• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: jen ten gem bude stat 200c Day 1 a pujde nahoru :D Takze budget to urcite nebude...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jsem se pokousel v noci upravit svuj void farmer build, a nejvetsi hit je to zruseni mana costu, jsem si totiz nevsimnul, ze krome lahvi je zrusenej i na jewelech, takze to jde fixnout jen za cenu fakt velkejch obeti. Tak nastesti jsem to stejne nechtel jako startera, takze si pockam na co lidi prijdou... :-)

Lahve zase nejsou takovej narez, je to -40 resist asi coz je uplne v pohode, less damage taken je neprijemny ale zase +5 max resist zadarmo (hral jsem s 86 jen celou dobu). Takze muzu mit nejakej zajimavej implicit misto max resistu nekde.

Jo a ten That Witch si asi muzes vyndat, nemam pocit, ze by mel zustat ve hre?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem zajimavej prehled

Summarising Biggest Winners and Losers of 3.24 Patch Notes. : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/1bloo6v/summarising_biggest_winners_and_losers_of_324/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak samozrejme musis mit ty dva nody, ze zmena architekta je vzdycky +1, a ze podpora architekta je sance na +2, a dal uz je to taktika proste. Musis ten temple stavet tak, abys zvysoval sanci, ze se ti to povede. A to delas tim, ze se slazis co nejvic poli bud eliminovat (tim ze na nich dostavis jinou trojku - eliminuju pole i druh mistnosti), nebo pripravit (na kazdou dvojku mam moznost rovnou vytvorit mistnost co chci, kdyz mi ji to vylosuje). Samozrejme muzes mit i smulu, ale myslim za celou ligu jsem udelal jen asi 10-15 fail templu, a to jeste jen proto, ze jsem se pokousel udelat konkretni kombinaci jinak bezcennych mistnosti kvuli challenge... Navic kdyz to hrajes na tri mapy, tak je to tezsi (protoze pro kazdou mapu se rollujou mistnosti dopredu, takze mas jen 3 sance misto 4), ale zase je to rychlejsi no, takze u toho asi zustanu, protoze furt i za fail temple muzes bezet pro loot z bosse.

Plus to teda predpoklada, ze nemas problem s casem a vzdycky udelas v templu to co chces. Na coz tam jsou nody na vic casu, co jsem nikdy nebral, ale ted mam v planu to udelat a hrat to od zacatku, kdy jeste urcite nebudu mit damage na klidnej clear. Diky tem novym +20 bodu nodu je mozne to spustit uz za 19 bodu v atlase (nebo 21 kdyz nechces respecovat pak).

Je tam i nejaky novy node na truhlu s pokladem, co udajne sezere cas, to si asi vyzada test, jestli to neni bait jako ten blbej vaal merchant... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dost na co? Nechci mit vsechno, ale urcite treba 5-7 mechanik soucasne takhle udelas.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Podle me na to nebudes mit dost bodu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: hmm, to si nemyslim, ze to locknuli za to, ze to bude rare. Navic spoliham na to, ze z truhel v Catarine padaly i ted ty nejlepsi winged nahodne, aniz bych se snazil, takze budou doufat v to nejlepsi, plus ze se to nepocita jako mapa, tj. budou mi moc padnout... :-)

Na tomhle novem systemu se mi libi, ze pokud mechanika nema zajimavej efekt na scarabu, tak si ji proste naklikam na 100 procent v atlase, a pokud ho ma, tak beru scarab, a ve strome vezmu jen ty lepsi veci pro ni, nebo dokonce nic. Takhle bude mozne behat v mape mnohem vic mechanik soucasne, nez to slo ted.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: ty top 2 tier scaraby budou podle me neco jak divene drop.

To stim ze by z Catariny tech orbu padalo vic me nenapadlo v traileru bylo receno jen 1 tak nevim.

Ja asi pojedu hned od zacatku minmax na drop specifickych scarabu co vim ze se farmi na zacatku ligy jeste to teda budu urcite upravovat podle toho jake tam budou bonusy.

Ocekavam treab ze bude na Harvest Scarabu double juice nebo tak neco jinak bude harvest stat nesmysl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: imho ne, ty procenta jsou stejne hrozne maly. Osobne mam v planu brat jen tu +1 daily.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako veiled orb zalezi jak moc bude padat, a v jakym stacku. Ale neverim, ze to bude stat hodne. Je to pomerne specialni ukon pri crafteni, ze to predtim stalo 5-10div nic neznamena, tipnul bych si klidne, ze to nebude vic nez treba 50c. Mozna klidne 10c casem, az splaskne bublina. Neni to nic, co bys pouzival na craft masove ve velkym mnozstvi.

Jinak start strategie na mastery je dobra v tom, ze bude dost casu se rozhodnout nez se ukaze co delaji vsechny scaraby. Protoze treba jen kdyz koukam na ty zverejnene ultimatum scaraby, tak jsem z nich zmatenej, jelikoz bylo ve FAQ potvrzeno, ze muzes kombinavat ruzne (protoze to nejsou tiery tehoz), tak kdyz vezmu scarab co zmeni vsechny odmeny na catalysty, a scarab co zmeni catalyst odmeny na scripted ultimatum, znamena to, ze budu mi 12 scripted z jednoho runu? Plus kdyz vezmu i ten, ze mas vzdycky bosse (if possible - to nevim presne co myslej), to je silenej vejvar. Takze bud budou hrozne rare, nebo bude cena vsech tech dropu desne nizka.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A neni Kirac prave bez WP slabej ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nekrad me moji strategy :D

Veiled orb bude stat nesmysl protoze to bude jediny zpusob jak dostanes Betrayal mod na item kdyz nebudou normal Veiled Orby.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: urcite ne, ja jsem uz minule hral bez toho. Je to v pohode, protoze progres ti zajisti Kirac, a az dojdes do red map tak uz budes mit dost juice moznosti na to, abys udrzel sustain.

BTW ty itemy z hrobu vypadaji hodne OP a maji veci, co normalne nemuzou na itemu byt - coz si rikam jestli bych nemel od zacatku jet harbingera, protoze fractured orby budou stat majlant...

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WP sorry
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Mam trosku strach bez WA bude progress skrz mapy pain.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to bych spis tipnul ze byla nejaka pracovni verze, jelikoz celej ten stred menili a mazali master nody, co tam byly puvodne. Ale je pravda, ze tam ted je volne misto no... tak doufam tam neni nic pekneho bo uz mam strom pripravenej a prostredkem nejedu v zadne verzi... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: co treba?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Traileru
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw v jsem koukal ze jsou clustery na atlas u ktere nejsou v zadnem planneru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam