• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: hod ktomu nejake info pls jestli mas ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: vidis musim se jit podivat na to co rikal, kdyz videl Wraithlorda :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: thnx
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Nezustane, ale uz ted nekjake veci zakomponovali do hry. Treba ten node, ktery kdyz je na mape mene nez 50 mobu, tak da whispy na bose.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: ja myslim rikali predem, ze urcite ne. Pravdepodobne se objevi v budoucnu v nejake ocesane verzi, jako ted tetovani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uz zase bezi tradicni akce mystery box za libovolnou utratu, tj. 1 brouk pro setrive... ;)

Announcements - 50 Point Sale - Get a Free Mystery Box When you Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3496816
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    vyčetli jste někde, jestli zůstane ve hře i nadále Affliction?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    By me docela zajimalo, jak ta nova mechanika, kde vlastne pred otevrenim mapy vidis, kolik jakych monster tam bude priblizne, bude fungovat s mechanikama, co prinaseji spoustu jinych monster navic. Typicky treba blight, kde jsem zvyklej hrat 50% more monster pri levelovani, a na affiction to treba fungovalo, a fakt jsem benefitoval z tech bonusu... Jenze tady prideluju bonus primo konkretnim monstrum, ale co ja vim co z blightu vyleze, ze jo... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ani ne, to je hodne rare potvora z harvestu tusim.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tohle jsem nejak minul toje hodne good na start : The Bestiary recipe for gaining one of each Atlas Mission now instead causes you to gain 5 Kirac Missions.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja preferuju zoom zoom play na target farm takze me tohle fakt netankuje ani to nebudu cist staci ze me zdrzuje Harb kdyz ho hraju toje max co jsem schopnej akceptovat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako nevim, z tech hrobu jsem nebyl jako uplne odvarenej, takhle na prvni predvedeni, ale ty efekty na mapach to vypadalo zajimave.
    Navic tam je nekde node, ze to muze byt randomizovane, pokud s tim vubec nechces ztracet cas... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No podle me se da takhle udelat na vsem 100%.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ty ligove mechaniky me posledni dobou spis serou.

tohle je takovej zpomalenej Harvest 2.0 uz ted vim ze to hrat nebudu pac Raw farmou vydelam 50x tolik co nejakej Profesor co ty hroby bude minmaxovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem ted naklikaval nějaký start strom, a koukám významně posílili ty malé nody s sancí na neco, tj. mam třeba 92% šanci, že budu mít expedici. To je docela super jako, předpokládám to tak bude u všeho podobně, takže to plně nahrazuje zrušený Wandering Path, a ještě navíc šetří scaraby...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak jestli jsem to pochopil spravne, tak ted scaraby maji spolecne to, ze ty nejhorsi jen aktivujou mechaniku, a pak uz to neni postupne zlepsovani tieru, ale kazdy dalsi scarab je proste "alternativni", tj. muzou mit ruzne protichudne efekty.

Bude to stejně strong jako BIS řešení předtím? Nejspíš ne. Ale každopádně se mi to líbí, významně to zjednodušuje hru tím, že je to pochopitelnější i pro nováčky, když vlastně všechno je jen scarab. A navíc máš pořád v záloze ligovou mechaniku, co bude na každý mapě, a můžeš ji tam vkládat z itemizovaných zdrojů, a i jen v tom traileru jsem tam viděl 200% kvantity apod.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Co me asi nejvic zatim mrzi je zruseni WP a GD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    prvni update poeplanneru : https://poeplanner.com/atlas-tree/
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: no ja to hodne pouzival na farmu Haistu/Essenci takze pro me je to trosku krok zpet.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    docela me zajima jestli nejak nahradi takovy ty ultra sextanty na scaraby to bude asi nejvic crucial otazka ted:

napr. double juice, 600% enraged strongbox, 8mod mapy, Dellirium rewards 100% faster, Map Boss have Harb
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam