ktere se bez TFT skoro nemozne.
    1. 5 way carry ktere ti totalne setri cas a nervy bez TFT neudelas.
    2. Tab sell at uz Scarab/Essence/Beasty
    3. Kupovat Contracty/Blueprinty pres trade good luck.

A takhle bych mohl pokracovat donekonecna proste TFT je velke QoL ktere GGG neni absolutne schopne zatim integrovat.

Bohuzel se ztoho stalo to co jsme tu uz nekolikrat resily a je smutne jak obrosvsky dopad a moc ma TFT nad hrou jako takovou.

PS: Ano souhlasim stebou ze tu hru muzes hrat i bez TFT ale strasnym zpusobem se okradas o cas a nervy neni nic horsiho kdyz whs 30 lidem ze chces koupit jejich 30 Essenci/Scarabu/Map a nikdo nereaguje protoze frajer rzchle bezi price check aby se nahodou neobral o 3c.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hod mi sem pak odkaz na new Atlas tree az budes neco vedet pls.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jak to ctu tak to je doslova prehlidka zmen, co zabiji muj tradicni starter... :-)

Plus tohle zabiji vsechny buildy co jsem hral za poslednich nekolik let:
    - The Veiled modifier that provides reduced Mana Cost of Skills during Effect can no longer be unveiled or crafted on Flasks.
    - Ruby, Sapphire and Topaz Flasks no longer grant 20% less Damage Taken of their respective Element. Instead, they now grant +5% to Maximum Resistance of their respective Element. They also now provide +40% to their respective Resistance (previously 50%). These changes affect existing versions of these items.

To bude narocnej tejden na pripravu teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.24.0 -- Path of Exile: Necropolis - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3496784
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Covece kup si lopatua jdi vykopat hrob :D
    Ale jasne ze to zrychlej..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe ani nevim kde zacit, tolik skvelejch veci :)
    jedina kritika, to vykopavani hrobu mi prislo pomaly uz i jen v ukazce, to me bude urcite srat, doufam to zrychlej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odhaleni nove ligy plus twitch dropy 12 minut

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako jo no, ale uprimne, 28 kvalitu jsem vetsinou nemel ani na minmax buildech - a ja to vnimam spis tak, ze ted bude na prodej mnohem vic uz s kvalitou... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: myslim tim zmenu quality na flaskach. doted to byl jasnej upgrade quality podle vyvoje v betrayalu. nove je to rng fest vaal orbu, kterej navic zprasi flasku, ze ji muze po spatnym rng maximalne vyhodit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: co tim myslis? zatim to jsou samy QoL zjednoduseni, za jediny zvyseni rng se da pozadovat presun talismanu do beasty...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra to byl muj farmici plan na startu :-)

In Path of Exile: Necropolis you can exchange Uber Elder Fragments at a Horticrafting Station and Maven Invitations no longer drop, Kirac will now give them to you when you're ready to visit Maven's arena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    proc nici uplne vsechno, co ma vicemene predvidatelnej craft na podelanej rng shit. uz takto to hraju min a min...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW je tam i moznost vic masteru na jedne mape, to otevira pekny moznosti, ja mam treba vetsinou specnuto v atlase do alva/jun i kdyz oba najednou nemuzu, ted pujde vzit i einhara soucasne a muzu jet pasivni prijem na trech frontach! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to jo no, ale uprimne i kdyz hraju casto buildy s perm lahvema, tak kvalita vetsinou neni ani treba, takze jsem v pohode s tim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam